id okazii: lucasian sau lucius2

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Pozitivele eu le acord numai pentru tranzactii finalizate cu succes. Si daca a primit toate acele pozitive numai pentru "discutii decente"? Induceti in eroare ceilalti utilizatori, care vazandu-i scorul il cred persoana de incredere. Si se mira dupa aceea cand primesc in colet altceva decat se asteptau.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

fireatmyself scrie: Nu aveam motiv sa-i dau negativ din moment ce nu m-a tepuit.
Poate ca ar fi trebuit folosita optiunea "Intelegere reciproca" sau sa fie mentionat ca tranzactia nu s-a efectuat.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Sau calificativ neutru. Sau eventual fara calificativ.
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

De-abia acum am vazut ceea ce s-a scris despre aceasta persoana.Eu sunt din Braila si am schimbat vreo 20 de mailuri cu respectivul. La fel mi-a spus ca e din Braila, dar ca e student...etc.
Vazusem mai multe piese in licitatiile lui care m-ar fi interesat si fiind mai intreprinzator din fire am licitat la o moneda de 3 lei pentru datele de contact.
De aproximativ 6 luni nu a ajuns in braila..poate nu are bani de tren/maxi-taxi,dar e cam ciudat...la ce vanzari a facut :twisted:
Nr de tel de pe okazii nu e valabil.Mi-a dat un nr de tel bun, insa nu a raspuns nici la acesta.
Deci e clar faptul ca umbla sa dea tepe.Din aceasta cauza a ales un oras din provincie, pentru a nu se putea intalni personal cu cei care castiga licitatiile.
S-a intalnit cineva personal cu el in Iasi?
NIHIL SINE DEO!
Tudor C

Mesaj de Tudor C »

Da, eu.
valentinian

Mesaj de valentinian »

si cum a decurs intalnirea ? ceva de semnalat ?
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
Scrie răspuns