5 lei 1884 + 5 lei 1885 Diverse piese Vand-Schimb ?

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Buf0n

Mesaj de Buf0n »

O noua piesa de vaznare care ar putea avea trecere la anumiti colectionari !~
Tiraj 100 bucati. Greutate, vreo 26 grame ! Valoare nominala 500 lei ! In folder dar nu pot aprecia daca folderul este original sau ca piesa nu a fost atinsa !

Nu mai poseda carticica BNR, Cutia BNR !
Pret la vaznare exact cat e valoarea nominala 500 lei !
Imagine
Imagine

Am tot cautat sa dau de urma acestei piese .. in zadar ! Singura pe care am gasit`o a fost pe okazii care probabil nu avea cum sa se vanda cu 670 lei !( cu acte )
Daca cineva imi arata un pret de vanzare real decat cel cerut de mine o poate avea. ( o vanre reala incheiata, eventual licitatie)

Piesele scoase la vaznare mai inainte sunt in stand by ( ma gasesc intr`o dezorganizare totala)

Notta: In urma discutiei avuta cu un mai vechi partener de afaceri , colectionar de monede jubiliare contemporane romanesti am decis modificarea pretului in favoarea clientilor potentiali.Astept oferte concrete pe marginea piesei.
Ultima oară modificat 08 Oct 2012, 15:54 de către Buf0n, modificat 1 dată în total.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Tirajul este de 1000 buc. si nu 100.

http://www.bnro.ro/EmisiuniDetails.aspx ... PageId=726

http://www.bnro.ro/page.aspx?prid=3169

Ca sa aveti o referinta, pretul de vanzare la BNR la data emiterii a fost de 450.000 ROL.

Faptul ca nu mai aveti certificatul ii scade mult din valoare.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Multumesc pentru informatii (greseala 100-1000) nu este intentionata. Probabil ca fara certificat tot valoreaza jumate.Ramane sa astept colectionarii de Romania Monderna Contemporana care nu o au sa se sesizeze !
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Imagine
Imagine

O vanzare de 5 zile doar !
Cine este interesat Mesaj Privat !
Am inteles ca este destul de rara ... ca sa formulez un pret imprecis : 39-49 euro sau schimb cu argint (orice forma de contravaloare la o paritate de 1,8-2 lei gram)
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Buf0n scrie:... ca sa formulez un pret imprecis : 39-49 euro
Piesa din linkul de mai jos este mai bine de un an pe ebay...nu este vaianta de la parstas dar este din serie!

http://www.ebay.de/itm/b540-ROMANIA-KIN ... 0621063013
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Sa inteleg ca pretul meu e aberant ! Poate ca da ... poate ca nu ...

... dar eu nu am cerut relatii despre piesa in sine si loculd e unde poate as putea sa o cumpar ! Am oferit`o la vanzare , doar atat !

Daca imi gasiti una identica la pret mai mic de 35 euro (macar la aceiasi stare) v`o ofer pe asta d`le tripleseven cu 5 euro ! Ce spuneti facem ramasagul ?! Nu aveti nimic de pierdut ! Poate doar imaginea pe care v`ati costruit`o aici pe forum !

...evident in afara de asta :

http://www.okazii.ro/numismatica-medali ... a121915714
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Domnule Bufon , din partea mea vindeti piesa cu 1 milion daca vreti, dar in calitatea asta piesa nu face mai mult de 15 euro.. asta ca raspuns la dilema dv daca pretul este aberant sau nu! Daca era in calitate "tzutz", facea mai mult de 35 de eur!
Am inteles ca dv va pricepeti la argintarie, perfect, nu ma bag pt ca nu este domeniul meu, prefer sa raman la capitolul medalii si decoratii la care se pare ca nu va pricepeti dv, asa ca nu vad ce mi-ar afecta "reputatia" !!!
V-am gasit doar o piesa mai ieftina de 35 de eur, din aceeiasi serie, piesele se vand cam la acelasi pret.
Ca sa imi puneti bete in roate trebuia sa mentionati ca vreti sa va gasesc una si cu tocituri similare... :wink:
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Dom`le tripleseven "din aceiasi serie" e o mancare de peste "similara" e alta mancare de peste ! Din cate am inteles colectionare se uita la detalii intre doua monede care par similare de ordinul zecimilor de milimetru ... Cand vorbim de aversusuri diferite deja e vorba despre alta piesa , nu credeti ? Si ca sa va demonstrez ca nu ma intereseaza valoarea acestei piese ...am scos`o pe okazii la un pret de ciocolata - 5 lei ! Fiti sigur ca daca o veti catiga cumva acolo ( e cert ca va intereseaza) am sa risc un calificativ negativ doar sa nu ajunga la d`voastra !
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Buf0n scrie:Dom`le tripleseven "din aceiasi serie" e o mancare de peste "similara" e alta mancare de peste ! Din cate am inteles colectionare se uita la detalii intre doua monede care par similare de ordinul zecimilor de milimetru ... Cand vorbim de aversusuri diferite deja e vorba despre alta piesa , nu credeti ? Si ca sa va demonstrez ca nu ma intereseaza valoarea acestei piese ...am scos`o pe okazii la un pret de ciocolata - 5 lei ! Fiti sigur ca daca o veti catiga cumva acolo ( e cert ca va intereseaza) am sa risc un calificativ negativ doar sa nu ajunga la d`voastra !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu mai am ce sa va raspund la o asemenea mentalitate!
Va doresc succes ca sa o vindeti cu cat v-ati propus, chiar puteti sta linistit din cauza calificativului pt ca nu-mi trebuie piesa dv ...." Dom'le "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Medalionul "pomenirea cusa" vandut pe okazii in vaznare onesta tip licitatie :

http://www.okazii.ro/numismatica-medali ... a121915714

cu doar 71 lei !

Readuc in atentie Colectia completa la cutie dedicata JO din diverse colturi ale lumii compus din 7bucati in stare foarte buna . 6 din cele 7 piese din cutie sunt din argint si cantaresc in jurul a 100 grame (calculati voi cei care aveti cataloage)

Nr.1. Dedicata jocurilor de vara din Finlanda - Helsinki valoare nominala 500 Markkaa Argint (1952)
Nr.2 Dedicata jocurilor de iarna din Austria - Innsbruk valoare nominala 50 schilingi Argint(1964)
Nr.3 Dedicata jocurilor de iarna din Austria - Innsbruk valoare nominala 50 schilingi LIPSA ! ! ! (1964)
Nr.4 Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Tokia valoarea nominala 100 yeni (1964) Argint
Nr.5. Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Tokia valoarea nominala 1000 yeni (1964) Argint
Nr.6. Dedicata jocurilor de vara din Mexic - Mexico City valoarea nominala 25 pesos (1968) Argint
Nr.7. Dedicata jocurilor de vara din Japonia - Sapporo valoarea nominala 100 yeni (1972) Tabla

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Piesa din poze este una mai rara , un proff de doar 70.000 bucati si face parte din colectie.
Imagine

Astept oferte de bun simt.
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

350 Ron cutia cu Olimpiada ! Mai jos ... le dau la topit si cat am sa iau asta e !
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

5 lei 1884 + 5 lei 1885
Cutia cu piesele dedicate olimpiadelor!
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Doar ca sa salvez monedele de la topit am sa va fac o oferta mai buna.
Pentru monedele romanesti ofer 50 EUR (cu siguranta mult mai bun decat cel de la topit).
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
Buf0n

Mesaj de Buf0n »

Scuzati`ma ati gasit undeva in dreptul monezilor de 5 lei "topeala" sau "de topit" ? Daca nici piesele de 5 lei Carol ani rari nu sunt colectibile atunci care Doamne sunt de colectie ?!
ionut50
nou in forum
nou in forum

Mesaj de ionut50 »

Buf0n scrie:350 Ron cutia cu Olimpiada ! Mai jos ... le dau la topit si cat am sa iau asta e !
probabil expresia "mai jos" a fost inteleasa ca insemnand "post-ul de mai jos" adica cel cu monedele de 5 lei si nu cum a intentionat de fapt autorul: "mai jos de acest pret", cu referire la "...cutia cu Olimpiada!"
Scrie răspuns