Cat valoreaza?
Cat valoreaza?
Salutare!Detin o moneda,din cate am aflat este vorba de 1 piastre(din vremea lui Abdul Hamid).As dori sa imi spuna cineva care ar fi valoarea acestei monede.Dupa un search pe Google(cu 1 piastre)prima imagine reprezinta aceeasi moneda pe care o detin,doar ca cea pe care o am eu arata,parca, ceva mai bine.
Re: Cat valoreaza?
Postati o imagine, altfel vorbim discutii.
Rectific:Imaginea corecta este urmatoarea,iar dimensiunile sunt:sorin70 scrie:Postati o imagine, altfel vorbim discutii.
-diamtetrul:25mm
-grosime 1mm
-greutate:in jur de 2 gr
nu am cu ce sa fac o poza clara,dar va asigur ca moneda are aceleasi inscriptii ca,cea din cele doua imagini
Ultima oară modificat 05 Mai 2015, 20:33 de către ALA.M711, modificat 1 dată în total.
Abdulhamid I, anul 2 de domnie, batuta la Kostantiniye.
Pentru a stabili ce moneda este mai trebuie diametrul si greutatea.
Rectific:Imaginea corecta este urmatoarea,iar dimensiunile sunt:sorin70 scrie:Abdulhamid I, anul 2 de domnie, batuta la Kostantiniye.
-diamtetrul:25mm
-grosime 1mm
-greutate:in jur de 2 gr
nu am cu ce sa fac o poza clara,dar va asigur ca moneda are aceleasi inscriptii ca,cea din cele doua imagini
Fisiere atasate
ar trebui sa fie 5 para
sunt destul de rare
as fi curios sa vad o poza
sunt destul de rare
este aceeasi moneda pe care o am si eu :)fara nici un detaliu in plus sau in minus(in afara de dimensiuni;descrierea monedei din imagine,nu corespunde cu dimensiunile monedei pe care o am eu,dar detaliile sunt aceleasi din cate vad eu cu ochiul liber)jones2m scrie:ar trebui sa fie 5 para
sunt destul de rare
am sa fac si o poza zilele acestea,pentru a va arata starea in care se afla
Cred ca ne cam irositi timpul. Ba e o imagine ba e alta. Aveati moneda, trebuia s-o pozati pe aceea.
Daca tot ati gasit imagini pe diferite situri atunci puteti gasi singur si valoarea.
Daca tot ati gasit imagini pe diferite situri atunci puteti gasi singur si valoarea.
sorin70 scrie:Cred ca ne cam irositi timpul. Ba e o imagine ba e alta. Aveati moneda, trebuia s-o pozati pe aceea.
Acestea sunt pozele monedei pe care o detin,facute chiar de mine.ALA.M711 scrie:sorin70 scrie:Cred ca ne cam irositi timpul. Ba e o imagine ba e alta. Aveati moneda, trebuia s-o pozati pe aceea.
da e ok asa
da confirm e un 5 para 1187
e moneda destul de rara ( mie personal imi lipseste din colectie)
mai jos aveti linkul anul de domnie 3 valoare undeva la 20-30 de EURO daca gasiti un cumparator hotarat. Stare de conservare undeva intre VF si XF.
http://www.ngccoin.com/price-guide/worl ... uid-196328
mai jos aveti linkul anul de domnie 3 valoare undeva la 20-30 de EURO daca gasiti un cumparator hotarat. Stare de conservare undeva intre VF si XF.
ALA.M711 scrie:Acestea sunt pozele monedei pe care o detin,facute chiar de mine.ALA.M711 scrie:sorin70 scrie:Cred ca ne cam irositi timpul. Ba e o imagine ba e alta. Aveati moneda, trebuia s-o pozati pe aceea.
multumesc pentru raspunsuri.sper sa gasesc un cumparatorjones2m scrie:da e ok asa