AJUTOR

Bancnote România, bancnote străine.

Moderatori: Deus, NumisKID

Scrie răspuns
katharos
*
*

AJUTOR

Mesaj de katharos »

AM SI EU O INTREBARE: CAM CAT VALOREAZA O MONEDA SIGISMUND III 1618? MULTUMESC ANTICIPAT!!!
QUINTILIAN

Mesaj de QUINTILIAN »

depinde foarte mult de starea in care se afla piesa. O fotografie postata ar ajuta foarte mult la evaluarea piesei in cauza
'' Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul''. N. Bălcescu
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

MULTUMESC DE RASPUNS!
Fişiere ataşate
index.jpg
index.jpg (11.16 KiB) Vizualizat de 8844 ori
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

VERSO
Fişiere ataşate
2.jpg
2.jpg (11.83 KiB) Vizualizat de 8843 ori
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

ACESTEA SUNT POZELE PE CARE LE AVEAM IN CALCULATOR. CE A-TI PUTEA SA-MI SPUNETI DESPRE EA?
NU REUSESC SA-MI TRANSFER IN PC CELELALTE POZE DIN APARAT.
AS VREA TOTUSI ASA INFORMATIC SA-MI FAC O IDEE. CUM REUSESC SA LE INTRODUC SI PE CELELALTE LE POSTEZ. MULTUMESC DE INTELEGERE.
banivechi

Mesaj de banivechi »

E un ort (1/4 taler) de Danzig (azi Gdansk). Exista 2 variante de semnaturi de gravor: SA si SB. Valorile de catalog polonez:
http://www.fortresscatalogue.com/index2 ... ls_menu=no
http://www.fortresscatalogue.com/index2 ... ls_menu=no
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

multumesc din suflet pentru informatie!!! m-am uitat la ea akum si am vazut la picioarele leilor un s b.
deci preturile in eur afisate pe site-ul acela sunt preturile la care ar trebui sa ma gandesc si eu?! :shock: :shock:
banivechi

Mesaj de banivechi »

E o moneda care e destul de rara, si probabil destul de dorita la ea in tara. Polonia e "noua Rusie" in ceea ce priveste piata numismatica, daca acum 4-5 ani rusii se bateau pe monedele pe care tot ei le vindusera pe nimic in anii '90, acum se pare ca e rindul polonezilor sa isi salte singuri preturile la monede. Uitati-va de curiozitate la preturile la triplu grosi Sigismund. Ajung frecvent la 30-50 euro, si unele chiar mult peste. Atunci de ce sa fie 100 euro exagerat pentru un ort???
In gluma: cind dai ortul popii iti ajung 100 euro? Nu cred....
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

astazi, la munca am intalnit un domn ff interesat de moneda si m-a intrebat de pret am dat din colt in colt:D:D oricum a ramas sa-l contactez si sa-i comunic pretul... cred ca il sun maine.... 100 eur zici... :lol: :lol:
katharos
*
*

Mesaj de katharos »

:merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: :merci: newyear newyear newyear newyear newyear newyear newyear

niki macar sa fii incinerat nu-ti ajung... cum e mare valva akum... :wink: :wink: :wink:
Scrie răspuns