LICITATII EBAY INTERESANTE

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
kommodore_ss

Re: LICITATII EBAY INTERESANTE

Mesaj de kommodore_ss »

Este "utilizator verificat".
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

kommodore_ss scrie:Este "utilizator verificat".
Succes celor care câştigă licitaţia!

Aici o să fie caz de toate sfaturile pentru poliţie, tribunal etc. acumulate în timp pe forum... sau nu. De văzut.

Oricum, este cu drept de autor pentru cei cu fotografiile din romaniancoins.

Scuze de intrare pe topic, dar am preluat din situaţia identică de pe eBay.
kommodore_ss

Mesaj de kommodore_ss »

O fi dat un buletin al cine stie cui, eu am dat raportare, puteti da si voi.
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

kommodore_ss scrie:O fi dat un buletin al cine stie cui, eu am dat raportare, puteti da si voi.
Mi-a scăpat, dar am rezolvat. Am dat "produs fictiv" şi am discutat la oKazii, am scris după discuţie la suport@okazii.ro. Aştept "derularea" evenimentului.
george_s321

Mesaj de george_s321 »

Daca nu ajunge mesajul la cineva mai sus plasat probabil va raspunde o tinerica fara prea multa minte cum mi-a raspuns mie:
"Buna ziua,

Va multumim pentru raportarea facuta.

Deoarece produsele postate nu ne apartin, nu avem posibilitatea de a le verifica calitativ sau cantitativ.

Vom urmari activitatea utilizatorului pe care l-ati raporat iar in cazul in care vor fi depistate nereglui vor fi aplicate preverile Regulamentului Okazii.ro.

Pentru informatii privind activitatea dumneavoastra din cadrul site-ului, nu ezitati sa ne contactati.

O zi placuta,"
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Unirea face puterea ! Haideti sa facem cat mai multi raportari , si nu cred ca pana la urma nu se vor lua masuri . Partea proasta a lucrurilor este ca o "tzeapa" multipla de dimensiunile celei ce se prefigureaza poate afecta credibilitatea tuturor vanzatorilor de buna-credinta .
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

popoviciliza scrie:
kommodore_ss scrie:O fi dat un buletin al cine stie cui, eu am dat raportare, puteti da si voi.
Mi-a scăpat, dar am rezolvat. Am dat "produs fictiv" şi am discutat la oKazii, am scris după discuţie la suport@okazii.ro. Aştept "derularea" evenimentului.
În fine, a apărut şi rezultatul scontat, TOATE licitaţiile respective (8) au fost terminate:

http://www.okazii.ro/numismatica-monede ... r_small[68]
george_s321

Mesaj de george_s321 »

Aproape terminate,cica ii mai dau sanse sa revina.Raspunsul la al doilea mesaj pe care l-am trimis:
"Buna ziua,

In cazul de fata, produsele utilizatorului "fullmagazine " au fost suspendate si va fi necesar ca acesta sa ataseze fotografiile reale ale produselor, pentru a-i putea fi reactivate.

Daca va putem oferi si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

O zi placuta,"
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

Având în vedere ce documentaţie s-a trimis pe oKazii pentru a demonstra în scris că sunt produse fictive, nu cred că se mai schimbă ceva.
capa

Mesaj de capa »

O practică des întâlnită:
- vânzător respectabil pe ebay (> 1000, 99.3%)
- o piesă ținută 1-2 ani la preț astronomic
- dintr-o dată decide că vrea să o vândă la prețul pieței: o listează de la $0.99
- totuși, parcă nu-i vine, așa că își folosește contul secundar (17) pentru a o ridica
- crede că e superior, dar oricum, cumpărătorii sunt cel puțin prostănaci, așa că nu au cum să observe că cineva licitează 24.99, apoi 49.99
Fişiere ataşate
ebay.jpg
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
LRemusC
**
**

"Văăleu......."

Mesaj de LRemusC »

http://m.ebay.com/itm/NGC-MS-63-ROMANIA ... _ACTIVE,și respectivul mai are ceva piese interesante în vânzare.
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Poate e mai frumoasa în mana căci din poze.... numai ms 63 nu e.
LRemusC
**
**

Mesaj de LRemusC »

http://m.ebay.com/itm/NGC-MS-64-ROMANIA ... ENDED.Deci vedeta este 50 bani 1863 ms 64 cu doar 1425$.
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

A fost un lot bine plastinat, cu fotografii virate în sepia (detalii lizibile, dar la limită): singurul criteriu cât ce cât măsurabil a fost gradarea. Al doilea clasat nu a avut nici o şansă, sigur jgdengel http://myworld.ebay.de/jgdengel jucase o sumă mai mare de 1.425 de dolari.

E puţin probabil, dar dacă nu o să-i placă patina şi/sau dacă o să vadă că nu e "Seems to be an undergraded MS-65 to us.", cumpărătorul http://transylvanian-numismatics.com/ph ... ds=jdengel o va revinde, aşa cum a mai făcut, pentru că nu este dintre cei care se închină la ce scrie pe plastic şi a avut destule monede româneşti pe mână (spre deosebire de vânzător).
Fişiere ataşate
s-l400.jpg
s-l400.jpg (27.92 KiB) Vizualizat de 15504 ori
ambr0zie

Mesaj de ambr0zie »

Am urmarit si eu aceste licitatii (ca privitor).
Sa va spun sincer, nu sunt fan al monedelor in stari foarte sus/chiar gradate. Dar ce s-a intamplat cu aceste monede? ma refer la patina. Nu am mai vazut acest tip de patina.