Vand moneda otomana din argint. Pret 200 lei.
http://olx.ro/oferta/moneda-argint-otomana-ID4Al3K.html
moneda otomana
Re: moneda otomana
De obicei imi tin gura dar acuma nu ma pot abtine.
Va rog daca puteti sa imi precizati avand in vedere ca este un forum de discutii cum a-ti stabilit pretul?
E siteul respectiv a-ti postat doua poze dar cu aceeasi fata.
Va rog daca puteti sa imi precizati avand in vedere ca este un forum de discutii cum a-ti stabilit pretul?
E siteul respectiv a-ti postat doua poze dar cu aceeasi fata.
Pt ca nu v-ati putut abtine va voi raspunde la intrebare.
1. Legat de partea cu pozele am remediat situatia, a fost o eroare din partea mea fapt pt care acum puteti vedea ambele parti ale mondei.
2. Pretul l-am stabilit cautand pe internet ceva similar, recunosc ca nu stiu prea multe despre moneda, dar daca ma ajutati dumneavoastra as putea sa ma orientez spre un pret realist.
1. Legat de partea cu pozele am remediat situatia, a fost o eroare din partea mea fapt pt care acum puteti vedea ambele parti ale mondei.
2. Pretul l-am stabilit cautand pe internet ceva similar, recunosc ca nu stiu prea multe despre moneda, dar daca ma ajutati dumneavoastra as putea sa ma orientez spre un pret realist.
ok
1171-2 zolota,10,KM324,
aproximativ 26,8gr, 43 mm
anul 81 , dav 326
valoare krause vg 10 dolari, f = 15 dolari
eu nu am vazut o astfel de moneda vanduta in stare VF undeva la 90 de RON.
Deci pretul dvs este cam 2,5 mai mare cat cam cat a-ti putea obiectiv obtine pe un site de profil.
Dar poate aveti noroc.
1171-2 zolota,10,KM324,
aproximativ 26,8gr, 43 mm
anul 81 , dav 326
valoare krause vg 10 dolari, f = 15 dolari
eu nu am vazut o astfel de moneda vanduta in stare VF undeva la 90 de RON.
Deci pretul dvs este cam 2,5 mai mare cat cam cat a-ti putea obiectiv obtine pe un site de profil.
Dar poate aveti noroc.
Multumesc pt informatii!
Update pret 100 ron
Update pret 100 ron
S-a vandut! se poate inchide