La ce pret se vand astfel de insigne in targurile de la noi din tara,sunt rare???Pozele sunt luate de pe net.
Multumesc pentru eventuale lamuriri!!!
Rog informatii despre insigne Rusesti WW2
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Rog informatii despre insigne Rusesti WW2
- Fişiere ataşate
-
- DSC07866.jpg (24.23 KiB) Vizualizat de 6993 ori
-
- ExcellentReconScout.jpg (18.96 KiB) Vizualizat de 6993 ori
-
- soviet_sniper_badge_red.jpg (28.01 KiB) Vizualizat de 6993 ori
"Audaces Fortuna Juvat !!!"
Nu cunosc aceasta disciplina insa imi pare extrem de neverosimil sa cred ca o insigna de "lunetist" sovietic ar purta denumirea de "SNAIPER" scrisa cu caractere chirilice.
Ai naibii de americani imperialisti cu neologismele lor ...
PS: Mi s-ar parea logic ca arma exemplificata pe insigna de lunetist sa fie cat de cat realista, nu sa poarte baioneta.
Ai naibii de americani imperialisti cu neologismele lor ...
PS: Mi s-ar parea logic ca arma exemplificata pe insigna de lunetist sa fie cat de cat realista, nu sa poarte baioneta.
Pecunia non olet.
- luchesse5508

da, ciudat dar sa pare ca snaiper era chiar termenul folosit...am gasit aici ceva...
L E acestea sunt reproduceri dar exista si piese originale...http://www.ostfront.com/Merchant2/4.23/ ... &offset=15
L E acestea sunt reproduceri dar exista si piese originale...http://www.ostfront.com/Merchant2/4.23/ ... &offset=15
Imi cer scuze,nu ma pricep deloc la astfel de insigne,pozele dupa cum am spus le-am gasit pe net,nu stiam daca sunt sau nu originale..???Ce stiu despre ele e ca cea din prima poza era acordata "lunetistilor" iar cea de-a doua o purtau soldatii rusi pe chipiuri.
Sunt interesat daca sunt rare sau nu(autenticele bineinteles),daca se gasesc la targurile de la noi din tara si daca stie cineva la ce pret se vand?Nu are nimeni in colectie astfel de insigne din ww2 ???
O zi buna tuturor!
Sunt interesat daca sunt rare sau nu(autenticele bineinteles),daca se gasesc la targurile de la noi din tara si daca stie cineva la ce pret se vand?Nu are nimeni in colectie astfel de insigne din ww2 ???
O zi buna tuturor!
"Audaces Fortuna Juvat !!!"