Rog identificare si pret informativ...placheta
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog identificare si pret informativ...placheta
Buna seara stimati colegi,
din descriere am inteles ca este vorba despre o placheta austriaca, dar as vrea sa stiu si care este motivul emiteri.
In plus poate cineva sa-mi spuna cat este cotata pe piata asemenea placheta? orice parere este bine primita.
Descriere:
ERZH.FRANZ.SALVATOR
PROTEKTOR STELLVERTRETER DES ROT KREUZES
DER.OST.UNG. MONARCHIE
autor: K.KORSCHANN 1916
masuri: 5x7cm - 95,69gr.
Va multumesc anticipat.
M.Alin
din descriere am inteles ca este vorba despre o placheta austriaca, dar as vrea sa stiu si care este motivul emiteri.
In plus poate cineva sa-mi spuna cat este cotata pe piata asemenea placheta? orice parere este bine primita.
Descriere:
ERZH.FRANZ.SALVATOR
PROTEKTOR STELLVERTRETER DES ROT KREUZES
DER.OST.UNG. MONARCHIE
autor: K.KORSCHANN 1916
masuri: 5x7cm - 95,69gr.
Va multumesc anticipat.
M.Alin
- Fişiere ataşate
-
- IMG_0037.JPG (187.84 KiB) Vizualizat de 2800 ori
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
-
Cristian Ciuplea

Placheta austriaca
Va pot ajuta cu o traducere la placheta ( VF+, curatata candva ).
Ea este dedicata arhiducelui de Austria, Franz Salvator, botezat Franz Salvator Maria Joseph Ferdinand Karl Leopold Anton de Padova Johann Baptist Januarius Aloys Gonzaga Rainer Benedikt Bernhard de Austria-Toscana.
El este prezentat pe placheta ca un reprezentant protector al crucii rosii din monarhia austro-ungara.
Ea este dedicata arhiducelui de Austria, Franz Salvator, botezat Franz Salvator Maria Joseph Ferdinand Karl Leopold Anton de Padova Johann Baptist Januarius Aloys Gonzaga Rainer Benedikt Bernhard de Austria-Toscana.
El este prezentat pe placheta ca un reprezentant protector al crucii rosii din monarhia austro-ungara.
Curiosity Killed The Cat !
Multumesc dle Cristian,
asa este, si eu am observat ca gradul de conservare nu este unul deosebit.
Placheta este a unei cunostinte care a gasit-o acu 13/14 ani in fantana din priajma casei lui, si de atunci se tot framanta sa-i afle valoarea.
Nu sunt un colectionar de plachete, dar fiind gasita in orasul natal mi-ar place sa-mi apartina (fara sa am o pretentie la gradul de conservare).
Mai astept si sper ca cineva poate sa-mi zica si un pret, asa si posesorul poate avea o idee cu cat sa o vanda in viitor (daca vrea s-o vanda). Multumesc!
asa este, si eu am observat ca gradul de conservare nu este unul deosebit.
Placheta este a unei cunostinte care a gasit-o acu 13/14 ani in fantana din priajma casei lui, si de atunci se tot framanta sa-i afle valoarea.
Nu sunt un colectionar de plachete, dar fiind gasita in orasul natal mi-ar place sa-mi apartina (fara sa am o pretentie la gradul de conservare).
Mai astept si sper ca cineva poate sa-mi zica si un pret, asa si posesorul poate avea o idee cu cat sa o vanda in viitor (daca vrea s-o vanda). Multumesc!
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
-
Cristian Ciuplea

Placheta
Römisch-Deutsches Reich – Österreich-Ungarn – Erzherzog Franz Salvator, 1866-1939.
Einseitige Bronzeplakette – 1916 (K.Korschann).
Preis:
€ 45,00
Bestellen:
1 Stück
Erhaltung: Vorzüglich +.
Referenz: n/a
Zusatz: n/a
Gewicht: 95.43
Seltenheit: n/a
Durchmesser: n/a
50,2 x 70,3 Ø - Als Protektor - Stellvertreter des Roten Kreuzes der Österreichisch-Ungarischen Monarchie. Brustbild in Uniform n.l. // Einseitig
[:de][:en][:fr]
Lagernummer: 135825
( anuntul poate sa mai fie valabil )
Firma MGS, Köln.
Einseitige Bronzeplakette – 1916 (K.Korschann).
Preis:
€ 45,00
Bestellen:
1 Stück
Erhaltung: Vorzüglich +.
Referenz: n/a
Zusatz: n/a
Gewicht: 95.43
Seltenheit: n/a
Durchmesser: n/a
50,2 x 70,3 Ø - Als Protektor - Stellvertreter des Roten Kreuzes der Österreichisch-Ungarischen Monarchie. Brustbild in Uniform n.l. // Einseitig
[:de][:en][:fr]
Lagernummer: 135825
( anuntul poate sa mai fie valabil )
Firma MGS, Köln.
- Fişiere ataşate
-
- A-135825.jpg (85.89 KiB) Vizualizat de 2670 ori
-
Cristian Ciuplea

Placheta A.
Am marit poza si colturile au zig-zaguri fine, numai ele.
Cred ca au iesit asa de la fotomontajul pe fond negru.
Cred ca au iesit asa de la fotomontajul pe fond negru.