"Magazine" numismatice online - tip vcoins

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Ideea in sine de a face un magazin virtual cu preturi fixe decente este super, dar eu personal cred ca nu se poate realiza acest lucru numai cu entuziasm si cu cunostintele si talentele pe care le avem fiecare, trebuiesc investiti bani multi, si atunci avem doua variante, o investitie substantiala (cu tot ce presupune ea) sau varianta cu un "mecena", lucru despre care sa mai discutat si intr-un alt subiect (revista CR). Parerea mea este ca poate ar fi mai usor daca pentru inceput s-ar imbunatatii sectiunea de vanzari / cumparari care exista deja pe acest site. :D
O problema careia nu i-a fost acordata pana acum importanta cuvenita in aceasta discutie, este modalitatea prin care se vor atrage vanzatori, si ma refer la cei care actioneaza in domeniu, nu la cei ocazionali - dupa cum am vazut, chiar si in experimentul facut de noi membrii ANR, majoritatea celor care ne intalnim aici vrem in principal sa facem noi achizitii - nu stiu daca vanzatorii care actioneaza pe okazii sau pe site-uri de acelasi profil vor vrea sa-si comercialize piesele la preturi fixe.
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Exodus scrie:
berserkr scrie:Nici nu s-a afirmat ca ar trebui sa fie gratuit. Numai ca-s mari, si intre mari si normale e o diferenta care pe noi, cei mai multi ne deranjeaza. De-aia ne gandeam ce bun ar fi un magazin virtual de calitate si in Romania. Mie mi se pare ca ar fi tare necesar. Sa mai platim si conform cu salariile noastre, si oameni de-ai nostri, nu numai conform cu salariile din vest, oameni din vest :D
Dar sint plin de persoane din Romania ce vînd pe Ebay....asta ce inseamna, ca au salarii din Vest in Romania :lol: :lol: :lol:
Pai da, care vand :D N-au salarii din vest, de aceea vand pe ebay unde pot obtine mai mult. In plus si pentru cei care cumpara, sa nu uitam ca prteturile din vest sunt de cele mai multe ori mai mici la anumite piese decat cele din Romania, in plus in general numismatii se autofinanteaza, exista o investitie - sa-i spunem - initiala, dupa care prin rotatia pieselor intre colectionari, fondurile necesare pentru intretinere nu-s chiar ca de la 0.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

stefyboy scrie:scripturi gratuite??? :D :D :D parca vroiati un site serios nu.... intr-un script gratuit nu iti va oferi nimeni complexitatea unui program de anvergura celui care il doriti voi. (altfel nu mai era gratiut). Apoi, normal ca iti trebuie o baza de date, nici nu se pune problema, dar de ce sa platesti 130 euro/luna cand poti cumpara programul cu licenta si sa il ai pt. totdeauna (dupa 1 an oricum te costa mai mult sa platesti pe luna)? Si nu in ultimul rand, de ce sa nu lasi in seama unei firme specializate crearea site-ului respectiv, sa iti garanteze ei buna functionare a lui, si sa il faci tu, sa iti iasa peri albi in cap?
stefyboy, cine ti-a spus ca un soft gratuit este neperformant sau fara anvergura :lol: Ia da o tura pe piata open source sau freeware, ai sa constati (cu surprindere avand in vedere parerea ta actuala) ca se fac softuri serioase si performante care se dau pe gratis :D Si nu numai utilitare dar si sisteme de operare si cred ca stii la ce ma refer. In ceea ce ma priveste am facut de 10 ani incoace mari economii folosind soft gratuit si nu mi-a creat niciodata probleme. E drept a fost testat intensiv intotdeauna, iar intretinerea lui nu-i posibila mereu, dar ce inseamna intretinere la Microsoft de exemplu? Mai nimic :D
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Dupa cum am zis, eu am deja ceva asemanator la care lucrez. Nu e ceva grozav, e un programel gratuit la care i-am adus mici modificari si ajustari, plus traducerea, ca nu era in limba romana.
As vrea sa stiu daca peste vreo 2-3 zile daca o sa-l pun online, ca inca nu e setat asa cum imi doresc, daca ar fi cateva persoane interesate (vreo 10 macar), care sa ma ajute sa-l testez. Doar ca o joaca, cu licitatii si cumparari fictive.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Normal :D
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Aldor scrie:As vrea sa stiu daca peste vreo 2-3 zile daca o sa-l pun online, ca inca nu e setat asa cum imi doresc, daca ar fi cateva persoane interesate (vreo 10 macar), care sa ma ajute sa-l testez. Doar ca o joaca, cu licitatii si cumparari fictive.
In caz ca nu faci testarea sambata sau duminica poti sa te bazezi pe mine :) .
Mihai
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Aldor scrie:Dupa cum am zis, eu am deja ceva asemanator la care lucrez. Nu e ceva grozav, e un programel gratuit la care i-am adus mici modificari si ajustari, plus traducerea, ca nu era in limba romana.
As vrea sa stiu daca peste vreo 2-3 zile daca o sa-l pun online, ca inca nu e setat asa cum imi doresc, daca ar fi cateva persoane interesate (vreo 10 macar), care sa ma ajute sa-l testez. Doar ca o joaca, cu licitatii si cumparari fictive.
OK. Da-i drumul. Un test face cat 100 posturi :D .
banivechi

Mesaj de banivechi »

Ne facem ca cumparam monede? Pai daca scoate careva un fisic -doua de 20 lei 1868 ma fac si io ca le cumpar... :-)
GLV

Mesaj de GLV »

Poate asa reusesc sa iau si eu un taler de la Ioan Iacob Heraclide.Alte pretentii nu am.Sau macar un ducat. :lol:
vasil

Mesaj de vasil »

OK, sa vedem ce o sa iasa.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Este gata. Nu e ceva grozav, dar asta e. Probabil ca o sa dea si erori, asa ca o sa va rog sa-mi ziceti toate problemele care apar. Se poate accesa de la:
http://www.transylvanian-numismatics.co ... Auction.pl

Este bilingv, roman-englez, puteti comuta intre cele 2 limbi cum doriti, folosind linkurile din coltul stanga sus. Ultimele setari le-am facut cam in graba, sper ca n-am facut niste greseli foarte mari.

O singura rugaminte am, sa nu incarcati imagini prea mari.

Daca aveti intrebari va rog sa scrieti aici pe forum.
vasil

Mesaj de vasil »

La o prima vedere arata bine...

-------------------------------------------------------------
Licitatia a decurs usor, iar afisarea datelor de login pe pagina itemului usureaza lucrurile. Trebuie sa fac si eu o poza, sa pun ceva la vanzare...

Deci pana la urma tot licitatii sunt, nu preturi fixe. Sau in definitiv, pot fi mixte (licitatii si preturi fixe), dupa cum alege fiecare in "magazinul" lui.

--------------------------------------------------------------------------------------
Am postat un item. Am dat browse de pe hard pentru doua poze, ambele sub 300x300 fiecare, dar nu mi le afiseaza pe pagina itemului.

Cum se poate remodifica textul licitatiei, dupa ce am dat submit?

Cred ca am inteles. Trebuie pus aversul si reversul pe o singura poza si aceasta trebuie sa aiba sub 300x300. Daca, sa zicem am uitat sa pun poza dupa inscrierea licitatiei, cum se poate face acest lucru? Nu imi pot da seama.
Ultima oară modificat 19 Ian 2007, 00:41 de către vasil, modificat 1 dată în total.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Cred ca in week-end o sa scot si eu (adica dojo :-) o varianta la incercat. Dar magazin on-line.
Am licitat si eu un sfant, dar nu stiu daca n-o fi teapa... vinzatorul are feedback 0 :twisted:
vasil

Mesaj de vasil »

Sistemul permite supralicitarea. M-am inregistrat sub ID-ul "koson" si am bidat la propria mea oferta. Ar fi bine daca asa ceva nu ar fi posibil.

Aldor, acel taler klippe ocupa locul 1 intre achizitiile din 2006?
PRONUMISMATICA
Site Admin

vasil scrie:Aldor, acel taler klippe ocupa locul 1 intre achizitiile din 2006?
A fost doar pe lista care am trimis-o lui Mosu' dar a uitat sa mi-o aduca de Craciun :mrgreen:
Scrie răspuns