Taxe postale modificate
Taxe postale modificate
Stie cineva cum s-au modificat taxele postale la Posta Romana?
Azi am ramas cam surprins platind aproape 10 lei pentru un colet ramburs (valoare 25 lei, ramburs 30 lei, greutate 0,096 kg). Pentru cinci colete am platit peste 50 lei taxe postale . . .
Calculatorul de tarif a Postei Romane inca afiseaza valorile vechi: 7-8 lei pentru un colet de pana 1 kg, valoare si ramburs aprox. 50 lei .
Azi am ramas cam surprins platind aproape 10 lei pentru un colet ramburs (valoare 25 lei, ramburs 30 lei, greutate 0,096 kg). Pentru cinci colete am platit peste 50 lei taxe postale . . .
Calculatorul de tarif a Postei Romane inca afiseaza valorile vechi: 7-8 lei pentru un colet de pana 1 kg, valoare si ramburs aprox. 50 lei .
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: Taxe postale modificate
Nu s-au modificat. Nu ati trimis cumva la post-restant? Parca la acest serviciu a crescut taxa.
Pentru un colet identic noi am platit azi 6.34RON
Pentru un colet identic noi am platit azi 6.34RON
Am avut si post-restant, dar in general mi s-a parut ca s-au scumpit serviciile.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Am verificat cat am platit pe toate chitantele de azi si de ieri si toate sunt la acelasi nivel ca pana acum, deci sigur nu s-au majorat tarifele Postei. Daca ati platit mai mult ca deobicei, atunci ceva nu e in regula acolo.
Multumesc, atunci probabil a gresit fata de la Posta.
-
kommodore_ss

Si eu am trimis astazi un colet si a fost mai scump cu 20-30% decat inainte. 
Da. S-au marit tarifele percepute de Posta Romana dar numai la unele servicii.
s-au mărit! azi am trimis un colet cu ramburs cu 12 lei pentru care plăteam anul trecut aprox 7 lei.
Divide et impera
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Inseamna ca inca nu au actualizat softul la fiecare oficiu postal pentru ca pe noi (inca) ne-au taxat dupa tarifele vechi. Am tot cautat pe siteul Postei sa vad daca au emis un comunicat in legatura cu acest subiect, dar nimic.
Dar 10 lei pentru un colet mic, cu valoare mica si ramburs mic este mult. Foarte mult.
Dar 10 lei pentru un colet mic, cu valoare mica si ramburs mic este mult. Foarte mult.
-
flavius_vg

Am patit ceva asemanator, si cind am intrebat-o pe functionara de ce platesc asa mult, mi-a zis ca a facut actele pentru Priori Post. Cica era coletul prea mic ca dimensiune, si nu vroia sa se piarda. Pentru un ramburs de 90 lei, am platit 11 lei taxe.
-
kommodore_ss

Ce marire de pret, 70%, cam asa a fost si in cazul meu.badin19 scrie:s-au mărit! azi am trimis un colet cu ramburs cu 12 lei pentru care plăteam anul trecut aprox 7 lei.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
S-au modificat deja pe azi si la noi, pentru cel mai mic colet se taxeaza acum 10RON.
E cam mult si o probabil si mai multi o sa se orienteze catre firme de curierat. Un colet mare deja e mai rentabil sa trimiti cu curierul.
E cam mult si o probabil si mai multi o sa se orienteze catre firme de curierat. Un colet mare deja e mai rentabil sa trimiti cu curierul.
-
sigmaringen1

Ati marit taxele postale de ex. pe okazii.ro (cine vinde acolo) ? Care este taxa postala minina ce cereti in cazul de fata?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Noi le-am marit la 10RON.