www.colectzii.ro
www.colectzii.ro
Incepand cu data de Luni, 16 aprilie 2007, se va lansa sistemul on-line de licitatii .Timp de o saptamana, acest sistem va fi in teste, si va invitam sa testati sistemul nostru de licitatii si sa ne scrieti opinia dvs legata de el, pe pagina de contact, sau aici pe forum. Va multumim.
- BAIDA DORU

pe adresa www.colectzii.ro la rubrica licitatii . numai bine
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
dar daca va uitati la monede (dati click pe +) , sunt ceva categorii. daca mai credeti ca sunt necesare, cu cea mai mare placere le adaug. mie imi este frica sa nu fie prea multe...deja.
. ex: monede/romane imperiale. eu sunt bucuros ca am reusit ca acele cuvinte care sunt in descriere si figureaza in wiki sa faca trimitere direct la ele. deci: daca aveti propuneri , va rog, sa mi le spuneti. numai bine.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Insist totusi cu Firefox. Eu nu folosesc IE si daca un site nu functioneaza cu Firefox renunt la site
ar fi utila o identificare a browserului si apelare unei alte pagini identice dar functionale cu acel browser, sau si mai bine - crearea paginii pentru functionare cu orice browser, cf standardului. In plus faptu ca nu pot vizulaiza detalii decat daca sunt inregistrat va va face sa pierdeti potentiali membri. Daca un site imi cere prea mult pentru o operatiune simpla, renunt de asemenea la el (nu ma iau pe mine ca utilizator standard dar cred ca exista multi ca mine). Ideea e ca daca as putea vizuliza detaliile unei licitatii si m-ar interesa piesa m-as inscrie, daca nici macar detaliile nu se vad mai bine ma orientez spre alt site.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Subscriu la firefox si la inregistrare, pt ca in general ma inscriu daca vad ceva interesant nu oricum...berserkr scrie:Insist totusi cu Firefox. Eu nu folosesc IE si daca un site nu functioneaza cu Firefox renunt la sitear fi utila o identificare a browserului si apelare unei alte pagini identice dar functionale cu acel browser, sau si mai bine - crearea paginii pentru functionare cu orice browser, cf standardului. In plus faptu ca nu pot vizulaiza detalii decat daca sunt inregistrat va va face sa pierdeti potentiali membri. Daca un site imi cere prea mult pentru o operatiune simpla, renunt de asemenea la el (nu ma iau pe mine ca utilizator standard dar cred ca exista multi ca mine). Ideea e ca daca as putea vizuliza detaliile unei licitatii si m-ar interesa piesa m-as inscrie, daca nici macar detaliile nu se vad mai bine ma orientez spre alt site.