banivechi scrie:Ok. O cumpar! (mai bine mai tirziu decit niciodata). Pesti din sticla colorata de Dorohoi nu aveti? M-ar mai interesa si o gondola venetiana din plastic cu baterii (made in Hong Kong) si ceva tablouri - natura moarta, dar sa fie neaparat cu felie de lubenita. Ofer pret de cunoscator.
Si sa nu uit: daca aveti si vreo 2-3 masini de cusut Singer...
am doua-trei omagii,editii diferite..interesat?
le vand la pachet cu itoria partidului comunist (bolsevic) al URSS
Cred ca e o neintelegere la mijloc! Mie imi trebuie marfa, nu maculatura! Daca aveti ceva ceasuri cu 7 melodii, tigari BT si Vegeta mai discutam.. Omagii, conserve de peste si "adidasi" de porc sint si aici fara coada...
banivechi scrie:Ok. O cumpar! (mai bine mai tirziu decit niciodata). Pesti din sticla colorata de Dorohoi nu aveti? M-ar mai interesa si o gondola venetiana din plastic cu baterii (made in Hong Kong) si ceva tablouri - natura moarta, dar sa fie neaparat cu felie de lubenita. Ofer pret de cunoscator.
Si sa nu uit: daca aveti si vreo 2-3 masini de cusut Singer...
Are soacramea o gondola, dar din pacate nu este in stare foarte buna.Va fac un discount si batem palma?Promotia cu pestii am scapat-o din pacate, desi nu gaseai un televizor fara ei
Mihai Caracotea scrie:As putea cred sa fac rost de o carpeta originala, in stare relativ buna - daca exista persoane interesate, va rog contactati-ma
Bineinteles:
"taxele postale nu sunt incluse in pret.
nu se expediaza cu ramburs decat daca obtineti acordul meu pentru aceasta,inainte de a licita.
pentru obtinerea acestui acord,aveti la dispozitie forumul.nu insistati in aceasta privinta DUPA ce licitati.raspunsul va fi negativ.
nu se accepta plata prin scrisoare,fie si recomandata.modalitatile acceptate sunt mandatul postal sau,pentru sume de peste 100 ron ,alimentare de card bancar.
pot astepta pina la 10 zile pentru cumularea comenzilor intr-o singura livrare.
preturile NU SUNT NEGOCIABILE,indiferent de cantitatea cumparata.
nu licitati decat daca acceptati toate aceste conditii.
pentru orice nelamurire nu ezitati sa ma contactati pe forum sau pe email." .
mihai,astept la brasov (daca vii) plata pentru copyright
Daca ajung la targ la Brasov, dau un suc, o bere, sau chiar si un ceai cu rom.Si vin si cu bancnote USD roz la mine .Daca nu ajung, ramane pentru prima ocazie.Cat despre specificatiile din anunt, le inteleg perfect rostul .
Mihai Caracotea scrie:As putea cred sa fac rost de o carpeta originala, in stare relativ buna - daca exista persoane interesate, va rog contactati-ma
Bineinteles:
"taxele postale nu sunt incluse in pret.
nu se expediaza cu ramburs decat daca obtineti acordul meu pentru aceasta,inainte de a licita.
pentru obtinerea acestui acord,aveti la dispozitie forumul.nu insistati in aceasta privinta DUPA ce licitati.raspunsul va fi negativ.
nu se accepta plata prin scrisoare,fie si recomandata.modalitatile acceptate sunt mandatul postal sau,pentru sume de peste 100 ron ,alimentare de card bancar.
pot astepta pina la 10 zile pentru cumularea comenzilor intr-o singura livrare.
preturile NU SUNT NEGOCIABILE,indiferent de cantitatea cumparata.
nu licitati decat daca acceptati toate aceste conditii.
pentru orice nelamurire nu ezitati sa ma contactati pe forum sau pe email." .
Daca ajung la targ la Brasov, dau un suc, o bere, sau chiar si un ceai cu rom.Si vin si cu bancnote USD roz la mine .Daca nu ajung, ramane pentru prima ocazie.Cat despre specificatiile din anunt, le inteleg perfect rostul .
cartelcoserv scrie:
sau o ciocolata romtricolor
Pai depinde, varianta veche cred ca este destul de scumpa si probabil se mai gaseste numai la colectionarii de ciocolata, cu versiunea noua in schimb, ne putem descurca
Eu tin minte ca am gasit la tara in pod o coletie de tigari de epoca
Deci erau tigari-tigari, cate un fir din mai multe feluri, de prin anii 50-60, insirati frumos pe o sarma subtire sau ata, ceva. Cand ma mai duc, o sa vad daca o sa mai dau de ei, mi s-au parut interesante.