"Magazine" numismatice online - tip vcoins

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

vlahul scrie:
muresanhd scrie: Nu mai trimite aproape nimeni coletul fara ramburs, pe incredere
Dar care ar fi problema aici? In definitiv nu e cam la fel? Cel care trimite merge de doua ori la posta iar cel care primeste o data, valabil in ambele cazuri.
Taxe postale reduse la jumatate. In jur de 3RON fata de 5-6RON la ramburs. Nu-i o suma fabuloasa, dar de ce sa dai la Posta.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

muresanhd scrie:
Mihai Caracotea scrie:
Aldor scrie:Eu deocamdata am vrut doar sa vad daca functioneaza fara probleme majore.
Nu stiu cat de mare interes ar fi pentru asa ceva :noidea:
Pai am putea vota :lol: - ma gandeam ca ar ajuta la posibilele tranzactii dintre noi in prima faza (chiar daca pe topicul 'vanzari pentru membrii ANR', nu s-a intamplat nimic semnificativ pana acum), si dupa aceea daca merge, mai atragem si pe altii interesati de o "piata" corecta :D .Acuma, ce sa zic, intotdeauna din gura e usor si frumos de spus :P .
Ca si experiment este super ok, dar nu despre ce discutam (magazine online). Oricum Aldor a fost de nota +10. Cat sa mearga doar pt. ANR nu prea vad utilitatea. Merge vanzarea/cumpararea la sectiunea ANR. Gandeste-te ca mai toti suntem pe okazii cu piese relativ comune, unde sansa sa le vinzi este mare. Singura chestie pe care poti sa obtii este sa cimentezi increderea intre noi. Pe okazii ce ma deranjeaza este ca neseriosii ce bantuie pe acolo m-au facut sa pierd increderea unora cu care am facut tranzactii ok in trecut. Acu' toti sufla si in iaurt (inclusiv subsemnatul).
Nu mai trimite aproape nimeni coletul fara ramburs, pe incredere
Cred ca unul din motivele pentru care mi sa parut mai interesanta chestiunea e si faptul ca eu nu frecventez okazii decat din punct de vedere consultativ - aici as avea mai multa incredere pentru tranzactii.
Mihai
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

muresanhd scrie:
vlahul scrie:
muresanhd scrie: Nu mai trimite aproape nimeni coletul fara ramburs, pe incredere
Dar care ar fi problema aici? In definitiv nu e cam la fel? Cel care trimite merge de doua ori la posta iar cel care primeste o data, valabil in ambele cazuri.
Taxe postale reduse la jumatate. In jur de 3RON fata de 5-6RON la ramburs. Nu-i o suma fabuloasa, dar de ce sa dai la Posta.
Mda. Daca trimiti o recomandata ''mai grea'' tot acolo ajungi...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Mihai Caracotea scrie: Cred ca unul din motivele pentru care mi sa parut mai interesanta chestiunea e si faptul ca eu nu frecventez okazii decat din punct de vedere consultativ - aici as avea mai multa incredere pentru tranzactii.
Bine dar, cum a spus un coleg, majoritatea suntem pe okazii...
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Inteleg :wink: .
Mihai
florin232

Mesaj de florin232 »

Acum am intrat si eu pe site. Mi se pare super OK... Felicitari Aldor! :) Din punctul meu de vedere haideti sa mergem mai departe cu el ca promite.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Mihai
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

:)
Mihai
albert

site

Mesaj de albert »

Eu am aproape un an de cand lucrez la un astfel de site ( www.colectzii.ro ) si sper ca in 2-3 luni sa-l finalizez. De altfel i-am si dat drumul pentru 2 saptamani sa vad daca functioneaza si ce nu este in regula cu el(multi dintre dvs. chiar si-ai si creat cont).Sper sa fie o surpriza placuta pentru colectionarii de monede si bancnote.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Ma bucur sa aud asta, am crezut ca ati renuntat complet la proiect.
albert

Mesaj de albert »

Nu. Nu am renuntat ...insa partea cu licitatiile nu este chiar atat de simpla precum pare. Oricum , cred ca in aprilie, voi veni la Tg. Mures pentru a va consulta in anumite chestii legate de site. Numai bine.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Pentru partea cu licitatiile am eu o interfata pe care o puteti folosi daca doriti, dar trebuie s-o mai dezvoltati pentru ca e foarte simpla si nu are decat minimum de functii. Am testat-o cu ajutorul a cativa prieteni din forum si se pare ca functioneaza, poate ati vazut-o si dvs.
albert

Mesaj de albert »

Orice ajutor este bine venit. Sigur ca sunt de acord. MULTUMESC anticipat.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Ma puteti contacta pe mail sau prin mesaj privat si vorbim acolo.
Scrie răspuns