astept parerile dumneavoastra despre aceste doua piese:
ambele sunt in posesia mea,din surse diferite.deasemenea,sunt interesat daca altcineva mai are (sau a vazut) astfel de piese.
multumesc
ps.
ca observatie personala piesa din dreapta pare facuta efectiv prin sculptare...
Iar cea din stanga pare turmata.
Piesa din dreapta am mai vazut-o pe undeva si imi chinui acum neuronii sa-mi aduc aminte pe unde. Cred ca a fost si pe forum cu destul de mult timp in urma.
piesa de care spuneti a fost intr-adevar pe okazii.eu sunt cumparatorul ei.am cumparat-o acum cca 2 ani.si la momentul respectiv a fost o discutie foarte lunga (si interesanta) pe forum in legatura cam cu ce ar putea fi
Na uite ca asta nu mi-a trecut prin cap. Mi s-a parut ca aduc putin cu niste porci, dar am zis ca au coada prea lunga si nu poate sa fie Dar ca ar fi porci mistreti, asta nu mi-a trecut prin cap
Aldor scrie:Na uite ca asta nu mi-a trecut prin cap. Mi s-a parut ca aduc putin cu niste porci, dar am zis ca au coada prea lunga si nu poate sa fie Dar ca ar fi porci mistreti, asta nu mi-a trecut prin cap
m-ati captivat cu piesele astea, dar sunt chiar ciudate, mai ales efigia intriga, in plus e posibil sa fie vorba de mistreti, avand in vedere locul lor in mitologia greaca....
sper sa descifreze cineva misterul.
Nu reusesc sa vad imaginile dar cred ca stiu despre ce ,,moneda'' este vorba pentru ca am urmarit discutiile de pe forumul okaziilor la vremea respectiva.Interesant este faptul ca ulterior am mai vazut la vanzare tot pe okazii o placheta ,sau o ,,icoana f . veche'' cel putin asa sustinea vanzatorul ,care era din Tulcea si care spunea ca gasit-o in zidul unei case sau ceva de genul asta, din bronz ,parea turnata,si care prezenta acelas motiv ,un pastor cu o turma de porci exact in acelas stil ca cel de pe aceasta piesa.Am vrut sa achizitionez placheta dar cerea in jur 10 milioane si am renuntat.O sa ma uit prin scanurile salvate pe cd-uri poate am si imaginea cu acea,,icoana''.