Serie bancnote SPECIMEN 1952 UNC
Serie bancnote SPECIMEN 1952 UNC
1 leu 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
3 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
5 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
10 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
25 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
100 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
Sunt la vanzare si pe ebay cu pret liber "no reserved" cu finalizare in seara asta (duminica 8 feb 2015).
"1 Leu 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"3 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"5 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"10 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"25 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"100 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
3 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
5 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
10 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
25 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
100 lei 1952 UNC SPECIMEN - 100 EURO
Sunt la vanzare si pe ebay cu pret liber "no reserved" cu finalizare in seara asta (duminica 8 feb 2015).
"1 Leu 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"3 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"5 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"10 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"25 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
"100 Lei 1952 Popular Republic of Romania Specimen 000000 Serial UNC very rare"
-
flavius_vg

Re: Serie bancnote SPECIMEN 1952 UNC
Nu e treaba mea, dar e o chestie de bun simt.
Iti dau 100 E pe fiecare bancnota.
Ce faci cu cei care au licitat pe Ebay? Lor ce le dai? Teapa banuiesc.
Pretul de pe Ebay fiind deocamdata mic colegul spera sa mai recupereze din pierdere!!!flavius_vg scrie:Nu e treaba mea, dar e o chestie de bun simt.
-
george_s321

La asa asteptari dezamagirea va fi mare.Eu am dat cam cu 300 euro setul fara 100 lei.Pana la 600 euro e cale lunga si comision mare pe ebay.
Nu inteleg revolta si supararea dumneavoastra ,atat timp cat practica de promovare a vanzarilor pe diferite siteuri este ceva obisnuit la TOPICUL vanzari....flavius_vg scrie:Nu e treaba mea, dar e o chestie de bun simt.
Sau este valabil doar pentru eBay?!
-
flavius_vg

Pai este foarte simplu. Eu ofer acum 100 E pentru fiecare bancnota. Deci 600 E.Timis scrie:Nu inteleg revolta si supararea dumneavoastra ,atat timp cat practica de promovare a vanzarilor pe diferite siteuri este ceva obisnuit la TOPICUL vanzari....flavius_vg scrie:Nu e treaba mea, dar e o chestie de bun simt.
Daca dumneavoastra cistigati licitatia pe Ebay cu, sa zicem 50 E, cine credeti ca va primi bancnotele? Eu sau d.voastra?
Personal nu cred ca este bine sa se procedeze asa. Daca nu ai nici un ofertant pe Ebay, incearca sa vinzi aici. Sau invers.
Sunt sigur ca d.voastra a-ti inteles exact la ce ma refer.
Da am inteles perfect ,,miezul" problemei ,dar......eu intreb de ce NU ridicati aceasta problema cand e vorba si de OKAZII ?flavius_vg scrie:Pai este foarte simplu. Eu ofer acum 100 E pentru fiecare bancnota. Deci 600 E.Timis scrie:Nu inteleg revolta si supararea dumneavoastra ,atat timp cat practica de promovare a vanzarilor pe diferite siteuri este ceva obisnuit la TOPICUL vanzari....flavius_vg scrie:Nu e treaba mea, dar e o chestie de bun simt.
Daca dumneavoastra cistigati licitatia pe Ebay cu, sa zicem 50 E, cine credeti ca va primi bancnotele? Eu sau d.voastra?
Personal nu cred ca este bine sa se procedeze asa. Daca nu ai nici un ofertant pe Ebay, incearca sa vinzi aici. Sau invers.
Sunt sigur ca d.voastra a-ti inteles exact la ce ma refer.
Doua mentiuni am de facut cu permisiunea domnului flavius_vg.
1. in contextul de mai sus "a-ti" se scrie impreunat
2. din acest moment pretul pentru fiecare bancnota specimen il ridic la 200 euro per bucata.
Sper ca v-ati linistit.
Acum nu o sa le vand in veci aici iar licitatorii de pe ebay vor obtine ceea ce isi doresc la pretul pe care il doresc.
PS
Multumesc domnului 'Timis".
Ca intotdeauna, ATI inteles perfect ce am dorit sa fac... Sa incerc sa nu incalc regulamentul acestui forum, totusi sa-mi pot maximiza sansa de vanzare.
Scuze celor pe care i-am suparat.
2. din acest moment pretul pentru fiecare bancnota specimen il ridic la 200 euro per bucata.
Sper ca v-ati linistit.
Acum nu o sa le vand in veci aici iar licitatorii de pe ebay vor obtine ceea ce isi doresc la pretul pe care il doresc.
PS
Ca intotdeauna, ATI inteles perfect ce am dorit sa fac... Sa incerc sa nu incalc regulamentul acestui forum, totusi sa-mi pot maximiza sansa de vanzare.
-
flavius_vg

Daca gramatica mea era problema d.voastra, sper sa vindeti pe Ebay tot ce aveti expus.flodanmar scrie:Doua mentiuni am de facut cu permisiunea domnului flavius_vg.
Sper ca v-ati linistit.
PS
Asta daca si gramatica d.voastra e corecta si o sa inteleaga eventualii cumparatori.
P.S.
Nu va mai deranjez cu postarile mele. Deci o sa le ignor si pe ale d.voastra. Numai bine.
Si dvs. ati spus ca aceasta bancnota este UNC? http://www.ebay.com/itm/1-Leu-1952-Popu ... true&rt=nc Practic nu a circulat, fiind si specimen, dar teoretic nu mai e UNC de mult timp.
Offfff mama...ferdinand scrie:Si dvs. ati spus ca aceasta bancnota este UNC? http://www.ebay.com/itm/1-Leu-1952-Popu ... true&rt=nc Practic nu a circulat, fiind si specimen, dar teoretic nu mai e UNC de mult timp.
Va mirati si dvs. cum ati putut evalua o bancnota drept UNC, cand are atat de multe "defecte", nu?!