ma alarmeaza multimea de negative ale sus-numitului user ebay, care in ultimele 3 luni a scos la vanzare doua pachete imense de bancnote romanesti, aproape toate de la VF in sus.
Ma mai alrmeaza faptul ca data trecuta a vandut cred ca a vandut 100 de piese romanesti si pana acum in afara de negativele (6 la numar) incasate de la 2 sau 3 useri, nu mai are decat 2 positive date de un singur user. Ori suta aceea de piese nu a fost adjudecata de doar 3-4 insi.
Inca o chestie: tipul e ungur din Budapesta conform datelor ebay si are "casa de licitatii", dar in afara de piese romanesti nu prea pare a mai oferi si altceva.
Stiu ca asa cum v-am expus situatia pare tendetios si mai toti ati spune ca tipul nu e in ordine si sa-l evit. INsa sunt eu paranoic ori ceva e putred rau de tot cu el. M-ar interesa sa afla opinaia la obiect a celor ce au avut de a face cu el direct.
Stiu ca cineva de aici de pe forum a luat tepe cu niste unguri, tot la bancnote. Face parte si insul nostru din aceasta tagma sua e acelasi?
cu multumiri anticipate,
A