Cum sa deschizi cont pe Ebay ,sau cont PayPal

Moderatori: Deus, Comboloi

Timis

Cum sa deschizi cont pe Ebay ,sau cont PayPal

Mesaj de Timis »

Sfaturi si pasi de urmat pentru colectionarii care nu au cont pe Ebay si nici cont PayPal ,in cele doua linckuri :

http://www.videotutorial.ro/?p=10500

http://www.videotutorial.ro/?p=2115
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Incerc sa-mi confirm cardul pe site-ul paypal si de fiecare data imi apare mesajul de mai jos. La solicitarile pe care le-am trimis catre paypal n-am primit niciun raspuns.

Confirm your card to raise your account limits
Error Message
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Verificati inca o data seria cardului (poate ati omis o cifra), , tipul de card (debit, credit), data expirarii si modelul cardului (Visa Master Card, etc.)
A, si sa fie pe numele Dv.
Ultima oară modificat 06 Mar 2013, 00:33 de către banivechi, modificat 1 dată în total.
bobo_778

Mesaj de bobo_778 »

Pana la suma de 100 de usd puteti sa faceti cumparaturi. Daca ati depasit aceasta limita exista o procedura (nu imi mai aduc aminte) prin care cei de la PayPal va depun 1 dollar in cont. Trebuie sa va duceti la banca unde aveti cardul si sa cereti un extract de cont. In dreptul operatiei de depunere o sa gasiti un cod de 4 caractere pe care tb sa le introduceti pe site cand faceti urmatoarea plata.
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Domnule banivechi, am verificat toate datele si toate corespund. Domnule bobo_778, abia mi-am facut contul. N-am ajuns inca pana la momentul in care paypal imi extrage din cont 1.5 euro (pe care ii returneaza mai tarziu). Chiar la acea etape imi apare eroarea. Pe extrasul de cont imi apare suma de 2 lei blocata de paypal (de fapt doua blocari diferite, fiecare pentru 1 leu).
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Sunati la ei si cereti lamuriri.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

Puteti varifica doua detalii:
1. daca aveti card cu cele 3 sau 4 cifre de control pe spatele cardului;
2. daca ati autozat banca sa faca plati electronice in locul dv.
Leopold.Thaler

Mesaj de Leopold.Thaler »

Știe cineva ce trebuie făcut pentru a depăși limita de 500 $ pentru vânzări impusă de eBay ?

Multumesc frumos
.
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Leopold.Thaler scrie:Știe cineva ce trebuie făcut pentru a depăși limita de 500 $ pentru vânzări impusă de eBay ?

Multumesc frumos
Trebuie sa atasati documentele care vi le cere.
T.M.T.

Mesaj de T.M.T. »

Leopold.Thaler scrie:Știe cineva ce trebuie făcut pentru a depăși limita de 500 $ pentru vânzări impusă de eBay ?

Multumesc frumos
Limita de vanzari se mareste proportional cu numarul de calificative (de exemplu: peste 50 sau peste 100) si cu vechimea de la inscriere.
Leopold.Thaler

Mesaj de Leopold.Thaler »

Mateiciuc scrie:

Multumesc frumos
Trebuie sa atasati documentele care vi le cere.
Puteti sa detaliați ? :D
.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Le-ati trimis o factura de utilitati emisa pe numele si dresa Dv? Ca asta vi se cere ca sa treceti de limita de 500 $.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

banivechi scrie:Le-ati trimis o factura de utilitati emisa pe numele si dresa Dv? Ca asta vi se cere ca sa treceti de limita de 500 $.
Mie nu mi-au cerut facturi... Cand am ajuns la limita de 500$ mi-au laut 1 euro de pe card si m-au pus sa le scriu cifrele de la extrasul de cont. La fel cand mi-a expirat cardul si l-am inlocuit cu altul nou, la 500$ dolari aceeasi chestie 1 euro luat si numerele de extras de cont.
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

Va pot spune din propria experienta ca si un utilizator cu 0 feedback poate vinde fara sa aiba limite la vanzari pe site-ul ebay. Dar trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii:

In primul rand trebuie sa aveti deschis un cont paypal si acesta sa fie colegat cu contul ebay. Pentru a deschide un cont paypal trebuie sa aveti o carte de credit intestata pe numele dvs. Dupa ce va inregistrati la paypal, va vor lua suma de 1/2 euro de pe card (dupa ce deveniti utilizator verificat suma va fi inapoiata in contul dvs). In extrasul de pe cartea de credit va aparea 4/5 numere care trebuie sa le atasati la contul dvs paypal si primul pas este facut.

Dar pentru a putea vinde fara sa aveti restrictii pe site-ul ebay com,dr,fr,uk.. si fara limita impusa de ebay mai trebuiesc atasate la contul paypal si urmatoarele documente: carte de identitate, datele unui cont bancar (IBAN), o factura de la curent/gaz/telefon/internet intestata pe numele dvs. (dovada ca locuiti la adresa cu care v-ati inregistrat). Toate aceste documente pot fi atasate direct la contul paypal, nu mai retin exact in ce format sunt acceptate. Daca nu reusiti sa le trimiteti direct prin contul paypal, atunci trebuie sa le trimiteti fax (undeva acolo apare si nr. de fax). Dupa ce ati trimis toate aceste documente, in cateva zile veti deveni un utilizator verificat fara limite la vanzari si la transfer de bani.
bogdan81
**
**

Mesaj de bogdan81 »

Cu mentiunea ca pot fi folosite si carduri de Debit nu doar Credit :).
Scrie răspuns