click image upload

screen capture
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Francatura nu este deloc exotica, scrisoarea fiind francata cu marci folosite de obicei pentru institutii si firme,iar tariful este pentru o trimitere simpla,stampilat curat de un lucrator postal care nu era plictisit ca cei din zilele noastre.Faptul ca nu este stampila de sosire ,nu inseamna ca nu a circulat si plicul a scapat stampilarii.S-a intamplat si atunci si se intampla si acum. Am plicuri venite din toate colturile lumii care au ajuns bine merci si nu au stampila de sosire.sorin70 scrie:Eu cred ca e o "jucarie".
Francatura exotica, tarif la fel, stampilele de plecare impecabile iar cea de sosire lipseste cu desavarsire .........
Explicati va rog tariful de 3,56 lei, in conformitate cu tarifele postale din 1930. ( 10 bani asistenta sociala nu se considera ca facand parte din tarif )Timis scrie:
Francatura nu este deloc exotica, scrisoarea fiind francata cu marci folosite de obicei pentru institutii si firme,iar tariful este pentru o trimitere simpla.
Chiar daca tariful pentru Germania era de 6 lei CP si 10 Lei scrisoare simpla (+ 6 lei posta aeriana) cred ca aceasta piesa a circulat efectiv prin posta.Am intalnit destule piese circulate ,dar cu francatura insuficienta sau supra taxate.sorin70 scrie:Explicati va rog tariful de 3,56 lei, in conformitate cu tarifele postale din 1930. ( 10 bani asistenta sociala nu se considera ca facand parte din tarif )Timis scrie:
Francatura nu este deloc exotica, scrisoarea fiind francata cu marci folosite de obicei pentru institutii si firme,iar tariful este pentru o trimitere simpla.