Cum se poate remodifica textul licitatiei, dupa ce am dat submit?
Dati click pe 'Licitatiie Mele'. O sa apara o pagina unde va trebui sa va autentificati, si selectati 'Articolele Mele'. Dupa ce v-ati autentificat o sa apara o lista cu toate piesele pe care le-ati introdus. In dreptul fiecarui articol o sa apara in dreapta 'editeaza', dati click pe acel link si o sa se deschida pagina unde puteti edita textul licitatiei. Dar este posibil numai daca nu exista deja oferte pe piesa.
Sistemul permite supralicitarea. M-am inregistrat sub ID-ul "koson" si am bidat la propria mea oferta. Ar fi bine daca asa ceva nu ar fi posibil.
La cat de simplist este scriptul nu stiu daca se poate rezolva asta. Pot sa incerc eventual sa implementez ceva ca de la un IP sa nu se poata inregistra decat un singur user. Dar pana la urma oricand se poate inregistra cineva de la alt calculator si sa-si mai faca un cont. Daca nici cei de la ebay nu prea au reusit sa rezolve problema asta, nu stiu daca eu o sa reusesc
Sistemul permite supralicitarea. M-am inregistrat sub ID-ul "koson" si am bidat la propria mea oferta. Ar fi bine daca asa ceva nu ar fi posibil.
La cat de simplist este scriptul nu stiu daca se poate rezolva asta. Pot sa incerc eventual sa implementez ceva ca de la un IP sa nu se poata inregistra decat un singur user. Dar pana la urma oricand se poate inregistra cineva de la alt calculator si sa-si mai faca un cont. Daca nici cei de la ebay nu prea au reusit sa rezolve problema asta, nu stiu daca eu o sa reusesc
Stai linistit Aldor ca nu poti sa eviti supralicitarea. Sunt programe care ascund IP sau tipul merge la un internet cafe, etc. Oricum licitatiile sunt simpatice. Se poate face ceva simplu si ieftin.
Pentru site tip vcoins trebuie sa trecem la "profesionisti".
Am vazut un site de acest gen si cerea chirie 100RON/an pentru modelul de baza. Mult pentru unii ca noi. Asta inseamna sa vinzi in draci, toata colectia .
In final am primit si mailul (stiu ca tre' accesat linkul ) Am licitat pe toate si-am pus si eu un "obect" rapid, sa vedem cum merge. Ca observatie (arata bine situl) ar fi ca n-are "logout" chestie care pe mine ma sacaie putin, dar numai putin
De asta ziceam ca nu e ceva grozav.. dar e gratis. Probabil ca se mai poate imbunatati, dar la cunostintele mele limitate
Daca bine imi aduc aminte cei de la okazii aveau o platforma destul de asemanatoare la inceputuri, acum 5-6 ani, cu foarte putine facilitati, de ex 'chestia cu logout' n-o aveau nici ei pe vremea aia.
Stai linistit Aldor ca nu poti sa eviti supralicitarea. Sunt programe care ascund IP sau tipul merge la un internet cafe, etc. Oricum licitatiile sunt simpatice. Se poate face ceva simplu si ieftin.
Am vazut un site de acest gen si cerea chirie 100RON/an pentru modelul de baza. Mult pentru unii ca noi. Asta inseamna sa vinzi in draci, toata colectia .
GLV scrie:Am incercat sa pun o piesa la vanzare si imi tot da eroare .Ba pretul blitz nu este valid ,ba pretul de inceput nu este valid. si main::proc_new
Mai incerc.
Asa-i, face probleme cu pretul daca n-are doua zecimale. Uitai sa spun si asta
Pai daca pui 5% comision la vanzare (jumi/juma vanzator/cumparator) iese ceva...iar de costat nu costa prea mult daca ai script gratuit ca Aldor si platesti numai hostingul (de fapt pentru inceput poti opta pentru hosting gratuit sa vezi cum merge treaba)
Aldor scrie:
100 lei/an de utilizator sau de grup?
100lei/an de utilizator (magazin online, nu licitatii).