Buna seara,
Dupa ce am incercat experimentul de a-mi face singur cartonase (nu din zgarcenie, ci din plictiseala/dorinta de a-mi ocupa timpul), atat talentul meu inexistent cat si atentionarea unor membri ai forumului experimentati m-au decis sa ma opresc.
As dori niste cartonase, dar doar in Iasi. Nu vreau din alte orase, cunosc destule persoane care vand pe okazii. Motivul e simplu - sunt pacatos si stiu ca daca imi cumpar cartonase de pe okazii, ma uit si in golurile din clasor, si zic ca ar merge una, si a doua, dar merge si-o bancnota, momentan e pauza de achizitii.
Imi mai trebuie momentan 25 de cartonase de diferite dimensiuni (detalii pe PM)
Rog, daca cineva dintre ieseni are pe acasa, ofer, evident, pretul pietei + o bere.
In orasul nostru minunat cunosc un singur magazin unde au cateodata, dar mi-e greu sa ajung din cauza serviciului.
Seara linistita!
Cumpar cartonase - Iasi
Cumpar cartonase - Iasi
am citit cu interes postul despre cartonase. Eu cumpar pe siteul asta e adevarat ca sunt din targu mures. Din experienta personala va pot spune ca cumpar totdeauna cel putin 100 de bucati odata nu de alta dar nici eu nu am timp sa umblu dupa ele. Piesele pe care le am in dublura sau de foarte mica valoare nu le mai pun in clasoare si in cartonase ci le tin cu pliculete cu zip.
Am incercat si eu alte variante dar asta cu cartonasele autoadezive sunt deocamdata cea mai buna solutie. Dupa ce se usuca lipiciul se pot prinde cu agrafe. Am vazut cartonase care erau probabil de vreo 20 de ani si in afara ca folia era friabila pareau ok .
Am incercat si eu alte variante dar asta cu cartonasele autoadezive sunt deocamdata cea mai buna solutie. Dupa ce se usuca lipiciul se pot prinde cu agrafe. Am vazut cartonase care erau probabil de vreo 20 de ani si in afara ca folia era friabila pareau ok .
Re: Cumpar cartonase - Iasi
Domnule Jones2m, in primul rand va multumesc pentru mesaj.
Nu e prima oara cand vorbiti frumos si elegant desi eu deschid topicuri de incepator. Imi amintesc ca nu demult la fel de amabil ati fost cand eu eram "speriat" ca moneda de 5 lei 1881 cumparata era falsa,
Acum stiu ca ideea mea de a inventa apa calda (cartonasele) a fost o copilarie si daca nu ma oprea domnul Sorin70 imi stricam piesele. Slabe, comune poate, dar ... ale mele.
Cu membri ca dvs (cunoscatori si amabili), n-am de ce sa nu intru in fiecare zi pe forum
Tot ce sper e sa nu exagerez cu acestea, de asta eu mai mult citesc pe aici.
Doresc sa completez colectia romaneasca de monede dupa KM. Da, stiu nu ma pot numi numismat profesionist, dar nu e asta ideea ... ci doar placerea si implinirea unui vis din copilarie.
Si cum imi plac cartonasele, vreau ca toate monedele mele ante 1947 sa fie in cartonase. Deocamdata.
Am avut niste necazuri in ultima vreme si nu vreau momentan sa investesc iar in piese. Pentru ca-s pacatos si stiu ca daca imi comand cele 25 de cartonase (dimensiuni diferite, deja le-am scos pe hartie) sau eventual cateva cutii, cum ar fi mai normal, zic ca nu sunt scumpe si imi amintesc ca imi trebuie si 250 lei 1935, si 1 leu 1870, si ... un mic bilet hypothecar, ca si bancotele ma intereseaza, parca moneda mea de 2 bani 1867 e prea urata chiar pentru standardele mele ... etc samd
De asta as vrea sa le cumpar din Iasi pe cele 25 si sa asez frumos monedele mele regaliste la un loc:)
Nu e prima oara cand vorbiti frumos si elegant desi eu deschid topicuri de incepator. Imi amintesc ca nu demult la fel de amabil ati fost cand eu eram "speriat" ca moneda de 5 lei 1881 cumparata era falsa,
Acum stiu ca ideea mea de a inventa apa calda (cartonasele) a fost o copilarie si daca nu ma oprea domnul Sorin70 imi stricam piesele. Slabe, comune poate, dar ... ale mele.
Cu membri ca dvs (cunoscatori si amabili), n-am de ce sa nu intru in fiecare zi pe forum
Tot ce sper e sa nu exagerez cu acestea, de asta eu mai mult citesc pe aici.
Doresc sa completez colectia romaneasca de monede dupa KM. Da, stiu nu ma pot numi numismat profesionist, dar nu e asta ideea ... ci doar placerea si implinirea unui vis din copilarie.
Si cum imi plac cartonasele, vreau ca toate monedele mele ante 1947 sa fie in cartonase. Deocamdata.
Am avut niste necazuri in ultima vreme si nu vreau momentan sa investesc iar in piese. Pentru ca-s pacatos si stiu ca daca imi comand cele 25 de cartonase (dimensiuni diferite, deja le-am scos pe hartie) sau eventual cateva cutii, cum ar fi mai normal, zic ca nu sunt scumpe si imi amintesc ca imi trebuie si 250 lei 1935, si 1 leu 1870, si ... un mic bilet hypothecar, ca si bancotele ma intereseaza, parca moneda mea de 2 bani 1867 e prea urata chiar pentru standardele mele ... etc samd
De asta as vrea sa le cumpar din Iasi pe cele 25 si sa asez frumos monedele mele regaliste la un loc:)
Se poate inchide, multumesc. Am cumparat cartonase de la singurul magazin din Iasi de care stiu si care are asa ceva. Cam scump pretul pe bucata, dar una peste alta cu taxele postale/curierat, tot acolo ajungeam 
- Site Admin
Re: Cumpar cartonase - Iasi
Nu chiar, depinde de unde sau de la cine le-ati fi luat. De curand am avut cartonasele la pret redus la noi in magazin, unele dimensiuni erau la 25bani bucata.