Buna seara,
Va solicit parerea unui pret rezonabil pentru aceasta moneda 1 LEU 1876 , 4,8 gr.
Multumesc.
Intrebare
-
laurentiu c

Re: Intrebare
Buna seara.
Frumusica stare pentru 1 leu 1876, daca ati cumparat-o va felicit. Pacat de semnele de curatare si aspectul mai slab de pe avers dar cred ca 95% din colectionarii de monede romanesti ar fi bucurosi cu ea si asa.
Eu am sarit cu rigla pe monitor sa vad unde cade axa scutului si am numarat perlele dintre cifra 6 si chipul arhanghelului tinand cont de cate falsuri sunt la aceasta piesa
dar totul pare in regula, cel putin asa imi pare mie. Nu sunt expert.
Tinand cont ca e vorba de o moneda rara si in stare acceptabila, as spune ca un 400 euro ar fi un pret bun, desi probabil sare de pragul asta.
Frumusica stare pentru 1 leu 1876, daca ati cumparat-o va felicit. Pacat de semnele de curatare si aspectul mai slab de pe avers dar cred ca 95% din colectionarii de monede romanesti ar fi bucurosi cu ea si asa.
Eu am sarit cu rigla pe monitor sa vad unde cade axa scutului si am numarat perlele dintre cifra 6 si chipul arhanghelului tinand cont de cate falsuri sunt la aceasta piesa
Tinand cont ca e vorba de o moneda rara si in stare acceptabila, as spune ca un 400 euro ar fi un pret bun, desi probabil sare de pragul asta.
Cred ca exagerati enorm cu pretul ala
-
laurentiu c

Moneda nu-mi apartine, nu am reusit sa o cumpar , oferisem 300 Euro ( cred ca am fost nesabuit când am facut oferta) dar fara succes.
laurentiu c
Salut. Avand in vedere "curatarea excesiva" de pe avers cred ca pe acolo face, adica 1400-1500 lei, acum depinde si cat de mult si-o doreste cineva datorita raritatii. Atasez si eu o piesa ceva mai slaba. O zi buna.
Cam asa se cere ... tineti cont ca e vorba de un an rar pentru 1 leu.allexis scrie:Cred ca exagerati enorm cu pretul ala
Eu n-as da atat - sunt foarte multumit cu colectionatul dupa tip - asa incat 1 leu 1876 sau 2 bani 1881 nu-s pe lista mea (din fericire pentru buzunar). La tipul asta am 1 leu 1873, poate candva voi cumpara un 1874 , dar doar daca voi gasi un exemplar frumos la un pret de nerefuzat.