2 Lei 1900
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
kommodore_ss

2 Lei 1900
La ce pret evaluati aceasta moneda?
Merci.
Merci.
- Fişiere ataşate
-
- Scan - _0001.jpg (300.63 KiB) Vizualizat de 15499 ori
-
- Scan - _0002.jpg (294.79 KiB) Vizualizat de 15499 ori
-
kommodore_ss

Am adaugat moneda pe okazii daca cineva e interesat:
http://www.okazii.ro/numismatica-monede ... a130488098
http://www.okazii.ro/numismatica-monede ... a130488098
Probabil cam pe la 40-50 de EUR pe ebay dar se va vinde greu.
La peste 600 RON e greu de crezut ca se va vinde in viitorul apropiat.
E totusi o moneda in stare VF cel mult. Preturile la starile VF sunt foarte scazute acum.
Are o cota de catalog scazuta deci mult succes.
Putin off-topic este o moneda frumoasa la licitatie pe ebay intr-o stare foarte buna daca sunteti interesati.
Moneda este 2 lei 1881
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 500wt_1414
La peste 600 RON e greu de crezut ca se va vinde in viitorul apropiat.
E totusi o moneda in stare VF cel mult. Preturile la starile VF sunt foarte scazute acum.
Are o cota de catalog scazuta deci mult succes.
Putin off-topic este o moneda frumoasa la licitatie pe ebay intr-o stare foarte buna daca sunteti interesati.
Moneda este 2 lei 1881
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 500wt_1414
-
kommodore_ss

Claus as fi vrut sa ti-o spun mai repede dar m-am tot abtinut ca am zis ca poate este o coincidenta (dar nu este).claus scrie:40/50 euro e pret de ebay in mijlocul verii probabil.
Pe okazii la momentul potrivit cred ca se vinde cu aproape dublu.
Ai cativa ani pe acest forum de cand dor corectezi (raspunzi doar dupa ce cineva isi da cu parerea). Daca chiar esti atat de sigur si stii ca ala este pretul de vanzare, atunci ia si raspunde primul. Nu sta si astepta dupa colt si ''lovesti cu corectarea''. Pot paria cu tine ca aceasta moneda de 2 Lei 1900 pusa in vanzare la pretul de 150 de euro (600 lei) moneda nu se va vinde nici in doi trei ani ...valabil pentru ambele site-uri ebay/okazii. Pot sa ma laud cu cei opt ani in care nu mi-a scapat aproape nici o licitatie de sub ochi (monede moderne romanesti).
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
-
kommodore_ss

-
rocolectionar

Piata pe ebay si pe okazii e destul de slabuta acum. Corectia cursului la PM (metale pretioase) si alti factori fac ca monedele in stare sub XF sa nu mai fie usor de vandut la preturi bune.
La 40-50 de Euro sunt foarte multe monede bune si destul de rare. Ce sa mai vorbim de 150 de Euro deja la preturile astea piesele sunt la categoria exceptional XF si raritate mare.
Acuma stau si ma gandesc si din punct de vedere al cumparatorului. Oricum e problema fiecarui colectionar la cat isi evalueaza valoarea monedelor deci vanzare buna.
La 40-50 de Euro sunt foarte multe monede bune si destul de rare. Ce sa mai vorbim de 150 de Euro deja la preturile astea piesele sunt la categoria exceptional XF si raritate mare.
Acuma stau si ma gandesc si din punct de vedere al cumparatorului. Oricum e problema fiecarui colectionar la cat isi evalueaza valoarea monedelor deci vanzare buna.
@Mateiciuc
Cred ca faci o confuzie. In ultimul timp am postat foarte rar pe forum si nu am contrazis pe nimeni. Nici acum cativa ani cand postam mai des nu am facut asta, desi sa contrazici pe cineva nu e neaparat un lucru lipsit de respect, sunt doar opinii diferite.
Eu am spus ca pe ebay, ai dreptate s-ar da cu circa 50 euro, iar pe okazii cu aproape dublu, pe la 70-80 euro, parere care mi-o mentin. Nu inseamna ca am dreptate, orice discutie despre preturi e subiectiva si de aceea nu sunt indicate. Eu unul de acum nu o sa mai postez cand vine vorba de preturi.
Numai bine
Cred ca faci o confuzie. In ultimul timp am postat foarte rar pe forum si nu am contrazis pe nimeni. Nici acum cativa ani cand postam mai des nu am facut asta, desi sa contrazici pe cineva nu e neaparat un lucru lipsit de respect, sunt doar opinii diferite.
Eu am spus ca pe ebay, ai dreptate s-ar da cu circa 50 euro, iar pe okazii cu aproape dublu, pe la 70-80 euro, parere care mi-o mentin. Nu inseamna ca am dreptate, orice discutie despre preturi e subiectiva si de aceea nu sunt indicate. Eu unul de acum nu o sa mai postez cand vine vorba de preturi.
Numai bine
-
RecicleByn
- **

-
kommodore_ss

-
kommodore_ss

Din pacate nu fac nici o cofuzie,claus scrie:@Mateiciuc
Numai bine
Claus nu vreau sa ma intelegi gresit,eu n-am spus sa nu mai raspunzi sau sa nu-ti mai dai cu parerea (nici nu-mi pot permite sa spun cuiva asa ceva). Este foarte deranjanta ''strategia'' unor colegi care asteapta intai ca un coleg sa raspunda si dupa sa-l ia cu ''lopata''. Este normal sa intrebam,raspundem chiar si sa corectam cand cineva greseste. Dar nu pot inghiti cand vad ca un menbru al acestui forum nu-si spune parerea inainte si dupa ce raspunde careva din colegi il ia la corectari si discutia in cele mai multe cazuri ajunge ''off topic''. Atat timp cat corectezi pe cineva (legat de evalutari) inseamna ca dumitale ai stiut pretul cu aproximatie de la inceput,dar nu ai facut-o pentru ai putea raspunde cu ''corectarea'' persoanei care a dat un raspuns inainte.
RecicleByn scrie:Lasati`l pe domnu Mateiciuc el traieste in lumea sa de MSXX-BN NGC si PCGS gradari AUxx/aUNC si vede pretudindeni doar romani carora le curg banii din .... buzunar . El stie mai bine, e miezu din dodoasca ... noi restul suntem pentru aprecierea dansului doar coaja "holed coins" !
Persoanele care vin cu asemenea ''texte'' ar trebui ignorate,dar avand bunul simt am sa va raspund si dvs. cu mare placere.!
Atat timp cat imi permit pot sa traiesc in orce lume vreau!....va deranjeaza ca ma tine buzunarul?
Iar matale daca ziceti ca sunteti coaja (nu am nimic impotriva)...eu personal va felicit si va dau perfecta dreptate.
Pe viitor va rog sa vorbiti la singular,sa nu mai incercati sa va sprijiniti de ajutorul altor colegi folosind cuvantul ''noi suntem''.
Toate cele bune,
M.Alin
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."