flaviu scrie:Pna aici sa spunem ca este in regula cu toatae spectele tehnice,dar in mod sigur va fi nevoie de un aviz al ministerului culturii,si pe urma vor urma sicanele de la serviciul patrimoniu
De ce ?
Ca si site nu suntem muzeu si nu suntem proprietarii obiectelor puse in vanzare.
Pe toate aceste tipuri de site, administratorii nu sunt responsabili de ce se pune in vanzare. Este un regulament al site-ului de respectat si atat.
Uitati-va pe okazii, doar nu credeti ca ei au avize de la cultura, DSV, RAR, pompieri sau altii pentru obiectele puse in vanzare in licitatiile utilizatorilor.
flaviu scrie:Pna aici sa spunem ca este in regula cu toatae spectele tehnice,dar in mod sigur va fi nevoie de un aviz al ministerului culturii,si pe urma vor urma sicanele de la serviciul patrimoniu
De ce ?
Ca si site nu suntem muzeu si nu suntem proprietarii obiectelor puse in vanzare.
Pe toate aceste tipuri de site, administratorii nu sunt responsabili de ce se pune in vanzare. Este un regulament al site-ului de respectat si atat.
Uitati-va pe okazii, doar nu credeti ca ei au avize de la cultura, DSV, RAR, pompieri sau altii pentru obiectele puse in vanzare in licitatiile utilizatorilor.
Exact, nu vad de ce ar fi nevoie de asa ceva. Sunt convins ca nici cei de la okazii.ro sau licitatzii.ro nu au asa ceva. Fiecare este responsabil pentru ce pune in vanzare.
Buna intrebare. Cat timp site-ul va fi doar de proba, nu cred ca se va investi in publicitate. Merge chestia "din gura in gura". Daca se va face ceva serios, atunci publicitatea trebuie facuta la greu. Publicitatea mananca multi bani.
daca imi permitetzi ... site-ul trebe mediatizat ca sa traiasca.parerea mea ii ca ar trebui sa i se faca reclama in primul rand printre persoane care se ocupa cu aceasta, de exemplu anticarii. cand merge omul la un anticariat in cautare de ceva si nu gaseste, domnul anticar il poate indruma spre site. asta la inceput ...
Deci, care este rezultatul experimentului? - ramane la stadiul de joaca sau se va avansa la un alt nivel Pana la urma il putem implementa in prima faza pentru membrii ANR, apoi sa largim cercul.Cred ca ar fi o chestie mai mult decat OK .
Aldor scrie:Eu deocamdata am vrut doar sa vad daca functioneaza fara probleme majore.
Nu stiu cat de mare interes ar fi pentru asa ceva
Pai am putea vota - ma gandeam ca ar ajuta la posibilele tranzactii dintre noi in prima faza (chiar daca pe topicul 'vanzari pentru membrii ANR', nu s-a intamplat nimic semnificativ pana acum), si dupa aceea daca merge, mai atragem si pe altii interesati de o "piata" corecta .Acuma, ce sa zic, intotdeauna din gura e usor si frumos de spus .
Aldor scrie:Eu deocamdata am vrut doar sa vad daca functioneaza fara probleme majore.
Nu stiu cat de mare interes ar fi pentru asa ceva
Pai am putea vota - ma gandeam ca ar ajuta la posibilele tranzactii dintre noi in prima faza (chiar daca pe topicul 'vanzari pentru membrii ANR', nu s-a intamplat nimic semnificativ pana acum), si dupa aceea daca merge, mai atragem si pe altii interesati de o "piata" corecta .Acuma, ce sa zic, intotdeauna din gura e usor si frumos de spus .
Ca si experiment este super ok, dar nu despre ce discutam (magazine online). Oricum Aldor a fost de nota +10. Cat sa mearga doar pt. ANR nu prea vad utilitatea. Merge vanzarea/cumpararea la sectiunea ANR. Gandeste-te ca mai toti suntem pe okazii cu piese relativ comune, unde sansa sa le vinzi este mare. Singura chestie pe care poti sa obtii este sa cimentezi increderea intre noi. Pe okazii ce ma deranjeaza este ca neseriosii ce bantuie pe acolo m-au facut sa pierd increderea unora cu care am facut tranzactii ok in trecut. Acu' toti sufla si in iaurt (inclusiv subsemnatul).
Nu mai trimite aproape nimeni coletul fara ramburs, pe incredere
muresanhd scrie:
Nu mai trimite aproape nimeni coletul fara ramburs, pe incredere
Dar care ar fi problema aici? In definitiv nu e cam la fel? Cel care trimite merge de doua ori la posta iar cel care primeste o data, valabil in ambele cazuri.