Cam ce a fost astazi pe la Sofitel?Bogdan R scrie: Mult mai interesant a fost astazi la targul Romantique, de la Sofitel.
Brasov 24 feb 2007
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
Era foarte multa mobila veche, sculptata, carte rara, ceasuri de mana, de buzunar, de masa, pendule,tablouri, grafica, statui, aparate optice, arme albe etc.
Piese deosebite, de mare rafinament artistic...
Erau si monede dar nimic interesant: Carol I in stare uzata, ceva Carol II si Mihai, erau si ceva monede antice si medievale (am vazut un taler-leu) dar majoritatea erau moderne.
Oricum specificul targului nu e de numismatica...
Piese deosebite, de mare rafinament artistic...
Erau si monede dar nimic interesant: Carol I in stare uzata, ceva Carol II si Mihai, erau si ceva monede antice si medievale (am vazut un taler-leu) dar majoritatea erau moderne.
Oricum specificul targului nu e de numismatica...
''Orice ar fi sã ne aducã viitorul ºi oricât de mult ar trebui sã suferim, nu încetaþi a cultiva ceea ce a fost ºi trebuie sã rãmânã specificul sufletului românesc: credinþa, vrednicia, setea de libertate ºi dreptate precum ºi omenia cea mai deplinã faþã de semeni''
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
Majestatea Sa Mihai I Regele Românilor
E destul de frustrant sa stiu ca au fost cunostinte la targ si nu am stiut. Numele erau afisate pe mese dar in majoritatea cazurilor erau acoperite de obiectele expuse la vanzare. Poate ca ar fi bine daca am purta ecusoane, oamenii ar fi mai usor de identificat. Ma gandesc la metoda asta pentru data viitoare. Membrii ANR care vor veni la targ sa aiba un mic ecuson cu numele si inscriptia ANR....sau orice alt semn distinctiv stabilit dinainte.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

corect...vlahul scrie:Dar se pare ca mai este o persoana care v-ar fi mascatcartelcoserv scrie:Aldor scrie:Pe mine nu m-ati nimerit in nicio poza
Nici n-am stat decat vreo 2 ore, am fost cam dezamagit de oferta si foarte obosit si ca sa nu adorm la volan pana acasa, mai bine am plecat repede. Nici cu baietii n-am mai stat la o vorba din cauza asta, deci pana la urma n-a fost un targ prea reusit.
si pe mine m-a ratat la mustata...
a prins in poza o persoana cu care stateam de vorba chiar in momentul respectiv,cred ca ar trebui sa trsg un pic de poza,sa se lungeasca...
Am reusit si eu sa ajung pe la targ m-am invartit pe acolo cam o ora si jumatate. Impesie...mhh..interesant..dar din pacate, ori asa erau preturile, ori ma vedea lumea mai tanar, ca numa preturi de preturi gaseam. Pana la urma am plecat de acolo cu o moneda de 25000 lei (asta ca sa se inteleaga si pe unde sunt in ceea ce priveste colectionatul.). dar frumos, si sper sa mai ajung si alta data.
in ceea ce priveste asociatia de care se vorbeste...nu stiu prea multe..deh..sunt nou..dar o experienta anterioara (legata tot de un forum, si de o asociatie, cu un cu totul alt profil) mi-a aratat ca aceasta se poate realiza doar in cazul in care se gaseste o persoana suficient de motivata incat sa cheltuie o gramada de timp si ceva banuti pentru asta
in ceea ce priveste asociatia de care se vorbeste...nu stiu prea multe..deh..sunt nou..dar o experienta anterioara (legata tot de un forum, si de o asociatie, cu un cu totul alt profil) mi-a aratat ca aceasta se poate realiza doar in cazul in care se gaseste o persoana suficient de motivata incat sa cheltuie o gramada de timp si ceva banuti pentru asta
Araldq a pus punctul pe i. Fiecare asteapta sa vada ce or sa faca altii.
Putem accepta si varianta cu bani putini (forum, intalniri, membrii noi pe baza de recomandare, fara exces de publicitate). Practic asociatia, in acest caz, va creste o data cu noi, dar va dura cateva zeci de ani. In schimb relatiile dintre membrii vor fi mult mai stranse si mai stabile.
Putem accepta si varianta cu bani putini (forum, intalniri, membrii noi pe baza de recomandare, fara exces de publicitate). Practic asociatia, in acest caz, va creste o data cu noi, dar va dura cateva zeci de ani. In schimb relatiile dintre membrii vor fi mult mai stranse si mai stabile.