Ce parere aveti?pamblica pentru ultima unde as putea gasi?
multumesc
MOT VLAD ALEXANDRU
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Am inteles, ideea este ca marea majoritate a pieselor vazute de mine au grafica ca si piesa 1916-1919 cea din 1918 mai rar chiar deloc!berendei scrie:fabricanti diferiti.
trebuiau acordate foarte multe in timp scurt si atunci s-au confectionat in diverse ateliere. evident ca matritele nu erau identice.

Care sunt toate?se stie cate au fost acordate din fiecare?ce preturi au?berendei scrie:italia, siberia, tabla butii, ciresoaia, si tot asa pana pe la 30 si ceva.

Ciresoaia, Tabla Butii si celelalte barete necunoscute care apar pe panglica piesei de la MMN , din cate stiu nu sunt mentionate in decret, probabil sunt proiecte neinstituite.berendei scrie:italia, siberia, tabla butii, ciresoaia, si tot asa pana pe la 30 si ceva.
Dar au fost acordate vreodata?Piesa de la MMN cui a apartinut?tripleseven scrie:Ciresoaia, Tabla Butii si celelalte barete necunoscute care apar pe panglica piesei de la MMN , din cate stiu nu sunt mentionate in decret, probabil sunt proiecte neinstituite.berendei scrie:italia, siberia, tabla butii, ciresoaia, si tot asa pana pe la 30 si ceva.