5 lei 1880 evaluare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
5 lei 1880 evaluare
Buna ziua,
Va solicit ajutorul referitor la moneda de mai jos.
1.Daca este autentica ( adica nu este falsa).
2.Gradatie estimativa.
3.Un pret corect pe care credeti ca as putea sa-l dau pentru aceasta moneda(vreau sa o cumpar).
4.Care varianta este mai rara, cea cu Kullrich sub gat sau cea cu Kullrich de-a lungul cercului?
Va multumesc mult,
2.Gradatie estimativa.
3.Un pret corect pe care credeti ca as putea sa-l dau pentru aceasta moneda(vreau sa o cumpar).
4.Care varianta este mai rara, cea cu Kullrich sub gat sau cea cu Kullrich de-a lungul cercului?
Va multumesc mult,
- Fişiere ataşate
-
- a11.JPG (457.92 KiB) Vizualizat de 8746 ori
-
- v11.JPG (427.48 KiB) Vizualizat de 8746 ori
Re: 5 lei 1880 evaluare
Buna ziua,alexef scrie:Buna ziua,
2.Gradatie estimativa.
Va multumesc mult,
1. da
2. F
3. 80-85 lei
4. in starea aceasta sunt la fel de putin rare.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
kommodore_ss

-
kommodore_ss

-
kommodore_ss

Subiectiva este perceptia despre care varianta e mai rara. Din punctul meu de vedere, cine doreste oricare dintre variante in aceasta stare, nu are de asteptat deloc, oferte fiind destule.kommodore_ss scrie:Nu exista valoare reala. E subiectiva.
Despre pret, am stat cu una in stare mai buna cateva luni pe okazii la 100 lei si nu a dorit-o nimeni. Pana la urma s-a dat cu 81 lei cu plecare de la 1 leu. Daca dintre cei care sunt convinsi ca piesa poate obtine 150 lei pe okazii, este vreun doritor, sunt sigur ca exista pe forum persoane care ar fi fericiti sa le cedeze piesele cu pana in 100 lei.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
-
kommodore_ss

Multumesc pentru dezbatere, cel putin pe mine chiar ma ajuta.
Am cumparat piesa azi cu 100 RON. Sincer, la "nivelul" meu principala mea ingrijorare era legata de autenticitatea piesei si doar in al doi-lea rand gradatie
si de raritatea acestei versiuni.
Poate peste o vreme o sa deosebesc mai usor un F de un VF sau XF, deocamdata la cat de mult o doream o apreciez asa cum este.
Seara buna!
Am cumparat piesa azi cu 100 RON. Sincer, la "nivelul" meu principala mea ingrijorare era legata de autenticitatea piesei si doar in al doi-lea rand gradatie
si de raritatea acestei versiuni.
Poate peste o vreme o sa deosebesc mai usor un F de un VF sau XF, deocamdata la cat de mult o doream o apreciez asa cum este.
Seara buna!
Ne impresioneaza mult novicii cu idei putine si fixe care ii contrazic pe membrii bine informati si bine intentionati ai forumului.kommodore_ss scrie:Eu tot ce vad acum pe okazii sub 100 ron sunt mult sub aceasta moneda.
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
http://ciclist.wordpress.com/
http://ciclist.wordpress.com/
-
kommodore_ss

*novice pe forum
Stiu prea bine cum e cu "membrii bine informati", ar spune ca este 5 lei ca doar asa scrie pe ea.
Fara aluzie la membrii acestui forum.
Daca cercetati putin pe okazii (nu de alta dar prezinta cat de cat realitatea preturilor din Romania, nu realitatea anumitor persoane) veti descoperi ca cea mai ieftina moneda de 5 Lei 1880 costa 79 lei (cam cat estimase un domn mai sus).
Si este intr-o stare mult mai proasta.
Stiu prea bine cum e cu "membrii bine informati", ar spune ca este 5 lei ca doar asa scrie pe ea.
Fara aluzie la membrii acestui forum.
Daca cercetati putin pe okazii (nu de alta dar prezinta cat de cat realitatea preturilor din Romania, nu realitatea anumitor persoane) veti descoperi ca cea mai ieftina moneda de 5 Lei 1880 costa 79 lei (cam cat estimase un domn mai sus).
Si este intr-o stare mult mai proasta.