Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
ronin

Mesaj de ronin »

claus scrie:Am primit intrebari de la alti utilizatori, acestea apar in sectiunea "Contul Meu" pe site, dar pe mail nu am primit nimic desi au trecut 1-2 zile. A mai patit cineva asa ceva?
Da, eu am vazut dupa cateva zile ca cineva imi adresase o intrebare. Serviciul de alerta mail cam lasa de dorit. Am patit-o si cu licitatii castigate. Am vazut in cont ca cineva castigase o licitatie de la mine.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Am avut aceasta problema cu licitatii castigate. Comisionul a fost retras din cont imediat, dar pe email nu am primit nimic. In contul meu, la comenzi aparea mesajul "comanda in curs de procesare".
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Daca aveti zeci de vanzari , verificati`va contul de okazii ! Nu va lasati in baza e`mailui doar ! Poti vinde ceva si sa primesti pe adresa de e-mail instiintare ca ai vandut dar sa nu primesti mesaj in contul de okazii si invers !

Ciudateniile pe okazii.ro sunt interminabile !

Am o singura intrebare pe care am pus`o administartorilor si v`o pun si voua si care trebuieste in gandita :

Veniturile okazii.ro sunt fiscalizate ?! Daca da... atunci netbrige.s.r.l ca si companie mama are obligatia prin lege sa ne elibereze chitanta fiscala la cei 10 euro pe care ni trage aproape santajat ... Daca veniturile lor nu sunt fiscalziate atunci cum ii putem da in gat ?

Stiu o metoda foarte tare pentru a produce prejudicii si daune celor de la okazii.ro. As putea sa detaliez... dar deocamdata ma abtin !
Cert este ca mult peste jumatate din vanzatori sunt nemultumiti siguranta vanzarilor proprii vis-avis de comisioane si tariful practicat pentru vanzarile incheiate.(multora din noi li s-au intors colete si nu am fost despagubiti desi am adus dovezi in acest sens)...

Despre serviciile oferite ... mai are rost ? Tipic romanesti ! Probabil serverele pe care sunt tinute sutele de mii de vaznari nu sunt mai impresionante ca serverele retelelor de cartier de acum 10 ani !
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Pentru alimentarile de cont vi se elibereaza factura fiscala doar daca solicitati in mod expres acest lucru. Asta e raspunsul pe care l-am primit de la ei. Nu stiu exact ce spune legislatia noastra, dar nu mi se pare normal. Din punctul meu de vedere ei sunt obligati sa elibereze o chitanta sau o factura care sa ateste faptul ca din taxele si comisioanele incasate statul roman opreste TVA-ul si impozitele aferente (sau ce trebuie sa retina).
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Eu zic ca ar trebui sa solicitam toti in masa chitantele fiscale !
Faza cea mai tare e ca pe chitanta ar trebui sa apara in lei fiecare banut tras si serviciul ce s-a oferit pentru el.
Pariez pe barba mea de om trecut in varsta a doua ca nimeni niciodata nu a primit asa ceva !
Am ceva relatii printre avocati ...sau e imposibil sa nu avem printre "noi" avocati de posesie care sa stie exact udne sa merga pe pagina legii ! Ar trebui pentru incapatanarea lor sa ne incapatanam si noi si sa urmam firul firesc al dreptatii ...
Cine mai gandeste ca mine ?
crist71
**
**

Factura Okazii.ro

Mesaj de crist71 »

A primit cineva pentru comisioanele incasate de ebay(delcampe) FACTURA ?
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

DvS. traiti in Romania sau in S.U.A.?
crist71
**
**

Mesaj de crist71 »

In Bacau ca si dumneavoastra !
Vand(achizitionez) de pe site-uri internationale din anul 2000.Pot sa va spun ca fiecare are multe lacune ! Dar se pare ca "da" bine sa denigram okazii.ro
Este optiunea dumneavoastra !
Se pare ca "da" bine sa punem pe seama acestui site de licitatii on-line toate nereusitele noastre din ultima vreme.
Nu vrem sa vedem ca una din principalele cauze a scaderii vanzarilor este de multe ori PRETUL FOARTE MARE cu care punem la vanzare produsele !
Pretul nerealist este motivul pentru care cumparatorii nu se mai obosesc sa parcurga ofertele de pe okazii.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Dvs. ati citit pe undeva pe-aici ca noi ne plangem de vanzari? Am scriu eu ca as vrea sa vand de 5000 de lei lunar, dar okazii nu ma lasa?! Despre ce denigrare vorbiti dvs.? A denigra inseamna a calomnia, a discredita, adica a vorbi de rau pe baza unor motive neadevarate. Noi insa n-am facut aici decat sa scoatem la lumina probleme de natura tehnica ori probleme cu regulamentul, care da cu piciorul vanzatorilor pentru a proteja cumparatorii? Dar daca nu vor mai fi vanzatori la ce ne mai folosesc cumparatorii. Sau...de unde isi mai scot banii proprietarii site-ului?

Dvs. cum ati considera trei suspendari de 7 zile in trei saptamani, urmate de scuze din partea site-ului pentru "greseli"? Cine pe cine denigreaza aici? Cred ca am avut parte de sase-sapte suspendari ale contului (cand ordinea e 1.avertisment, 2.suspendare 7 zile, 3.suspendare definitiva), evident sicane din partea celor ce se plictisesc in fata rebusului de dimineata.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

...am o idee despre nebunie si nebuni : daca mergi pe strada si te intalnesti cu un necunoscut care iti zice "mah tu esti nebun", probabil ca-l injuri si pleci mai departe ...daca te intalnesti dupa 10 minute cu un al 2 lea om care intamplator te cunoaste si iti spune "mah tu esti nebun !" , e posibil sa`i areti obrazul si sa`l injuri in gand ... "da`l in ... e o coincidenta", daca insa intlnesti o atreia persoana care poate fi chiar si de sex feminim si poate si vreo 20 ani mai invarsta care`ti sugereaza ca esti nebun , oare nu ar trebui sa`ti pui problema daca nu cumva asa e ?! La a cata persoana care`ti sugereaza mai direct sau mai pe ocolite un aspect ce tine de persoana ta te`ar pune pe ganduri ?!

Daca 10 zic despre okazii ca sunt penibili insemna c aia 10 au o probleme personala cu site`ul ! Daca 50 sunt nemultumiti de serviciile okazii, e posibil ca ei sa fie luati asa de "instinctul de turma" ... dar cand sunt mii de vaznatori care sunt nemultumiti aia ce mai e ?!
Paradoxul e ca am intalnit foarte multi nemultumiti ... extrem de rar gasesc pe cate unul care sa spuna " e ok, se putea si mai rau" !
Deci ?
crist71
**
**

Mesaj de crist71 »

Discutii fara rost pe un forum numismatic.......
Pana la urma despre ce nelamuriri/descoperiri/sfaturi din domeniul numismatic se mai discuta pe forum ?
"ferdinand" se razboieste cu okazii ( desi cateva suspendari sunt din vina lui ) sau isi face reclama la produse oferite la vanzare pe okazii....
"bufon" vinde sau incearca sa vanda la preturi de "necolectionar" diferite monede (sau suveniruri) din argint.......
Cei cateva mii de utilizatori care au probleme cu acest site !????
:shock:
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Poate n-ati bagat de seama, dar topicul se numeste PROBLEME PE OKAZII.
De ce nu ne-ati spus ca lucrati la okazii, ca nu mai purtam discutii lungi si inutile? Altfel cum stiti ca parte din suspendari sunt din vina mea si parte nu? Si daca ar fi din vina mea, cum va explicati ca n-am fost (inca) suspendat definitiv? Sau...va enerveaza faptul ca am adus in discutie problema facturilor si a banilor incasati dar contabilizati si impozitati cine stie cum.
Oricum, de ce spuneti ca discutiile nu au rost? Din moment ce niciun administrator sau moderator nu a fost de aceeasi parere cu dvs. cred ca sunteti subiectiv.
Eu am scris intr-un mesaj mai vechi despre faptul ca un articol publicat pe blogul pe care scriu, care se referea la problemele mele cu okazii, a strans vreo 12.000 de vizualizari si zeci de comentarii negative. Trageti dvs. concluzia.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Am simtit din start apartenenta lui crist71 la okazii.ro. Am banuit ca ar ptea avea legaturi cu netbridge.s.r.l...

d`le Ferdinand ... da`ti`ne linkul cu blogul d`voastra ! Faceti`l public ! chiar insist !
1octav

Mesaj de 1octav »

Cum spuneam si acum ceva vreme, comportamentul celor de la okazii este de foarte multe ori nejustificabil. Conturi ale multor vanzatori seriosi au fost inchise pentru motive stupide, inventate. Nici macar okazii,ro nu aveau de castigat din inchiderea acelor conturi. Nu vorbesc aici doar despre vanzarea de monede, eu am magazin online cu piese gsm pe okazii si am fost suspendat si mi s-a incercat inchiderea contului de 5 ori in mai putin de 2 luni. O data am dat detaliile contului pt plata in avans unui client care licitase, deci okazii isi incasase portia. Alta data au dorit sa imi inchida contul pentru ca intr-o poza apareau o carcasa in 2 variante de culoare. Asta in conditiile in care eu platesc mereu la timp taxele si comisioanele okazii de peste 3 ani... si cand am o problema raspunsul e invariabil unul in doi peri. Noroc cu consultantii de vanzari, de care beneficiezi daca ai magazin online. Eu va recomand, daca aveti posibilitatea, sa va deschideti un astfel de magazin pe okazii. Platesti 100e taxa dar macar cand ai o problema iti raspunde cineva la telefon, nu te tin pe firul de asteptare, cu tarif de linie erotica, cate 30-40 de minute, cum face serviciul de asistenta.
Am pastrat mai multe exemple de comunicare cu peretii, in care asistentii okazii raspundeau la orice numai la intrebarile puse de mine nu. Dar din fericire nu am timp sa fac mai mult decat sa ma plang aici pe forum. Cu toate ca o sesizare la ANPC nu ar fi greu de facut.
thebluelion

Mesaj de thebluelion »

Site-ul okazii merge din ce in ce mai prost... imi ia 10 minute sa postez o licitatie, iar apoi vad ca nu s-au pastrat pozele, si trebuie sa editez licitatia si sa incerc din nou... PENIBIL!!!
In loc sa se ocupe cu asemenea probleme, baietii de la Netbridge au lansat cu surle si trambite aplicatia pt smartphone, care este mai mult decat jenanta... bug-uri peste bug-uri, foarte putine optiuni, etc etc etc.
Tineti-o tot asa, ca nu ajungeti nicaieri!
Scrie răspuns