www.colectzii.ro

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

albert

www.colectzii.ro

Mesaj de albert »

Incepand cu data de Luni, 16 aprilie 2007, se va lansa sistemul on-line de licitatii .Timp de o saptamana, acest sistem va fi in teste, si va invitam sa testati sistemul nostru de licitatii si sa ne scrieti opinia dvs legata de el, pe pagina de contact, sau aici pe forum. Va multumim.
BAIDA DORU

Mesaj de BAIDA DORU »

unde se lanseaza pe forum ca sunt interesat de el mai ales ca am ceva carti pe care le as putea pune acolo,si ferificam si daca merge
albert

Mesaj de albert »

pe adresa www.colectzii.ro la rubrica licitatii . numai bine
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Arata bine, poate ar fi utile si niste subcategorii, cel putin la monede si bancnote.
albert

Mesaj de albert »

dar daca va uitati la monede (dati click pe +) , sunt ceva categorii. daca mai credeti ca sunt necesare, cu cea mai mare placere le adaug. mie imi este frica sa nu fie prea multe...deja. :D . ex: monede/romane imperiale. eu sunt bucuros ca am reusit ca acele cuvinte care sunt in descriere si figureaza in wiki sa faca trimitere direct la ele. deci: daca aveti propuneri , va rog, sa mi le spuneti. numai bine.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mea culpa.. aveti dreptate, problema a fost ca eu am incercat in Firefox si acolo nu merge. In internet explorer apar si subcategoriile.
albert

Mesaj de albert »

nu credeti ca sunt prea multe? :roll:
PRONUMISMATICA
Site Admin

Poate ca par cam multe acum, dar cand o sa fie 10.000-20.000 de piese incarcate pe site, o sa fie mai usor de gasit cand cauti ceva anume. Poate ar fi util si un motor de cautare.
albert

Mesaj de albert »

CORECT ! o idee excelenta. MULTUMESC !
albert

Mesaj de albert »

Astrept si alte sugestii.......
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Insist totusi cu Firefox. Eu nu folosesc IE si daca un site nu functioneaza cu Firefox renunt la site :) ar fi utila o identificare a browserului si apelare unei alte pagini identice dar functionale cu acel browser, sau si mai bine - crearea paginii pentru functionare cu orice browser, cf standardului. In plus faptu ca nu pot vizulaiza detalii decat daca sunt inregistrat va va face sa pierdeti potentiali membri. Daca un site imi cere prea mult pentru o operatiune simpla, renunt de asemenea la el (nu ma iau pe mine ca utilizator standard dar cred ca exista multi ca mine). Ideea e ca daca as putea vizuliza detaliile unei licitatii si m-ar interesa piesa m-as inscrie, daca nici macar detaliile nu se vad mai bine ma orientez spre alt site.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Si eu prefer Firefox ..
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

berserkr scrie:Insist totusi cu Firefox. Eu nu folosesc IE si daca un site nu functioneaza cu Firefox renunt la site :) ar fi utila o identificare a browserului si apelare unei alte pagini identice dar functionale cu acel browser, sau si mai bine - crearea paginii pentru functionare cu orice browser, cf standardului. In plus faptu ca nu pot vizulaiza detalii decat daca sunt inregistrat va va face sa pierdeti potentiali membri. Daca un site imi cere prea mult pentru o operatiune simpla, renunt de asemenea la el (nu ma iau pe mine ca utilizator standard dar cred ca exista multi ca mine). Ideea e ca daca as putea vizuliza detaliile unei licitatii si m-ar interesa piesa m-as inscrie, daca nici macar detaliile nu se vad mai bine ma orientez spre alt site.
Subscriu la firefox si la inregistrare, pt ca in general ma inscriu daca vad ceva interesant nu oricum...
albert

Mesaj de albert »

merge si pe firefox (daca dati click pe numele licitatiei veti vedea detaliile).
albert

Mesaj de albert »

pe firefox, deocamdata, singura operatiecare nu merge este doar alegerea categoriilor, ceea ce se va remedia in scurt timp.
Scrie răspuns