Am citat din prezentările lucrării, am dat şi link, pentru că nu îmi permit să fac supoziţii referitoare la tehnica de lucru.stfp scrie:Nu chiar, de fapt monedele de 1 cent american (facute fie din bronz, fie din zinc placat) si 5 centi (nickel - de fapt facut din cupronichel) nu sunt atrase de magneti. Deci monedele in cauza fie au fost lipite, fie lacuite (??) cu ceva cu proprietati magnetice.popoviciliza scrie: [...] Panoul mural este de fapt un magnet uriaș care ține în loc zeci de mii de obiecte metalice - inclusiv dolari și cenţi [...]
Pe de altă parte nu cred nici eu că a rămas pur şi simplu lucrarea aşa la îndemâna celor gazaţi în hotel... Iar din experienţa proprie, da, sunt de acord că nu totdeauna descrierile corespund cu obiectul descris (chiar şi imaginile acestuia sunt uneori departe de realitate!!!). Aici spre exemplu am menţionat în mod special că avem atât imagini ale obiectului cât şi ale reproducerii acestuia (seria limitată menţionată) pe care le-am pus împreună cu intenţia de a avea cât de cât o vedere de ansamblu / detaliu cât mai coerentă.
Poate vă lămuriţi dacă se înţelege prelucrarea în cauză din video (toată operaţiunea de montare a pieselor este filmată, dar nu şi cea de prelucrare a suportului sau a elementelor "lipite" pe suport).
Cu stimă,