http://www.youtube.com/watch?v=ass6bKxjl8A
10 motive sa investesti in bancnote din Zimbabwe...
-
atlantic3009

Poate e angajat la ambasada SUA din Harare, si aia e diurna lui pe o zi....atlantic3009 scrie:Clipurile respectivului sunt foarte amuzante. (rock solid currency because they have a rock on it)
Ce ma intreb eu este cum a reusit sa stranga atatia dolari din Zimbabwe?
Din ce am vazut pe ebay nu sunt deloc ieftini (tocmai pentru ca sunt "high denomination")
-
LupsicaTudor

.
Pot sa fac o gluma in legatura cu ,. "cantitatea mare" de bani care o prezinta ?
(daca nu va fi la locul ei rog adminul sa stearga)
Tot am vazut pe la stiri interventii in forta ale politiei la diferiti "interlopi" unde confisca cam tot ce inseamna bani(cazul de acum 2 ani de la mine din oras cand au confiscat si pensia unei bunicute ) apoi la stiri filmari poze cu teancuri de bani insirate frumos pe o masa , ma intreb sa gaseasca cateva kg de bani asemanatori ,ce valva ar fi la stiri "-s-au descoperit X KG de bani in cadrul descinderii de la .... "
(daca nu va fi la locul ei rog adminul sa stearga)
Tot am vazut pe la stiri interventii in forta ale politiei la diferiti "interlopi" unde confisca cam tot ce inseamna bani(cazul de acum 2 ani de la mine din oras cand au confiscat si pensia unei bunicute ) apoi la stiri filmari poze cu teancuri de bani insirate frumos pe o masa , ma intreb sa gaseasca cateva kg de bani asemanatori ,ce valva ar fi la stiri "-s-au descoperit X KG de bani in cadrul descinderii de la .... "