insigne regaliste romania
insigne regaliste romania
ofer la schimb insigne romania !
sunt interesat de insigne romanesti tematica medicala - crucea rosie
daca sunteti interesati, va stau la dispozitie cu detalii despre pisele din imagine
daca sunteti interesati, va stau la dispozitie cu detalii despre pisele din imagine
- Fişiere ataşate
-
- insigne
- lot 18 insigne medicale1.jpg (97.17 KiB) Vizualizat de 23859 ori
Re: insigne regaliste romania
Am o intrebare,daca nu va suparati.Care din insignele ce ati postat sunt mai valoroase?simaky scrie:ofer la schimb insigne romania !
Multumesc.
din piesele rgaliste de mai sus cea mai rara :
1. Congresul de Istoria medicinii din 32
2. Cincantenarul antirabic din 38
3. SPM - Soc Principele Mircea - cea ovala cu cruce gamata
din punctul meu de vedere insignele congreselor sunt mai rare decat cele ale unor societati de caritate sau crucea rosie !
... exista si cateva exceptii ... de exemplu insignele crucii rosii din 1876 care sunt foarte rare !
un alt exemplu interesant - insigna Colegiului Medicilor AESCULAP (email visiniu) - e o insigna comuna - dar e interesant sa ai piesa cu Nr. 1 !!!
o alta piesa super rara e cea a Sectiei Dentistica a Colegiului Medicilor ( email albastru) - cunosc o singura piesa !!
pentru dl. calino45
am piesa oferita de dumneavoastra ! multumesc
1. Congresul de Istoria medicinii din 32
2. Cincantenarul antirabic din 38
3. SPM - Soc Principele Mircea - cea ovala cu cruce gamata
din punctul meu de vedere insignele congreselor sunt mai rare decat cele ale unor societati de caritate sau crucea rosie !
... exista si cateva exceptii ... de exemplu insignele crucii rosii din 1876 care sunt foarte rare !
un alt exemplu interesant - insigna Colegiului Medicilor AESCULAP (email visiniu) - e o insigna comuna - dar e interesant sa ai piesa cu Nr. 1 !!!
o alta piesa super rara e cea a Sectiei Dentistica a Colegiului Medicilor ( email albastru) - cunosc o singura piesa !!
pentru dl. calino45
am piesa oferita de dumneavoastra ! multumesc
-
rocolectionar

insigna Spitalului Regina Maria este rara, dar sunt cunoscute cateva exemplare, in mai multe variante ! .... insigna e ff scumpa pentru ca s-a creat o anume legenda .... ca ar fi insigna de 7 ani, ceea ce e fals !
dar exista si alte piese extrem de rare, poate chiar mai rare si care nu se ridica la acelasi pret !
dar exista si alte piese extrem de rare, poate chiar mai rare si care nu se ridica la acelasi pret !
Ultima oară modificat 12 Feb 2013, 19:12 de către simaky, modificat 1 dată în total.
-
rocolectionar

Gambrinus - o insigna rara !
Soc Hygeea (tip 1) - deasemeni o insigna rara si deosebita
Soc Hygeea (tip 1) - deasemeni o insigna rara si deosebita
- Fişiere ataşate
-
- h
- 76014420_1_big.jpg (25.69 KiB) Vizualizat de 23402 ori
-
- cr
- 83473797_1_big.jpg (32.68 KiB) Vizualizat de 23409 ori
Ultima oară modificat 12 Feb 2013, 19:15 de către simaky, modificat 1 dată în total.
-
rocolectionar