Cumpar 500 lei 1949 UNC 1000 lei 1948 UNC si alte bancnote

Căutați o piesă anume? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

hadrian_imperator

Mesaj de hadrian_imperator »

Cumpar bancnote in stare UNC la preturi rezonabile pt propria colectie si nu in scop de bisnita:
- 500 lei 1949 UNC 35 Euro
- 1000 lei 1948 UNC 20 Euro
- 20 lei 1947-1950 UNC de la 20 Euro
- 1000 lei 1944 mai UNC 15 Euro
- 2000 lei 1945 UNC ? euro
- 100.000 lei 1945 aUNC-UNC, aprilie (ambele nuante)aUNC, mai si octombrie UNC
- 100.000 lei 1947 ambele nuante de rosu UNC
- setul 1952 serie albastra (fara 1 leu) UNC: 160 Euro
- serie rosie (fara 1 leu) UNC: 250 Euro
- 5000 lei cu supratipar 1940 ambele serii UNC

Bancnote in stare cat mai buna:
- Cosasul cel putin XF
- 1000 lei 1947 orice data cel putin VF+
- 1000lei 1936 si 38 cu supratipar cel putin XF+
- 500 lei 1940 cu supratipar Carol II cel putin XF

Astept oferte pe privat sau la adresa de mail: hadrian_imperator@yahoo.com
Putem face si schimburi (vedeti celalte anunturi ale mele).

Multumesc anticipat!
Ultima oară modificat 30 Iul 2013, 11:20 de către hadrian_imperator, modificat 1 dată în total.
Paul_Mihail
**
**

Mesaj de Paul_Mihail »

Dumnavoastra oferiti 15 euro pentru o bancnota 2000 lei 1945 in stare UNC si credeti ca o sa va vanda cineva vreun exemplar?! Eu nici macar nu am vazut vreunul, doar in poze. Uitati una aici de vanzzare in stare AUNC:

http://www.okazii.ro/numismatica-bancno ... a129965439

V-am gasit si un 500 lei 1949 UNC, aici:

http://www.ebay.com/itm/z118-ROMANIA-50 ... 1e7ab1cb07

Personal, cred ca ar trebui sa bagati mana in buzunar mai adanc daca va doriti piese necirculate. Cu sumele oferite de dumneavoastra nici macar XF nu va va vinde cineva.

Va doresc noroc la cumparaturi. Chiar veti avea nevoie de noroc la preturile pe care le oferiti.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Iar pt 1000 lei 1947, "darnica" suma 30 euro pt un UNC.........o sa va fie tare dificil !!
http://www.okazii.ro/catalog?per_page=2 ... t=ricky-bm

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
hadrian_imperator

noi in Romania suntem bogati rau de tot? pe ebay (bineinteles ca nu la vanzatori din Romania!) preturile sunt cu mult sub cele de pe okazii. Sa nu mai zic ca la licitatii nu se obtine nici jumate din preturile cerute la pret fix. Eu cam am impresia ca multi dintre cei ce vand pe okazii isi fac achizitiile pe ebay.
Deci as ruga respectuos lasam mai moale atat cu lozurile cat si cu ironiile.
Preturilede pe piata sunt pur speculative si umflate prin bisnita asa cum s-a intamplat in domeniul imobiliar si tar eimi e ca s-a format o bucla si vanzatorii vor ramane cu marfa ani de zile pe stoc.
cu stima

PS: 1000 lei 1947 la 30 Euro e evident o eroare de tastare. De aia apare si de doua ori. Cat priveste bancnota de 500 lei 49 de pe ebay acel domn cu care am si colaborat dealtfel f fructuos cere cu mult peste nivelul "pietei" insa lasa pe masura la comenzi mari. La cest pret nu se poate face nimic de vreme ce pe okazii inca ma sunt piese XF+/aUNC cu 20-25 euro. Puteti verifica.
PPS: si daca voiam sa cumpar de pe okazii si ebay de la speculanti o faceam deja fara sa mai deranjez aici. mUltumesc pt. intelegere.
pmg
**
**

Mesaj de pmg »

hadrian_imperator scrie:noi in Romania suntem bogati rau de tot? pe ebay (bineinteles ca nu la vanzatori din Romania!) preturile sunt cu mult sub cele de pe okazii. Sa nu mai zic ca la licitatii nu se obtine nici jumate din preturile cerute la pret fix. Eu cam am impresia ca multi dintre cei ce vand pe okazii isi fac achizitiile pe ebay.
Deci as ruga respectuos lasam mai moale atat cu lozurile cat si cu ironiile.
Preturilede pe piata sunt pur speculative si umflate prin bisnita asa cum s-a intamplat in domeniul imobiliar si tar eimi e ca s-a format o bucla si vanzatorii vor ramane cu marfa ani de zile pe stoc.
cu stima

PS: 1000 lei 1947 la 30 Euro e evident o eroare de tastare. De aia apare si de doua ori. Cat priveste bancnota de 500 lei 49 de pe ebay acel domn cu care am si colaborat dealtfel f fructuos cere cu mult peste nivelul "pietei" insa lasa pe masura la comenzi mari. La cest pret nu se poate face nimic de vreme ce pe okazii inca ma sunt piese XF+/aUNC cu 20-25 euro. Puteti verifica.
PPS: si daca voiam sa cumpar de pe okazii si ebay de la speculanti o faceam deja fara sa mai deranjez aici. mUltumesc pt. intelegere.

Lasati-o mai moale cu "noi in Romania", pentru ca scrie clar pe okazii ca sunteti din Germania. Nu mai faceti pe nevinovatul si sarmanul, si dati cu gunoi in oameni degeaba. Nu vedeti ca la "minunatiile" de piese (cu super preturi, evident) pe care le aveti pe okazii nu se uita nimeni? La cumparare oferiti niste preturi de toata jena, si mai aveti apoi si tupeu. Dumneavoastra nu tot speculant sunteti, din moment ce postati pe okazii?

http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc - "Livrarea se face din Germania"
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Poate va atrage aceasta piesa foarte frumoasa ;) ..... sau altele !!

http://www.okazii.ro/numismatica-bancno ... a129989557

Mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
hadrian_imperator

si bineinteles in Germania ploua cu bani. De aia pe ebay.de am cumparat cele mai accesibile piese. Sarmanii de nemti! Daca nu se ridica la pretentiile Romaniei! Si oi fi eu oriunde pe glob, dar, spre deosebire de multi care se cred, in Romania aflandu-se, orice altceva decat romani, eu tot roman sunt si raman.
referitor la afirmatiile dlui Pmg, se pare ca am atins un punct deosebit de sensibil. De fiecare data cand am pus ceva pe okazii am pus la cel mai mic pret de pe okazii. Daca dvs. sau altcineva va veni si imi va arata un pret mai mic ii voi dapiesa respectiva la acel pret sau chiar sub el. Pe cuvant! Dar deocamdata sunt singur. Si sunt singur pe tot netul la aceasta piesa asa cu dl. Ricky e singur cu pisa domniei sale. Asta inseamna ca am pus niste piese rare, in adevaratul sens al cvantului. Ar fi trebuit sa le pun la 20 Euro? Puneti-mi dvs. pe masa o oferta analoaga la jumate din pretul cerut de mine si eu pe cuvantul meu v-o dau cu 10 euro sub acel pret!.
A propos piesa din 1903 e la cel mai mic pret la acea calitate din toata seria de 20 lei de acest tip de pe okazii. Deci?
Si de unde stiti dvs ca nu se uita nimeni la ele? Le am de 2 sapt. cred pe okazii si deja am avut oferte tentante. Dar nu ma grabesc, fiindca ma intereaza mai mult schimbul decat banii. Daca va veni cineva cu piese la preturi decente eu sunt dispus sa reduc pretul si la jumate in vederea schimbului, astfel incat sa raspund pe masura decentei partenerului de schimb.
Deci sa incetam cu morala. Morala imi faceti dupa ce am colaborat.

Multumesc d-l Rycki pt. atentionari: nu-i rea piesa, mai ales data. De obicei nu data asta este cea car emai iese pe net din cand in cand. Pretul imi pare un pic cam maricel, deci nu ma grabesc fiindca stiu ca vor veni vremuri mult mai bune pt cumparatori. Pt. metale pretioase au inceput deja. La bancnote doar s-a blocat un pic piata. Sa vedem ce mai vine. Poate mai gasim si alte oferte.
Stima la toata lumea!

PS: sa lasam offtopicurile si sa ne concentram la cum sa ne sporim reciproc colectiile la preturi realiste.
Ultima oară modificat 30 Iul 2013, 22:28 de către hadrian_imperator, modificat 1 dată în total.
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Succes, pt ca veti avea nevoie ca sa o gasiti in aceasta stare ;)

hadrian_imperator

asa e, aveti dreptate!
Aveti piese foarte frumoase, nu si preturile! Insa sper sa colaboram curand. Pretul nu e mereu un impediment. A dovedit-o deja colaborarea mea cu cineva din prin partile dvs, care tot asa numai piese de top la preturi de top avea.
stima
Ricky-bm

Mesaj de Ricky-bm »

Cum spuneati si Dvs, preturile sunt in fct de stare si raritate !
Imi aratati altele mai ieftine?

hadrian_imperator

deocamdata sunteti seful ca si mine cu piesele mele. Ca persoane precauta mai astept.
Mai ieftin am mai vazut insa nu data asta, care e si mai rara intre cele din '47. Data asta cred ca o vad a doua de cand colectionez.
cele bune
pmg
**
**

Mesaj de pmg »

hadrian_imperator scrie:si bineinteles in Germania ploua cu bani. De aia pe ebay.de am cumparat cele mai accesibile piese. Sarmanii de nemti! Daca nu se ridica la pretentiile Romaniei! Si oi fi eu oriunde pe glob, dar, spre deosebire de multi care se cred, in Romania aflandu-se, orice altceva decat romani, eu tot roman sunt si raman.
referitor la afirmatiile dlui Pmg, se pare ca am atins un punct deosebit de sensibil. De fiecare data cand am pus ceva pe okazii am pus la cel mai mic pret de pe okazii. Daca dvs. sau altcineva va veni si imi va arata un pret mai mic ii voi dapiesa respectiva la acel pret sau chiar sub el. Pe cuvant! Dar deocamdata sunt singur. Si sunt singur pe tot netul la aceasta piesa asa cu dl. Ricky e singur cu pisa domniei sale. Asta inseamna ca am pus niste piese rare, in adevaratul sens al cvantului. Ar fi trebuit sa le pun la 20 Euro? Puneti-mi dvs. pe masa o oferta analoaga la jumate din pretul cerut de mine si eu pe cuvantul meu v-o dau cu 10 euro sub acel pret!.
A propos piesa din 1903 e la cel mai mic pret la acea calitate din toata seria de 20 lei de acest tip de pe okazii. Deci?
Si de unde stiti dvs ca nu se uita nimeni la ele? Le am de 2 sapt. cred pe okazii si deja am avut oferte tentante. Dar nu ma grabesc, fiindca ma intereaza mai mult schimbul decat banii. Daca va veni cineva cu piese la preturi decente eu sunt dispus sa reduc pretul si la jumate in vederea schimbului, astfel incat sa raspund pe masura decentei partenerului de schimb.
Deci sa incetam cu morala. Morala imi faceti dupa ce am colaborat.
Nu de la 20 euro, ci de la 1 euro, sa vedem ce iese la final din piesele acelea. Asa cum dvs vreti piese de 300 la pret de 30, orice e posibil. Va sugerez sa luati in continuare piese de la nemti si sa ii lasati in pace pe nenorocitii de romani care cer cat nu face; cat priveste afirmatia legata de Romania, ati spus mai devreme "noi in Romania", care de fapt era "eu in Germania"; eu am obiectat legat de locatie, nu de nationalitate, poate ca intre timp ati uitat intelesurile limbii romane, stand printre straini. Si legat de uitatul la piesele de pe okazii, cand le-am vizualizat azi, erau impreuna 20 de vizionari combinate la cele 3 licitatii, deci nu vindeti gogosi cu mega ofertele primite. Oricum, m-am convins de calitatea domnului hadrian.

Adaug si acest link, ca sa observam seriozitatea remarcabila pe care o aveti ca vanzator: http://www.okazii.ro/comunitati/okazia- ... tabcontent
hadrian_imperator

chiar m-ati facut curios. Am verific inca o data contul si constat ca ori v-ati uitat in alta parte ori distorsionati voit realitatea. NU am deloc 20 de vizualizari si nici macar trei oferte. NU am NICIO oferta. Cele mai scumpae doua piese nu sunt de altfel la licitatie ci la pret fix. Deci ce oferte in nr. de 3 sa am. Cat priveste nr. de oferte pe privat asta nu puteti sti decat daca imi hack-uiti contul. Am avut prima oferta chiar in prima zi pe okazii.
Daca aveti ceva la schimb faceti oferta: daca piesa dvs e mega ieftina, sunt si eu dispus sa cobor pretul meu si la jumate (si chiar la mai mult) ca sa ajung din urma bunul dvs. simt. Daca nu, sa lasam cel mai bine teoria chibritului ca sa nu aglomeram discutia aici.
Cat priveste consederatii geografice si semantice ale afirmatiilor mele, se poate sa fi articulat in graba anumite ganduri. Mea culpa. Si ca sa o incheiem odata: Locatia nu determina identiatea. Unul cu vaporului in Singapore poate articula fara nicio problema, ca si mine. "noi in Romania". Cata vreme nu stiti de cand sunt eu prin Germania, sau daca sunt, sau ce fac pe aici, nu va puteti pronunta. Poate vand colectia unui prieten din Germania sau a unui colaborator din Germania sau o parte din bancnotele ramase pe acolo etc. Nu am scris nicaieri ca rezidez acolo, ci doar ca livrarea se face de acolo ca sa stie omul ce-l asteapta, sa nu creada ca cumpara din orasul vecin si ii va sosi coletul a doua zi.
A propos: vand notgeld si bancnotele germane si austriece UNC-aUNC la 3-4 lei bucata. Si asta tot mult vi se pare? Pe alese!
cu cele mai bune ganduri,
A.
pmg
**
**

Mesaj de pmg »

hadrian_imperator scrie:chiar m-ati facut curios. Am verific inca o data contul si constat ca ori v-ati uitat in alta parte ori distorsionati voit realitatea. NU am deloc 20 de vizualizari si nici macar trei oferte. NU am NICIO oferta. Cele mai scumpae doua piese nu sunt de altfel la licitatie ci la pret fix. Deci ce oferte in nr. de 3 sa am. Cat priveste nr. de oferte pe privat asta nu puteti sti decat daca imi hack-uiti contul. Am avut prima oferta chiar in prima zi pe okazii.
Daca aveti ceva la schimb faceti oferta: daca piesa dvs e mega ieftina, sunt si eu dispus sa cobor pretul meu si la jumate (si chiar la mai mult) ca sa ajung din urma bunul dvs. simt. Daca nu, sa lasam cel mai bine teoria chibritului ca sa nu aglomeram discutia aici.
Cat priveste consederatii geografice si semantice ale afirmatiilor mele, se poate sa fi articulat in graba anumite ganduri. Mea culpa. Si ca sa o incheiem odata: Locatia nu determina identiatea. Unul cu vaporului in Singapore poate articula fara nicio problema, ca si mine. "noi in Romania". Cata vreme nu stiti de cand sunt eu prin Germania, sau daca sunt, sau ce fac pe aici, nu va puteti pronunta. Poate vand colectia unui prieten din Germania sau a unui colaborator din Germania sau o parte din bancnotele ramase pe acolo etc. Nu am scris nicaieri ca rezidez acolo, ci doar ca livrarea se face de acolo ca sa stie omul ce-l asteapta, sa nu creada ca cumpara din orasul vecin si ii va sosi coletul a doua zi.
A propos: vand notgeld si bancnotele germane si austriece UNC-aUNC la 3-4 lei bucata. Si asta tot mult vi se pare? Pe alese!
cu cele mai bune ganduri,
A.
E clar, nu mai stiti deloc romana. Unde am spus eu de 3 oferte? Mai cititi o data. Am zis 3 licitatii, adica 3 produse. Eu ma retrag din aceasta discutie, ca vad ca le rasuciti cum bate vantul si v-am si facut reclama la piese degeaba.
Va decernez cu aceasta ocazie si o cupa, ca tot se obisnuieste la nemti!
http://www.ebay.de/itm/Pokal-Arsch-mit- ... 1183037085
hadrian_imperator

ader la propunerea dvs si daca mai aveti chef de continuat polemici atunci doar pe privat ca sa nu deranjam si pe altii.
Mea culpa am citit graba. Lb. romana cu permisiunea dvs. indraznesc sa cred ca o stapanesc cu mult mai bine decat forte multi din lumea colectionarilor.
Vizualizarile cumulate nu-s nici pe departe 20, nici macar dublu ci mai mult. Deci cel mai bine e intradevar sa incheiem aici.
Va astept cu oferte sau sa inchegam o colaborare. Caut si monede UNC (metal comun) Ferdinand, Carol II si Mihai.
Merci pt. cupa. Si trec cu vederea ca din punct de vedere german m-ati insultat grav. NU stiu cum se face ca v-as da si eu dvs una,veritabila aici pe forum. Asa ca ma limitez sa inchin simbolic maas din cea mai buna bere bavareza.
stima
Scrie răspuns