5 lei 1881
5 lei 1881
Buna ziua,
Am procurat de curand aceasta moneda, as dori sa stiu in ce categorie se incadreaza defectul din imagine.
Am pus aceasta moneda la topicul de vanzare deoarece as dori sa o vand dar nu stiu pretul.
Multumesc si o zi buna! Pentru doritori va rog lasa-ti oferta dvs.
Am procurat de curand aceasta moneda, as dori sa stiu in ce categorie se incadreaza defectul din imagine.
Am pus aceasta moneda la topicul de vanzare deoarece as dori sa o vand dar nu stiu pretul.
Multumesc si o zi buna! Pentru doritori va rog lasa-ti oferta dvs.
Ultima oară modificat 03 Dec 2017, 12:24 de către yocolect, modificat de 2 ori în total.
-
Valeriu-61

Re: 5 lei 1881
Părerea mea este că pentru vînzare ar trebui de văzut piesa în întregime trei părți, Av. rev. și muchie
-
Cristian Ciuplea

O poza cu moneda intreaga ar fi buna !
Pretul ar fi de ca. 25,- EUR
Pretul ar fi de ca. 25,- EUR
Curiosity Killed The Cat !
-
Valeriu-61

Cel mai perfect ar fi trei poze -dar măcar două -și singur de ați putea să ne spuneți ce este pe muchie -5 stele 6 stele / //( sunt mai multe variante al inscripției .
-
popoviciliza

Este cu șase stele în cinci raze, a cincea stea pe o rază.
Pentru conformitate, găsiți aici informații mai detaliate: http://romaniancoins.org/ro5lei1882.html În opinia mea, piesa este uzată (probabil că suprafețele pe care le-ați dat în detaliu sunt cu exfolieri), dar poate că veți găsi cumpărător. Mult succes!
Pentru conformitate, găsiți aici informații mai detaliate: http://romaniancoins.org/ro5lei1882.html În opinia mea, piesa este uzată (probabil că suprafețele pe care le-ați dat în detaliu sunt cu exfolieri), dar poate că veți găsi cumpărător. Mult succes!
Multumesc pentru detalii, o zi buna va doresc!