Domnule Richard, va multumesc pentru interventie si va salut cu respect, la fel cum salut si ceilalti membri ai acestui forum. Stiu ca sunteti un colectionar cu greutate si aveti multa experienta in domeniu si va multumesc ca ati clarificat acest aspect legat de prezenta acelui numar "11" oarecum neelucidat...Bine ca nu era numarul "13" si postarea topicului facuta intr-o zi de Vineri 13...ca ajungeam la alte interpretari mai macabre decat o simpla "zeama de lamaie"...
Dle. Aramis, apreciez stilul umoristic al d-voastra, dar as prefera cand aduceti raspunsuri sa va axati pe piese similare cu care sa faceti comparatii sau pe vasta d-voastra experienta numismatica...Eu nu am piese similare, de aceea am si postat topicul. Vreau sa cred ca putem adresa raspunsuri mature si profesionale cand topicul o cere....nu PIC-uri si zeama de lamaie...daca intelegeti ce vreau sa zic...fara suparare...
Cat despre bancnota, va asigur ca acel numar nu se observa la o privire obisnuita dupa cum observati in noua poza atasata...
Ultima oară modificat 01 Noi 2014, 20:42 de către
Marius.Stoica, modificat de 3 ori în total.