Petitie pentru prima bancnota cu o personalitate feminina

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

banivechi

Mesaj de banivechi »

ferdinand scrie:Regina Maria in centru, iar in stanga si dreapta ei, putin mai jos, colonelul Boyle si printul Barbu Stirbei/Stirbey.
Daca pe moneda de 50 lei 1992-1996 apare doar Cuza, nu si Maria Obrenovici, atunci nu-si are locul nici Boyle si nici Stirbei pe bancnota linga Regina Maria.
Faustina

Mesaj de Faustina »

E bine sa avem simtul umorului, dar la unii da pe afara . Am apreciat initiativa, dar vad ca mai sunt colegi care nu au inteles mesajul . Pacat, atat.
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Faustina scrie:E bine sa avem simtul umorului, dar la unii da pe afara . Am apreciat initiativa, dar vad ca mai sunt colegi care nu au inteles mesajul . Pacat, atat.
Chiar credeti ca intr-o Romanie republica vom avea un monarh pe vreo bancnota? Sunteti naiv, dvs. si cei care cred asta.

P.S. Asta nu e misto, ironie sau vreun semn de umor, e o simpla constatare.
Ultima oară modificat 19 Noi 2012, 20:59 de către ferdinand, modificat 1 dată în total.
netza90

Mesaj de netza90 »

Dar totusi, cand apara aceasta bancnota?
I sit and talk to God, and he just laughs at my plans.
vladmario

Mesaj de vladmario »

Daca ar fi dupa mine, ar putea sa intre in competitie si Maria Cebotari. Chiar daca este revendicata si de Republica Moldova, sau poate tocmai de aceea. A fost cu adevarat renumita in strainatate.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Maria_Cebotari
Faustina

Mesaj de Faustina »

ferdinand scrie:
Faustina scrie:E bine sa avem simtul umorului, dar la unii da pe afara . Am apreciat initiativa, dar vad ca mai sunt colegi care nu au inteles mesajul . Pacat, atat.
Chiar credeti ca intr-o Romanie republica vom avea un monarh pe vreo bancnota? Sunteti naiv, dvs. si cei care cred asta.

P.S. Asta nu e misto, ironie sau vreun semn de umor, e o simpla constatare.
Nu m-am referit la dumneavostra . De altfel daca veti vedea propunerea mea, prima personalitate propusa, o sa intelegeti . Au fost cateva " nominalizari " demne de tabloide .
Antoninus Pius
atlantic3009

Mesaj de atlantic3009 »

Imi pare rau ca gluma postata de mine acum cateva zile provoaca amaraciune colegilor de forum...
Am postat o asemenea "bancnota" pentru ca nici proiectul nu mi se pare unul serios.
Organizatiile nonguvernamentale care il popularizeaza au accesat fonduri de la UE pentru proiectul respectiv si astfel a fost finantata campania de presa respectiva (inclusiv la TV). Initiatorii nu cred ca s-au gandit neaparat la finalitate - emiterea unei astfel de bancnote (care de altfel nu cred ca va avea loc) ci doar la accesarea de fonduri pentru un proiect cu oportunitate discutatbila.
Faustina

Mesaj de Faustina »

E OK. Sa trecem peste asta . Chestia cu naivitatea nu am inteleso, dar asta nu va apartine . Cred ca topicul, laudabil de altfel, a cazut in derizoriu . Pacat .
O seara linistita si Umblati in lumina !
Antoninus Pius
Scrie răspuns