Probleme pe okazii
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Din 2006, de cand am cont pe oKazii, am luat 10 calificative negative in calitate de vanzator. Cumparatorii nu au ridicat coletul de la posta.
Cei de la okazii NU VOR sa anuleze aceste calificative.
Mentionez ca am trimis de 2 ori copiile dupa documentele de retur (pe mail, la cererea celor de la Okazii). Inca o data am predat personal copiile celor de la Okazii (la targul de antichitati de la Brasov).
Nici o reactie, nici un raspuns...nesimtire...
De 6 luni am renuntat sa mai vand pe oKazii... am trecut pe eBay.
Cei de la okazii NU VOR sa anuleze aceste calificative.
Mentionez ca am trimis de 2 ori copiile dupa documentele de retur (pe mail, la cererea celor de la Okazii). Inca o data am predat personal copiile celor de la Okazii (la targul de antichitati de la Brasov).
Nici o reactie, nici un raspuns...nesimtire...
De 6 luni am renuntat sa mai vand pe oKazii... am trecut pe eBay.
A mai intalnit cineva aceasta situatie? Am dat peste ea acum 5 minute, cand am dorit sa vand un produs similar si apoi sa mai pun in vanzare cate ceva.
In frumosul stil okazii, partea de verificare si plata e foarte clara si rapid de executat, dar butonul ''afla detalii'' nu merge...
In frumosul stil okazii, partea de verificare si plata e foarte clara si rapid de executat, dar butonul ''afla detalii'' nu merge...
- Fişiere ataşate
-
- untitled.JPG (38.06 KiB) Vizualizat de 17426 ori
-
cartelcoserv

Situatie generela.Obliga toti vanzatorii sa devina "utlizator verificat"
Eu deja ma gandesc la alte optiuni de site, pe okazii deja magaria devine din ce in ce mai evidenta.Mai pastrez contul pina rezolv cu transferul pe un nou site, apoi il inchid.
Eu deja ma gandesc la alte optiuni de site, pe okazii deja magaria devine din ce in ce mai evidenta.Mai pastrez contul pina rezolv cu transferul pe un nou site, apoi il inchid.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
-
cartelcoserv

Pentru calitatea serviciilor oferite, sumele pe care le percep sunt exagerate.Nu are rost sa mai dezvolt subiectul, cei care acceseaza frecvent pagina okazii.ro stiu sigur ce vreau as spun.
Ca sa nu spun ca vanzatorii sunt taxati, pe cand cumparatorii (neseriosi) care strica o gramada de licitatii, nu.
Ca sa nu spun ca vanzatorii sunt taxati, pe cand cumparatorii (neseriosi) care strica o gramada de licitatii, nu.
Colectionez monede w.w.. Insule,tari exotice, state disparute sau greu de gasit
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Cei de la Delcampe le-au prelungit gratuit cu o luna abonamentele tuturor vanzatorilor care au magazin deschis acolo, pentru ca pentru cateva zile siteul s-a miscat putin mai greu, paginile cica se incarcau mai incet (eu n-am observat). Iar okazii imi multumeste pentru intelegere pentru ca zilnic am probleme cu siteul care deseori nu merge deloc.
-
cartelcoserv

Eu ca si cumparator as fi mai bucuros sa cumpar monede cu 10-15% mai ieftine decat preturile de pe okazii. Pe un alt forum numismatic in lb portugheza pe care il frecventez, forumistii care tranzactioneaza bunuri de colectie prin intermediul forumului primesc calificative (strict ca buyer/seller, nu pentru ca ne-a placut o postare).miguelito scrie: Apropo de acest lucru am de mai multa vreme o propunere pentru acest forum: considera cineva ca ar fi oportun un topic unde membrii forumului sa-si dezvaluie numele de utilizator de pe okazii, in asa fel incat sa fie contactati de catre alti forumisti cu privire la licitatiile active de pe okazii, dar evitand astfel comisioanele si celelalte neplaceri ale sistemului okazii? Participarea la un astfel de topic ar fi absolut voluntara, nimeni sa nu se considere obligat sa-si dezvaluie identitatea de pe okazii.
"I always arrive late at the office, but I make up for it by leaving early" - Charles Lamb
http://ciclist.wordpress.com/
http://ciclist.wordpress.com/
-
craciun marius

-
cartelcoserv

-
catalinflv

Alimentare cont okazii
Buna ziua
Tocmai am alimentat contul meu de okazii prin sms cu 5 euro.
Primesc mesaj daca sunt de acord sa platesc 5.1 euro+tva
Sunt de acord, primesc codul, il introduc si .....surpriza, contul este alimentat cu 4.5 euro
A mai patit cineva asa ceva
Mentionez ca e prima data cand apelez la incarcarea contului prin sms
O zi buna
Catalin
Tocmai am alimentat contul meu de okazii prin sms cu 5 euro.
Primesc mesaj daca sunt de acord sa platesc 5.1 euro+tva
Sunt de acord, primesc codul, il introduc si .....surpriza, contul este alimentat cu 4.5 euro
A mai patit cineva asa ceva
Mentionez ca e prima data cand apelez la incarcarea contului prin sms
O zi buna
Catalin
Buna ziua,
in data de 17.03.2013 am vandut o bancnota pe okazii.Nici pana astazi cumparatorul nu mi-a platit bancnota,in descrierea licitatiei am specificat plata in avans celor sub 98 % cal.pozitive,cumparatorul avand 2 negative pt.colete neridicate si 97.14 % rating.Am sunat la okazii sa le spun despre caz si sa ii intreb daca pot sa ii las calificativ neutru si ce se intampla daca imi da si cumparatorul din razbunare un neutru? Mi-a zis ca nu rezolv nimic , ci sa solicit returnarea comisionului ca are mai mari repercursiuni asupra cumparatorului,adica la 3 solicitari de returnare i se anuleaza contul.
Deci ce faci? ii lasi calificativ sau ceri returnarea comisionului,poate ii anuleaza contul????
Uitati ce scrie in licitatia lui :
500 lei 30 aprilie 1936 Data anuntului: 31 Martie 2013 21:26:05
Bancnota din imagine. Nu m-a ajutat aparatul la claritatea pozelor. Pt detalii folositi forumul. Se vor da la pret final, indiferent care ar fi acela!! Urmariti si celelalte licitatii. Bancnotele se pot vedea in Brasov. Plata in avans. Multumesc
NU MAI LICITATI AIUREA!!!!!
in data de 17.03.2013 am vandut o bancnota pe okazii.Nici pana astazi cumparatorul nu mi-a platit bancnota,in descrierea licitatiei am specificat plata in avans celor sub 98 % cal.pozitive,cumparatorul avand 2 negative pt.colete neridicate si 97.14 % rating.Am sunat la okazii sa le spun despre caz si sa ii intreb daca pot sa ii las calificativ neutru si ce se intampla daca imi da si cumparatorul din razbunare un neutru? Mi-a zis ca nu rezolv nimic , ci sa solicit returnarea comisionului ca are mai mari repercursiuni asupra cumparatorului,adica la 3 solicitari de returnare i se anuleaza contul.
Deci ce faci? ii lasi calificativ sau ceri returnarea comisionului,poate ii anuleaza contul????
Uitati ce scrie in licitatia lui :
500 lei 30 aprilie 1936 Data anuntului: 31 Martie 2013 21:26:05
Bancnota din imagine. Nu m-a ajutat aparatul la claritatea pozelor. Pt detalii folositi forumul. Se vor da la pret final, indiferent care ar fi acela!! Urmariti si celelalte licitatii. Bancnotele se pot vedea in Brasov. Plata in avans. Multumesc
NU MAI LICITATI AIUREA!!!!!
-
george_s321

Eu as da tranzactie nefinalizata,vot negativ,si recuperare comision.Daca e vina lui nu poate sa mai dea calificativ.Eu am avut ceva probleme cu 10 lei 1930 Londra,UNC in poze luate de pe net si vanzatorul a venit cu un Paris F si se jura ca e moneda din poze.Am dat negativ si nu am primit nici un calificativ. Persoanelor neserioase le-am dat fara discutii negativ si am pastrat votul si dupa alte parlamentari si rugaminti.