Ati patit vreodata incurcaturi comice in activitatea de colectionar?
Acum cateva saptamani am patit-o ca in filmele cu prosti. Vorbesc eu cu un domn (si pe care il salut cu stima daca citeste pe aici si ii cer mii de scuze) sa imi dea niste monede. Ramane sa vina la mine la serviciu in pauza mea de masa. Stabilim o ora anume. domnul respectiv ma suna ca acum ajunge.
Cobor de la munca, alerg la intrarea in curte, ma uit dupa domn, sa ii vad masina cand intra in parcare. Nimic. Am stat 35 de minute, incepusem sa tremur de frig, imi era rusine sa il sun ca am zis ca e in trafic. Nu se punea problema sa nu vina fara sa ma anunte, e serios. Pana la urma sun.
Domnul era in parcare, la 3 metri de mine si ma astepta. De 35 de minute. Dumnealui i-a fost rusine sa ma sune crezand ca am fost retinut la serviciu, mie mi-a fost rusine sa il sun crezand ca e in trafic. Am luat monedele si am fugit, ma gandeam ca iau si-o bataie bonus. Necirculata.
La serviciu seara ma gandesc sa impachetez monedele in servetele sa nu se piarda prin buzunar (monede mici). Iau servetele de la baie, rup bucatele, fac pe birou o porcaiala de servetele rupte, intre timp venise de munca pe ultima suta de metri, impachetam si faceam treaba, ma gandesc sa arunc servetelele ramase, pun banii in buzunar, cand ajung acasa din 3 monede mai erau 2.
A doua zi dimineata speram ca e pe birou. Da, am aruncat la gunoi si una din monede in servetel.
De atunci una din monedele mele de suflet e aceea. Culmea e ca, desi nu-s foarte ametit, nu e prima data cand fac o minune asemanatoare (si cu ACELASI cos de gunoi, am rugat doamnele de serviciu sa il mute de acolo).
Dvs aveti astfel de amintiri? nu neaparat cu cosuri de gunoi.