Quarter dollar 1917

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:dacă aţi face vreun schimb şi aţi cumpăra ceva de la el şi aţi lua ţeapă nu cred că v-ar mai arde de râs.

nu credeţi că este cazul să ne cunoaştem măcar noi între noi? nu aşa cum xorah îmi spune mie domnişoara şi eu sunt bărbat.
imi pare rau cezarika suna a femeie . in fine... fiecare cu preferintele lui
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

cezarika1 scrie:D-le Aldor, dvs. ar trebui sa cunoasteti un asa de mare colectionar. Spuneti-ne ceva despre dumnealui. Exista oare acest fchivu?
Nu-l cunosc personal, e imposibil sa cunosti toti colectionarii din tara. Dar am vorbit de cateva ori cu dansul la telefon si mi s-a parut o persoana foarte serioasa, de incredere.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

cezarika1 scrie:dacă aţi face vreun schimb şi aţi cumpăra ceva de la el şi aţi lua ţeapă nu cred că v-ar mai arde de râs. nu credeţi că este cazul să ne cunoaştem măcar noi între noi? nu aşa cum xorah îmi spune mie domnişoara şi eu sunt bărbat.
Dvs ati luat teapa de la domnul Fchivu :?: Eu am facut cateva tranzactii cu dumnealui si nu am patit nimic neplacut. Ultima oara chiar ne-am intalnit.
cezarika1 scrie:Pentru ca cineva sa castige 9000 de licitatii, ar trebui sa fie nabab.
Urmariti si ce a licitat Fchivu si apoi dati-va cu parerea.
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

Nu am făcut afaceri cu dl. fchivu şi nu am afirmat că am luat ţeapă de la el. Dar un număr aşa de mare de licitaţii câştigate mi-a dat de bănuit să nu fie cumva o manevră a celor de la okazii pentru a-şi populariza situl.

Dacă într-adevăr există omul acesta, atunci trebuie să aibă o colecţie de câteva milioane de dolari. Sincer, nu-mi imaginez că vreun milionar din România ar putea fi aşa de pasionat de numismatică. Poate doar Silviu Prigoană, că el am înţeles că ar fi colecţionar.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

vlahul scrie:Urmariti si ce a licitat Fchivu....
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

nu am urmarit toata discutia de mai sus si,poate n-as fi intervenit daca nu imi atragea atentia faptul ca se discuta despre domnul chivu.
ce pot sa spun eu desre dansul (dupa mai bine de un an jumatate de colaborare pe okazii) este ca ,din punctul meu de vedere,este o persoana cu care am colaborat perfect (cu mentiunea ca nu am avut placerea sa il cunosc personal).
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

cezarika1 scrie:Nu am făcut afaceri cu dl. fchivu şi nu am afirmat că am luat ţeapă de la el. Dar un număr aşa de mare de licitaţii câştigate mi-a dat de bănuit să nu fie cumva o manevră a celor de la okazii pentru a-şi populariza situl.

Dacă într-adevăr există omul acesta, atunci trebuie să aibă o colecţie de câteva milioane de dolari. Sincer, nu-mi imaginez că vreun milionar din România ar putea fi aşa de pasionat de numismatică. Poate doar Silviu Prigoană, că el am înţeles că ar fi colecţionar.
exista .
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

cartelcoserv scrie:ce pot sa spun eu desre dansul (dupa mai bine de un an jumatate de colaborare pe okazii) este ca ,din punctul meu de vedere,este o persoana cu care am colaborat perfect (cu mentiunea ca nu am avut placerea sa il cunosc personal).
La fel si eu.
florin232

Mesaj de florin232 »

Domnul fchivu chiar exista. Si eu am incheiat cateva tranzactii cu dansul. Nu stiu cat de milionar este insa cu siguranta este o persoana foarte serioasa si de incredere. La fel, insa, atata tot ca nu ne-am putut intalni; din cate am inteles este o persoana foarte ocupata.
xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:pacat. chiar voiam sa o cumpar. :cry: oricum, puteati sa-mi fi spus, dar cum nu ati facut-o las pe ceilalti posibili cumparatori sa va aprecieze seriozitatea. :!:
.Aceasta discutie despre vinzarea unei monede zic eu valoroase a degenerat intr-o discutie despre existenta D-lui Chivu (pe care de altfel il pot caracteriza in trei cuvinte:( Responsabilitate ,Promtitudine, Corectitudine), cit despre seriozitatea mea il anunt pe Domnul cezarika1 ca sunt utilizator verificat, si daca sunteti interesat de http://www.flickr.com/photos/57928254@N00/?saved=1 peste 30 de zile va fii pusa in vinzare.
cezarika1
**
**

Mesaj de cezarika1 »

xorah scrie:Aceasta discutie despre vinzarea unei monede zic eu valoroase a degenerat intr-o discutie despre existenta D-lui Chivu (pe care de altfel il pot caracteriza in trei cuvinte:( Responsabilitate ,Promtitudine, Corectitudine), cit despre seriozitatea mea il anunt pe Domnul cezarika1 ca sunt utilizator verificat, si daca sunteti interesat de http://www.flickr.com/photos/57928254@N00/?saved=1 peste 30 de zile va fii pusa in vinzare.
Desigur, daca mi se va permite sa concurez.Din cauza unei neintelegeri mai vechi si copilaresti pe care eu am si uitat-o, am fost suspendat de la licitatiile lui xorah (kapus), desi eu am calificative 100% pozitive (toate calificativele primite au fost ok la adresa mea). Faptul ca sunt mai incisiv si mai tipicar, nu inseamna ca as fi un neserios. Daca am zis odata ca platesc, atunci asa va fi.
xorah

Mesaj de xorah »

cezarika1 scrie:
xorah scrie:Aceasta discutie despre vinzarea unei monede zic eu valoroase a degenerat intr-o discutie despre existenta D-lui Chivu (pe care de altfel il pot caracteriza in trei cuvinte:( Responsabilitate ,Promtitudine, Corectitudine), cit despre seriozitatea mea il anunt pe Domnul cezarika1 ca sunt utilizator verificat, si daca sunteti interesat de http://www.flickr.com/photos/57928254@N00/?saved=1 peste 30 de zile va fii pusa in vinzare.
Desigur, daca mi se va permite sa concurez.Din cauza unei neintelegeri mai vechi si copilaresti pe care eu am si uitat-o, am fost suspendat de la licitatiile lui xorah (kapus), desi eu am calificative 100% pozitive (toate calificativele primite au fost ok la adresa mea). Faptul ca sunt mai incisiv si mai tipicar, nu inseamna ca as fi un neserios. Daca am zis odata ca platesc, atunci asa va fi.
.Singura mea problema a mea cu dumneata este ca iti cam bagi nasul unde nu-ti fierbe oala.Si parerea mea personala este ca dumneata ai ceva contra mea. Poate tii cu steaua la hochei,avind in vedere ca eu sunt din ciuc. Nu stiu. Inetrdictia ramine. Nu de alta dar daca va dau liber la cumparaturi la mine ,am mai patit asa ceva ,din razbunare asa,,incisiv,,si tipicar,, cum spui ca esti d-ta imi cumperi tot felu de lucruri de prin magazinul meu de pe okazii si dupa acea ma trezesc cu citeva calificative negative din razbunare.
banivechi

Mesaj de banivechi »

Faina piesa! Tip 1 (bustul fara armura) si o stare multumitoare si pentru cei pretentios. Nu sint domeniul meu monedele americane, dar o sa chibitzez licitatia.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

xorah scrie:
cezarika1 scrie:
.Singura mea problema a mea cu dumneata este ca iti cam bagi nasul unde nu-ti fierbe oala.Si parerea mea personala este ca dumneata ai ceva contra mea. Poate tii cu steaua la hochei,avind in vedere ca eu sunt din ciuc. Nu stiu. Inetrdictia ramine. Nu de alta dar daca va dau liber la cumparaturi la mine ,am mai patit asa ceva ,din razbunare asa,,incisiv,,si tipicar,, cum spui ca esti d-ta imi cumperi tot felu de lucruri de prin magazinul meu de pe okazii si dupa acea ma trezesc cu citeva calificative negative din razbunare.
:D
stimate domn xorah ,daca dorea sa va dea calificativele respective cu orice pret,le aveati demult.inregistra un id nou si va licita vro` 10 piese,va mai tinea putin de vorba pe mail si apoi va trezeati cu calificative de genul "tepar" , " piesele sunt falsuri " etc etc
+ ,ca suplimnet,comentarii identice in cel putin 20 de licitatii de ale dumneavoastra in curs de desfasurare...
deci,ori domnul cezarica este o peroana decenta( ceea ce inclin sa cred) ori nu are imaginatia domnului don tsutsu (sau care i-o fi nickul,ca l-am si uitat)
pentru lamurire,mergeti pe okazii,pe id banknotes si selectati calificativele negative primite
xorah

Mesaj de xorah »

cartelcoserv scrie:
xorah scrie:
cezarika1 scrie: Desigur, daca mi se va permite sa concurez.Din cauza unei neintelegeri mai vechi si copilaresti pe care eu am si uitat-o, am fost suspendat de la licitatiile lui xorah (kapus), desi eu am calificative 100% pozitive (toate calificativele primite au fost ok la adresa mea). Faptul ca sunt mai incisiv si mai tipicar, nu inseamna ca as fi un neserios. Daca am zis odata ca platesc, atunci asa va fi.
:D
stimate domn xorah ,daca dorea sa va dea calificativele respective cu orice pret,le aveati demult.inregistra un id nou si va licita vro` 10 piese,va mai tinea putin de vorba pe mail si apoi va trezeati cu calificative de genul "tepar" , " piesele sunt falsuri " etc etc
+ ,ca suplimnet,comentarii identice in cel putin 20 de licitatii de ale dumneavoastra in curs de desfasurare...
deci,ori domnul cezarica este o peroana decenta( ceea ce inclin sa cred) ori nu are imaginatia domnului don tsutsu (sau care i-o fi nickul,ca l-am si uitat)
pentru lamurire,mergeti pe okazii,pe id banknotes si selectati calificativele negative primite
Am vazut. Intredictia ramine . PUNCT!. Din partea mea aceaste discutie s-a incheiat.
Scrie răspuns