TIRG LA BRASOV

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Sorin
**
**

Mesaj de Sorin »

Am vazut monede rare:

3 bani 1954 si 1 leu 1952 Al in stare foarte buna de la 200 euro, respectiv 150 euro
250 lei 1940 Totul pentru tara 2000 Euro UNC
1 ban 1888 2000 Euro UNC
5 lei sase stele sase raze - tot un pret fabulos - nu-l mai retin

Preturi de strigare
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

5 lei sase stele sase raze - tot un pret fabulos - nu-l mai retin
Eu din cate am auzit cumparatorul a zis 1700euro parca. Au mai fost multe alte raritati. Dar la preturi... :?
leonard.florian

buna ziua

Mesaj de leonard.florian »

Imi cer scuza ca ma bag in problema cu targul din brasov.Dar in Bucuresti cand va fi targ cu decoratii, medalii si ordine romanesti.
vlahul
moderator
moderator

Re: buna ziua

Mesaj de vlahul »

leonard.florian scrie:Imi cer scuza ca ma bag in problema cu targul din brasov.Dar in Bucuresti cand va fi targ cu decoratii, medalii si ordine romanesti.
Unde si cand?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Re: buna ziua

leonard.florian scrie:Imi cer scuza ca ma bag in problema cu targul din brasov.Dar in Bucuresti cand va fi targ cu decoratii, medalii si ordine romanesti.
Targuri numai de decoratii, medalii si ordine romanesti nu cred ca se fac pe la noi. Dar se gasesc destule astfel de piese pe la targurile numismatice. Urmatorul targ la Brasov va fi pe la sfarsitul lunii februarie.
In Bucuresti nu stiu, dar nu cred sa fie mai repede de februarie.
drmau

dezamagire

Mesaj de drmau »

La targul de la Brasov am avut dezamagirea sa fiu "fugarit" de un tanar de la care luasem un 5 lei 1881 rege 6 stele (si atat :-)) ... cu doar 120 RON (dar nu cine stie ce stare) - fugarit ca sa-si ia piesa inapoi. Si evident sa-mi dea banii.
Desi nu sunt deacord ca cel care nu stie ce vinde mai are dretul sa vina sa-si recupereze "marfa" i-am inapoiat piesa. Asta mai ales dupa ce a folosit ideea ca este "o chestiune de omenie" si dupa ce cu greu am zmuls un "va rog".
Neplacut ! nu credeti ?
Poate de acum ar trebui sa cerem chitante de mana ca sa avem dovada ca schimbul (bani vechi pe bani noi :-)) s-a facut in deplina cunostinta de cauza :-)
Deci ce parere aveti de incident ?
(terminat fara scandal si prea mult zgomot ... in final daca o pasiune aduce chin si scandal atunci devine obsesie si boala !)
PRONUMISMATICA
Site Admin

In acest caz poate ar trebui si eu acum sa cer inapoi piesa de 5 lei 1881 REGE 6 stele pe care am dat-o la cineva acum o saptamana cu mult sub 120RON :))
Scrie răspuns