Poate ma ajuta cineva...Medalie Pompieri din AUR!!!
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
1.Intai va rog sa ma ajutati cu o traducere:
NU ARE LEGATURA CU MEDALIA DIN AUR!!!:
3753. Nutz, Mathias: Festbericht aus Anlaß d. Feier d. 50jährigen Jubiläums d. Neppendorfer Freiwilligen Feuerwehr. 1878-1928. Hrsg. im Auftr. d. Ausschusses. Hermannstadt: Haiser (1928). 16 S. Gr.-80.
2. poate ma ajutati sa identific piesa, eventual detalii?
3753. Nutz, Mathias: Festbericht aus Anlaß d. Feier d. 50jährigen Jubiläums d. Neppendorfer Freiwilligen Feuerwehr. 1878-1928. Hrsg. im Auftr. d. Ausschusses. Hermannstadt: Haiser (1928). 16 S. Gr.-80.
- Fişiere ataşate
-
- Resize of Resize of VOLUNTEER FIREMEN ASSOCIATION FROM MEDIAS MEMBERSHIP MEDAL IN GOLD.jpg (86.39 KiB) Vizualizat de 9800 ori
- tripleseven

Re: Poate ma ajuta cineva...Medalie Pompieri din AUR!!!
popesque scrie:1.Intai va rog sa ma ajutati cu o traducere:
1 Nutz Mathias(autorul)-Raport festiv cu ocazia sarbatorii jubileului de 50 de ani al pompierilor voluntari din Neppendorf ( Turnisor-Sibiu).
1878-1928 Editat din dispozitia comisiei. Sibiu: Haiser(probabil editura)-1928
2. Av- Comunitatea orasului Medias pentru 25 ani de indplinire credincioasa a datoriei
Rv- Membrului pompierilor voluntari din Medias
Medalia din imagine a fost in licitatia nr 6, la Dl Stambuliu !
poate ma puteti ajuta cu o adresa a site-ului unde este licitatia, sau cu o pagina din revista licitatie scanata?
nu ma pricep....am auzit ca dl Stambuliu organizeaza licitatii dar nu stiu nimic despre modul de desfasurare. Eventual un pret....poate mai gasesc si alte imagini....daca s-a vandut la lictatie, etc?
Va multumesc de ajutor
nu ma pricep....am auzit ca dl Stambuliu organizeaza licitatii dar nu stiu nimic despre modul de desfasurare. Eventual un pret....poate mai gasesc si alte imagini....daca s-a vandut la lictatie, etc?
Va multumesc de ajutor
poate ma puteti ajuta cu o adresa a site-ului unde este licitatia, sau cu o pagina din revista licitatie scanata?
Va multumesc de ajutor
Va multumesc de ajutor
- boonicootza

Pagina licitatiei: http://www.coins-la-galerie-numismatiqu ... 6&id=20621
Price USD 800,00
Bidding for this auction ended on 09-26-2005
Piesa nu a avut cumparator la licitatia din 2005
Price USD 800,00
Bidding for this auction ended on 09-26-2005
Piesa nu a avut cumparator la licitatia din 2005
Imi pare rau, dar nu se deschide pagina de la adresa respectiva....va rog sa-mi spuneti daca dvs. o puteti accesa.
Daca e invalida...poate aflu detalii din alte surse....sau poate imi faceti pagina un format .pdf. Multumiri tuturor!
Daca e invalida...poate aflu detalii din alte surse....sau poate imi faceti pagina un format .pdf. Multumiri tuturor!
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Multumesc domnului Aldor.
Daca cineva mai are detalii, sunt binevenite.
Daca cineva mai are detalii, sunt binevenite.
- sigillum2008

Varianta din bronz a medaliei...
Stiti de ea?
S-a vandut pe eBay, in urma cu aproximativ 3 saptamani. Din pacate nu mai am numarul licitatiei... nu stiu nici macar la ce pret a ajuns.
(pozele le-am avut salvate pentru o cunostinta de la Muzeul de Istorie...)
Stiti de ea?
S-a vandut pe eBay, in urma cu aproximativ 3 saptamani. Din pacate nu mai am numarul licitatiei... nu stiu nici macar la ce pret a ajuns.
(pozele le-am avut salvate pentru o cunostinta de la Muzeul de Istorie...)
- Fişiere ataşate
-
- medalie
- medalie....jpg (26.44 KiB) Vizualizat de 9410 ori
-
- medalie pompieri
- medalie.jpg (32.9 KiB) Vizualizat de 9410 ori
multumiri pentru imagini
multumiri pentru imagini.
daca ma puteti ajuta si cu altele despre pompieri va sunt recunoscator.
cu stima, popesque.
daca ma puteti ajuta si cu altele despre pompieri va sunt recunoscator.
cu stima, popesque.