Decoratii + monede ! Pachet rare 5 lei `85+ 5 lei `84 !

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
RecicleByn
**
**

Decoratii + monede ! Pachet rare 5 lei `85+ 5 lei `84 !

Mesaj de RecicleByn »

Imagine
Imagine

345 lei pachet sau schimburi cu piese numismatice argint !
Cine doreste doar o pieasa PM !
Stiu ca sunt incomplete, dar pot costitui baza unor piese restaurate !

Cu edit :
Lot de kreutzeri Austro-
Imagine
Imagine
Am impartit lotul in doua pentru a icnerca sa suprpind cat mai mult in poze.
Imagine
Imagine
Pret : 9 Lei bucata doar la lot ! 17x9 = 155 lei cu tot cu transport Posta romana.
Imagine
Imagine

30,6,1 kreuzer ceva mai interesante si mai bune (cel putin piesa de 6 e chiar frumoasa) 60 lei toate la pachet !
Frumusetea unora dintre ele nu poate fi relavanta la nivelul aparatului meu foto !
Ultima oară modificat 10 Iul 2013, 20:37 de către RecicleByn, modificat 1 dată în total.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

oferte ?! chiar si sub pretul cerut ...
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

250 lei toate decoratiile !!
180 lei toate monezile !
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

Decoratii rezervate (teoretic vandute)
Toate monedele 175 Ron + transport 15 Posta Romana.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

LOT 1
Imagine
Imagine

Trebuie cuiva cea ce se evde in poze ?!
Nu ma pricep, nu ma interseaza, nu stiu valoare , la mine stau fara a fi pretuite asa cum trebuie ! Sunt un om realist si nu visez ca piesele astea valoreaza sute de lei . Le poate avea un domn colectionar care vine cu o oferta decenta ! Voi pune un pret pentru ca trebuie ( dupa regulament) sa`l pun : 5 lei bucata ( 45 ron), dar sa fim seriosi cred ca unele din ele valoreaza de cateva ori pretul cerut ! Care va fi cel mai generos le va primi acasa prin posta ( transport gratis daca banii vor fi depusi in cont BRD)

LOT 2:
Imagine
Imagine

Acelasi regim ca si la primul lot ! Oferta cea mai mare va fi luata in considerare dupa 10 zile.Daca ea va fi doar de 50 lei ( 5 lei bucata) asta e! Duca`se ! Am destule chestii adunate in timp care imi prisosesc !
Toate mesajele private vor avea un raspuns !

Multumesc !
Ultima oară modificat 04 Mai 2013, 18:22 de către RecicleByn, modificat 1 dată în total.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

O singura oferta insignifianta pentru lotul de rusesti - un om care se pare ca iubeste Mama Rusia ( ori pe Putin :D )

Cateva oferte pe jetoane, medalii sau ce or mai fi ( un 80 lei pe doua din ele) precum si doritori la lot (partial dar sub ofera amintita).

Sanatate la toata lumea.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

Din lotul 1 vandute doua din piese unui domn generos 80 lei ambele - cred ca e e decent pretul .

Pentru ceilalti domni care si`au exprimat ofertele - le puteti reconsidera luand in calcul lipsa celor doua piese taiate din poze !

Restul inca de vanzare atat cat va lasa inima - doar sa merite sa ma deplasez la posta.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

Din punguta cu diverse ofer piesa:

Pret gandit 800 lei ! Pret dorit : minim 700 ! Orice e negociabil in afara de salariul presedintelui si mita catre doctor !
Imagine
Imagine

Daca exista doritori la un pret decent, messege`me cu oferta d`voastra !
Ultima oară modificat 25 Iun 2013, 20:00 de către RecicleByn, modificat 1 dată în total.
simascristian
nou in forum
nou in forum

monezi

Mesaj de simascristian »

buna seara...as putea oferi 200 lei pe cele 2 loturi + taxele postale (250 lei)...multumesc anticipat
cu respect Cristian
Ultima oară modificat 24 Iun 2013, 20:12 de către simascristian, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

@RecicleByn:
Fara suparare, din regulamentul sectiunii: "Nu sunt permise mesajele de genul "astept oferte", in care nu este specificat si un pret!". Acesta nu este site de licitatii. Va rog sa va conformati, multumesc!
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

ok, vad ca sunt singurul avertizat in acest sens desi sunt foarte multi ce posteaza anunturi de vaznare fara sa existe un pret real . Daca asa e regulamentul ma conformez : Pret gandit 800 lei ! Pret dorit : minim 700 ! Orice e negociabil in afara de salariul presedintelui si mita catre doctor !
simascristian scrie:buna seara...as putea oferi 200 lei pe cele 2 loturi + taxele postale (250 lei)...multumesc anticipat
cu respect Cristian
Adjudecat , astept mesaj privat sau contact mail sterlingsilv3r@yahoo.com !
Ultima oară modificat 25 Iun 2013, 20:03 de către RecicleByn, modificat 1 dată în total.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nici noi cei care moderam nu mai avem suficient timp sa urmarim cat ne-am dori ce se intampla aici, de aceea intervenim atunci cand observam. La ultimile subiecte din aceasta sectiune n-am observat aceasta scapare. Nu trebuie s-o luati personal, nu este cazul. Nici pe alte forumuri moderatorii nu-s prea fericiti cand se incalca regulamentul, stiti asta, nu-i asa?
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

Regulamentele sunt facute pentru a fi incalcate . Pana la urma eu percep un forum de vaznzare precum o piata : un produs are un pret afisat , daca nu ... poti intreba vanzatorul cat cere . De aici incepe o negociere in care vanatorul cauta sa vanda cat mai bine iar cumparatorul sa scoata cat mai ieftin !
Daca in piata preturile nu`s afisate inseamna ca e dezordine ?! E dezordine cand un nene nu e in stare sa`si calibreze pozele in site`ul gazda si vine cu rezolutii uriase deformand pagina desi acest lucru se poate evita usor. E dezordine si apar neintelegeri cand pozele unor domni sunt realizate cu multiubitele si nepretuitele telefoane mobile cu blur destul incat sa nu intelegi ce vinde. E dezordine si se face si mizerie cand cumperi de la un domn o moneda si te trezesti ca e "usor cam alta" decat cea din poze. E dezordine cand apar teparii si lipsa de transparenta ... de ultimii ar trebui sa ne facem ( si sa va faceti) probleme ... in nici un caz de unul ca mine care a incercat sa vanda de pe doua usesre ( desi si asta e ilegal) si culmea ca a si reusit spre satisfactia cumparatorilor .

Nu polemizez ! Voi cere deacum inainte un pret . Voi avea eticheta cu pretul conform regulamentului ! Dar promit sa fac dezordine prin afisarea lui !
Eh, imi cer scuze comunitatii numismatice pentru animozitatea starnita ...desi nu e decat o furtuna intr`un pahar cu apa !
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

E dezordine cand se incalca regulile stabilite aici. Asa s-a hotarat pe acest forum, asa consideram noi cei care l-am sustinut de atatia ani ca este ordine. Nici pe alte forumuri nu intram sa incalcam regulile. Haideti sa nu starnim revolte pe la altii pe-acasa cand la noi pretindem respect. Sa va citez ce scria un moderator de pe un alt forum cunoscut legat de asta? Poate o sa va recunoasteti putin in vorbele lui....

PS N-a fost greu sa ne dam seama ca aveti doua conturi si nici nu vedem utilitatea lor.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
RecicleByn
**
**

Mesaj de RecicleByn »

1885 + 1885 = 1000 lei sau schimb cu o piesa din aur tentanta !
Nu misc un cent de sub suma asta!

Foto 1884
Imagine
Imagine

Foto 1885
Imagine
Imagine

Am sa incerc sa revin pentru doritori cu poze "cu zgomot" mai mic
Scrie răspuns