Rog identificare!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog identificare!
Buna ziua!
De curand am fost contactat de cineva pe mail in legatura cu aceasta piesa...dar nu am putut sa ofer ajutor deoarece nu ma pricep foarte bine la monedele antice. As dori sa ma ajutati ca sa pot ajuta si eu la randul meu!
Multumesc!
De curand am fost contactat de cineva pe mail in legatura cu aceasta piesa...dar nu am putut sa ofer ajutor deoarece nu ma pricep foarte bine la monedele antice. As dori sa ma ajutati ca sa pot ajuta si eu la randul meu!
Multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- DSCF3244.JPG (21.82 KiB) Vizualizat de 9001 ori
-
- DSCF3245.JPG (21.7 KiB) Vizualizat de 9001 ori
Copie moderna a tetradrahmei tip Thasos provenita cel mai probabil dintr-o salba.
Termenul de "imitatie" la tatradrahma tip Thasos este folosit in sensul de imitatie barbara, iar aici nu este cazul.
Termenul de "imitatie" la tatradrahma tip Thasos este folosit in sensul de imitatie barbara, iar aici nu este cazul.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
-
silviualex
- *

-
silviualex
- *

-
silviualex
- *

-
silviualex
- *

Este o replica moderna, avand probabil aceeasi sursa de provenienta cu cea prezentata de colegul syllah.
Singura diferenta intre cele doua "obiecte de decor" este vopseaua aplicata cu scopul de a imita patina.
Ati gasit-o in "valurile marii" in nisip sau pe plaja in nisip?
Singura diferenta intre cele doua "obiecte de decor" este vopseaua aplicata cu scopul de a imita patina.
Ati gasit-o in "valurile marii" in nisip sau pe plaja in nisip?
"Nemo censetur ignorare legem."
-
silviualex
- *