Pret
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Pret
Buna seara, as dori sa cunosc valoarea plachetei:
- Fişiere ataşate
-
- 21.In timp de soare si de furtuna - leali si prieteni placheta modelata de principesa Ileana 13 sept 1927 Balcic Cavarna.png (131.93 KiB) Vizualizat de 12261 ori
Dumneata, ai sa mi oferi una identica cu 300 de lei?gaginiuc scrie:Placheta cu o tema putin cautata. Tinand cont de piata, sigur sub 50 lei.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
recomandare
Domnule Iason,
Dupa cum stiti, mi-am manifestat dorinta de a nu mai intra in dialog cu dv. cu mult timp in urma. Nu va raspund la intrebare, m-ati confundat, va fac o recomandare: Pe forum sa uzitati formula de adresare cu dumneavoastra nu cu dumneata. Aceasta formula se potriveste in alta parte.
Dupa cum stiti, mi-am manifestat dorinta de a nu mai intra in dialog cu dv. cu mult timp in urma. Nu va raspund la intrebare, m-ati confundat, va fac o recomandare: Pe forum sa uzitati formula de adresare cu dumneavoastra nu cu dumneata. Aceasta formula se potriveste in alta parte.
Corect!Se potriveste in alta parte.
Oare istoria unei piese,evaluarea si estimarea ei,in ce parte se potriveste??
Oare istoria unei piese,evaluarea si estimarea ei,in ce parte se potriveste??
Pai eu m-am batut in licitatii pentru un amarit de jeton de restaurant de Bazargic cu 50 euro, nu lei. Si l-am pierdut...gaginiuc scrie:Placheta cu o tema putin cautata. Tinand cont de piata, sigur sub 50 lei.
Poate Dv nu sinteti interesat, insa exista colectionari de piese din Cadrilaterul romanesc...
raspuns
Domnule Banivechi,
Nu va contrazic cu nimic insa sa stiti ca nu sunt deloc strain de cererea si oferta de pe piata la capitolul medalii - plachete. Banuiesc ca si dv. cunoasteti. Indraznesc sa afirm ca medaliile si plachetele sunt cele mai nevandabile piese in momentul de fata, comparativ cu piese din alt gen de colectii. Se mai poate si gresi in apreciere, retineti ca domnul Costinel insista in a primi o opinie. O fi tema Cadrilaterului mai cautata insa nu am vazut ofertanti in speta nici macar de a da informatii dar sa mai dea si un pret bun.
Nu va contrazic cu nimic insa sa stiti ca nu sunt deloc strain de cererea si oferta de pe piata la capitolul medalii - plachete. Banuiesc ca si dv. cunoasteti. Indraznesc sa afirm ca medaliile si plachetele sunt cele mai nevandabile piese in momentul de fata, comparativ cu piese din alt gen de colectii. Se mai poate si gresi in apreciere, retineti ca domnul Costinel insista in a primi o opinie. O fi tema Cadrilaterului mai cautata insa nu am vazut ofertanti in speta nici macar de a da informatii dar sa mai dea si un pret bun.
Just. Piata plachetelor e picata total. Chiar in acest moment sunt pe piata foarte multe piese, din argint chiar, care stau nevandute.
Bineinteles, si in acest domeniu sunt piese de top, care se vand oriunde si oricand, dar nu este cazul acestei piese.
Nu ma hazardez sa dau un pret sau o estimare asupra piesei in cauza, doar sustin opinia dnului Gaginiuc.
Bineinteles, si in acest domeniu sunt piese de top, care se vand oriunde si oricand, dar nu este cazul acestei piese.
Nu ma hazardez sa dau un pret sau o estimare asupra piesei in cauza, doar sustin opinia dnului Gaginiuc.
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
Domnule Costinel, daca placheta dvs este de vanzare va ofer oricand, 100 de euro.Imi pare rau sa vad ca exista persoane care dau cu parere fara nici macar sa tina cont de istoria unei piese ,din ce cauza a fost batuta,in ce perioada,si mai ales de relizatorul ei!Imi pare rau cand apreciaza o asemenea placheta de 98 x 127 mm la doar 10 euro parca ar fi o piesa comuna comunista.!