Brasov 24 feb 2007

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Bogdan R scrie: Mult mai interesant a fost astazi la targul Romantique, de la Sofitel.
Cam ce a fost astazi pe la Sofitel?
Bogdan R

Mesaj de Bogdan R »

Era foarte multa mobila veche, sculptata, carte rara, ceasuri de mana, de buzunar, de masa, pendule,tablouri, grafica, statui, aparate optice, arme albe etc.
Piese deosebite, de mare rafinament artistic...

Erau si monede dar nimic interesant: Carol I in stare uzata, ceva Carol II si Mihai, erau si ceva monede antice si medievale (am vazut un taler-leu) dar majoritatea erau moderne.
Oricum specificul targului nu e de numismatica...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''

Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Cu toate ca la ultimul targ de la Sofitel au fost avertizati ca l-au programat in acelasi timp cu cel de la Brasov nu au modificat data, lucru care se pare ca a fost reflectat in ''penuria'' de monede...
vasil

Mesaj de vasil »

E destul de frustrant sa stiu ca au fost cunostinte la targ si nu am stiut. Numele erau afisate pe mese dar in majoritatea cazurilor erau acoperite de obiectele expuse la vanzare. Poate ca ar fi bine daca am purta ecusoane, oamenii ar fi mai usor de identificat. Ma gandesc la metoda asta pentru data viitoare. Membrii ANR care vor veni la targ sa aiba un mic ecuson cu numele si inscriptia ANR....sau orice alt semn distinctiv stabilit dinainte.
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Emblema ANR... :)
Care a ramas ?
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

De ce nu :)
banivechi

Mesaj de banivechi »

S-au inventat telefoanele mobile... :lol:
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

vlahul scrie:
cartelcoserv scrie:
Aldor scrie:Pe mine nu m-ati nimerit in nicio poza :)
Nici n-am stat decat vreo 2 ore, am fost cam dezamagit de oferta si foarte obosit si ca sa nu adorm la volan pana acasa, mai bine am plecat repede. Nici cu baietii n-am mai stat la o vorba din cauza asta, deci pana la urma n-a fost un targ prea reusit.

si pe mine m-a ratat la mustata...
a prins in poza o persoana cu care stateam de vorba chiar in momentul respectiv,cred ca ar trebui sa trsg un pic de poza,sa se lungeasca...
:)
Dar se pare ca mai este o persoana care v-ar fi mascat :)
corect...
:))
vasil

Mesaj de vasil »

Mobil?...de acord, dar de ce sa fim egoisti? Pe langa ecusoane ar trebui si un stand ANR....ar trebui sa ne facem reclama, macar sa stie lumea ca existam. Asta ar insemna ca pana in mai, ANR sa existe in mod legal.
Bogdan R

Mesaj de Bogdan R »

Exact ! Idee super ! Sa fie un stand ANR, unde sa ne intalnim, unde sa se distribuie legitimatile de membru ANR, eventual sa fie disponibile si exemplare din "Colectionarul Roman", printate...
O idee ce trebuie rumegata...
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

Idee buna, numa' hai sa infiintam ANR-u legal. Nu de alta, dar cu cat trece timpul o sa scada entuziasmul.
Araldq
**
**

Mesaj de Araldq »

Am reusit si eu sa ajung pe la targ m-am invartit pe acolo cam o ora si jumatate. Impesie...mhh..interesant..dar din pacate, ori asa erau preturile, ori ma vedea lumea mai tanar, ca numa preturi de preturi gaseam. Pana la urma am plecat de acolo cu o moneda de 25000 lei (asta ca sa se inteleaga si pe unde sunt in ceea ce priveste colectionatul.). dar frumos, si sper sa mai ajung si alta data.
in ceea ce priveste asociatia de care se vorbeste...nu stiu prea multe..deh..sunt nou..dar o experienta anterioara (legata tot de un forum, si de o asociatie, cu un cu totul alt profil) mi-a aratat ca aceasta se poate realiza doar in cazul in care se gaseste o persoana suficient de motivata incat sa cheltuie o gramada de timp si ceva banuti pentru asta
vasil

Mesaj de vasil »

Araldq a pus punctul pe i. Fiecare asteapta sa vada ce or sa faca altii.

Putem accepta si varianta cu bani putini (forum, intalniri, membrii noi pe baza de recomandare, fara exces de publicitate). Practic asociatia, in acest caz, va creste o data cu noi, dar va dura cateva zeci de ani. In schimb relatiile dintre membrii vor fi mult mai stranse si mai stabile.
dorelb

Mesaj de dorelb »

poate ca in sectiunea in care au acces doar membrii ANR ar trebui o sectiune cu pozele noastre, asa ne-ar fi mai usor sa ne identificam in orice situatie. Ce ziceti?
muresanhd

Mesaj de muresanhd »

DA.
Putem Aldor ?
Scrie răspuns