VA INVITAM SÃ LUATI PARTE LA EDITIA IV A TARGULUI DE NUMISMATICA
„CIVITAS TEMESENSIS”
31.martie.2007
ORGANIZATOR: CLUBUL NUMISMATIC
„LEU” TIMISOARA
VA INFORMAM CA TARGUL VA AVEA LOC LA
CERCUL MILITAR TIMISOARA, PIATA LIBERTATII NR 1 (CASA ARMATEI) IN DATA DE
SAMBATA, 31 martie 2007.
TARGUL VA CUPRINDE URMATOARELE SECTIUNI: NUMISMATICA, FILATELIE, MEDALISTICA, INSIGNOFILIE, CARTOFILIE,
CARTELOFILIE, SIGILOGRAFIE, VEXILOGRAFIE
MILITARIA
PERSOANE DE CONTACT:
DOBRICAN REMUS: 0723513924
DRAGOMIR SERGIU: 0723663357
targuri romanesti in 2007???
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Pe mail am primit:
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Vad ca e destul de greu sa afli programa la targurile astea de Bucuresti, de parca ar fi secret. Poate ar fi util ca cineva din organizatori sa intre din cand in cand pe forum si sa ne anunte. Pana la urma e si in interesul lor, ce rost are sa faci targ daca nu stie lumea de el.BogdanC scrie:Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel...
Nu-i intereseaza decat sa incaseze taxa...Aldor scrie:Vad ca e destul de greu sa afli programa la targurile astea de Bucuresti, de parca ar fi secret. Poate ar fi util ca cineva din organizatori sa intre din cand in cand pe forum si sa ne anunte. Pana la urma e si in interesul lor, ce rost are sa faci targ daca nu stie lumea de el.BogdanC scrie:Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel...
Cu respect pentru opinia Dvs prsonala, dupa cum am scris mai sus unul dintre organizatori mi-a spus clar la telefon ca targul de la Sutzu nu se tine in acest weekend (31 Martie) tocmai pentru a se evita suprapunerea lui cu cel din Obor. Daca nu m-a mintit (putin probabil - este un colectionar serios si implicat in fenomen pana la nivel oficial) probabil asa va fivlahul scrie:Asa se pare.Mihai Caracotea scrie:Deci pana la urma se suprapun?
Ceea ce am scris eu nu este o opinie personala: am citit pe afisele de la intrarea in clubul filatelistilor de pe calea dorobantilor care suna cam asa: ''datorita vremii nefavorabile targul de la palatul sutu se va tine in zilele de 31,03-01,04'' am citat din memorie. Daca organizatorul este asa de serios sa modifice data si dupa acest anunt...berserkr scrie:Cu respect pentru opinia Dvs prsonala, dupa cum am scris mai sus unul dintre organizatori mi-a spus clar la telefon ca targul de la Sutzu nu se tine in acest weekend (31 Martie) tocmai pentru a se evita suprapunerea lui cu cel din Obor. Daca nu m-a mintit (putin probabil - este un colectionar serios si implicat in fenomen pana la nivel oficial) probabil asa va fivlahul scrie:Asa se pare.Mihai Caracotea scrie:Deci pana la urma se suprapun?