targuri romanesti in 2007???

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Pe mail am primit:
VA INVITAM SÃ LUATI PARTE LA EDITIA IV A TARGULUI DE NUMISMATICA
„CIVITAS TEMESENSIS”
31.martie.2007
ORGANIZATOR: CLUBUL NUMISMATIC
„LEU” TIMISOARA
VA INFORMAM CA TARGUL VA AVEA LOC LA
CERCUL MILITAR TIMISOARA, PIATA LIBERTATII NR 1 (CASA ARMATEI) IN DATA DE
SAMBATA, 31 martie 2007.
TARGUL VA CUPRINDE URMATOARELE SECTIUNI: NUMISMATICA, FILATELIE, MEDALISTICA, INSIGNOFILIE, CARTOFILIE,
CARTELOFILIE, SIGILOGRAFIE, VEXILOGRAFIE
MILITARIA
PERSOANE DE CONTACT:
DOBRICAN REMUS: 0723513924
DRAGOMIR SERGIU: 0723663357
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

BogdanC scrie:Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel... :(
Vad ca e destul de greu sa afli programa la targurile astea de Bucuresti, de parca ar fi secret. Poate ar fi util ca cineva din organizatori sa intre din cand in cand pe forum si sa ne anunte. Pana la urma e si in interesul lor, ce rost are sa faci targ daca nu stie lumea de el.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aldor scrie:
BogdanC scrie:Cineva in tema mi-a spus ca e amanat pana la o data care ramane a fi stabilita, tocmai acesta fiind motivul, ca s-ar suprapune cu cel din Obor daca ar fi sambata viitoare...Oricum, ar fi bine ca cineva sa tina legatura cu organizatorii, tocmai pentru cazuri de acest fel... :(
Vad ca e destul de greu sa afli programa la targurile astea de Bucuresti, de parca ar fi secret. Poate ar fi util ca cineva din organizatori sa intre din cand in cand pe forum si sa ne anunte. Pana la urma e si in interesul lor, ce rost are sa faci targ daca nu stie lumea de el.
Nu-i intereseaza decat sa incaseze taxa...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Azi am vazut un afis care anunta pe 31.03-01.04 targul de la Sutu. Cat despre faptul ca se tin 2 targuri in Bucuresti nu intereseaza pe nimeni.
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Deci pana la urma se suprapun?
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Am luat legatura telefonic cu unul dintre organizatori si mi-a spus ca data targului din Obor e clara iar cea a tragului amanat (Sutzu) urmeaza sa fie stabilita.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Mihai Caracotea scrie:Deci pana la urma se suprapun?
Asa se pare.
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

vlahul scrie:
Asa se pare.
Cu respect pentru opinia Dvs prsonala, dupa cum am scris mai sus unul dintre organizatori mi-a spus clar la telefon ca targul de la Sutzu nu se tine in acest weekend (31 Martie) tocmai pentru a se evita suprapunerea lui cu cel din Obor. Daca nu m-a mintit (putin probabil - este un colectionar serios si implicat in fenomen pana la nivel oficial) probabil asa va fi :D
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Deci concluzia este ca ne putem vedea la targul care se tine la Obor :D .
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Daca-i numai Sambata putin probabil :( Daca-i si Duminica se poate. In orice caz pe cel de la Sutzu nu-l pierd oricand ar fi :)
KARAMIHAI

Mesaj de KARAMIHAI »

Targul de la Obor tine si el mai multe zile, parca ultimul care s-a tinut a inceput de vineri si a tinut pana duminica inclusiv.Probabil si acesta o sa tina macar sambata si duminica.Din pacate vad ca numai eu am sarbatoriti de Florii :? .
Mihai
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Eh, mai sunt si altii dar cine stie, poate dimineata am timp de-o raita :D
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

berserkr scrie:
vlahul scrie:
Asa se pare.
Cu respect pentru opinia Dvs prsonala, dupa cum am scris mai sus unul dintre organizatori mi-a spus clar la telefon ca targul de la Sutzu nu se tine in acest weekend (31 Martie) tocmai pentru a se evita suprapunerea lui cu cel din Obor. Daca nu m-a mintit (putin probabil - este un colectionar serios si implicat in fenomen pana la nivel oficial) probabil asa va fi :D
Ceea ce am scris eu nu este o opinie personala: am citit pe afisele de la intrarea in clubul filatelistilor de pe calea dorobantilor care suna cam asa: ''datorita vremii nefavorabile targul de la palatul sutu se va tine in zilele de 31,03-01,04'' am citat din memorie. Daca organizatorul este asa de serios sa modifice data si dupa acest anunt...
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

:D Adica sa se duca si sa scrie pe anunt cu carioca? In fine, am spus ce stiu eu, daca el a mintit asta este! Oricum dupa cum observam numai in preziua targului se afla daca se tine sau nu, asa ca eu cred ca ne chinuim degeaba sa prognozam ce va fi :)
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Nu, nu era scris cu carioca, era un afis care anunta targul ce ar fi trebui sa aibe loc in we trecut si unul sub el care anunta ca datorita vremii nefavorabile a fost amanat pt we viitor.
Scrie răspuns