Identificare moneda si evaluare
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Identificare moneda si evaluare
Buna seara,
Am o moneda pe care am mostenit-o de la bunicii mei si care habar nu am ce e.Eu fiind total pe langa subiect cand vine vorba de asa ceva as vrea sa va cer niste pareri,daca se poate.Nefiind colectionar as dori sa stiu ce e si care e valoarea ei,daca e cazul.Am sa atasez mai jos pozele cu moneda in cauza.
Va multumesc .
Am o moneda pe care am mostenit-o de la bunicii mei si care habar nu am ce e.Eu fiind total pe langa subiect cand vine vorba de asa ceva as vrea sa va cer niste pareri,daca se poate.Nefiind colectionar as dori sa stiu ce e si care e valoarea ei,daca e cazul.Am sa atasez mai jos pozele cu moneda in cauza.
Va multumesc .
Re: Identificare moneda si evaluare
Multumesc pt raspunsul prompt.
Ca pret sa inteleg ca se invarte in jurul sumei de 20 Euro/buc?
Ca pret sa inteleg ca se invarte in jurul sumei de 20 Euro/buc?
-
kommodore_ss

Conteaza diametrul, gramajul si trebuie identificata exact pentru un pret corect.
Corect, a fost o identificare rapida nu foarte in detaliu avand i vedere imaginile postate,unde doar o parte a monedei este prezentata bine.
Am revenit cu niste scanari fata+spate si specificatii.
Diametru : 20 mm
Gramaj : 9.87 gr
Astept evaluarea dumneavoastra.
Multumesc anticipat !
Diametru : 20 mm
Gramaj : 9.87 gr
Astept evaluarea dumneavoastra.
Multumesc anticipat !
Am adus din India mai multe astfel de piese (si din alte state: Gwailor, Jaipur etc) atat pentru colectia personala cat si dubluri. Cand am vrut sa valorific dublurile nu am reusit sa dau cu mai mult de 10 lei piesele din bronz si cu max 25 lei piesele din argint
. Se pare ca nu prea au trecere la noi in tara! Succes!
Multumesc pentru raspuns.
In cazul acesta o inramez si o pastrez atarnata pe un perete sau ceva,ca si piesa de conversatie.
O seara placuta in continuare !
TOPIC CLOSED !
In cazul acesta o inramez si o pastrez atarnata pe un perete sau ceva,ca si piesa de conversatie.
O seara placuta in continuare !
TOPIC CLOSED !