Folii A4 monede

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
Andrei Gatea
**
**

Folii A4 monede

Mesaj de Andrei Gatea »

Salut!Mi s-au umplut clasoarele(amandoua Numis,unul pt 48 monede si unul pt 96) si m-am gandit sa imi iau folii A4 cu spatii pt monede.Insa toate care erau din plastic bun pt monede,erau speciale pt albume.Unde pot gasi folii din plastic ok A4?
TofanB
**
**

Mesaj de TofanB »

Subscriu. Unde pot gasi folii pentru monede pentru ca am in jur 260 de monede si as vrea sa le aranjez frumos in folii. Multumesc anticipat.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Folii de format mare (A4) nu am vazut decat pentru cartoanse autoadezive, deci nu stiu daca se fac asa de mari. Daca ar fi, o folie asa de mare umpluta cu monede ar fi greu de manevrat din cauza greutatii si dupa un timp probabil s-ar rupe.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Pentru clasoare Leuchtturm Optima F/ Optima Classic am eu surplus vreo 50 coli noi diverse. Pentru cartonase 50x50mm iar pentru monede libere - in principal pentru seturi euro (mie imi plac mai mult decit cele care au o singura dimensiune pe pagina fiindca prefer sa tin monedele in seturi pe aceiasi pagina - astfel pe o coloana intra de ex si 1 si 2 si 5 si 10 si 50 bani si 1 si 2 lei 1867-1914...), dar am si pentru monede de 5 lei Carol I si chiar mai mari.
Pretul e undeva la 2 lei pagina pentru cartonase si 5 lei pentru monede libere.
Cine doreste sa-mi dea pm. La 10 pagini: posta gratis. Dar plata in avans!
Scrie răspuns