150 de ani de industrie petroliera
- saankarite

O imagine descrie cel mai bine o moneda. Poti sa scrii pagini intregi despre detaliile de design, daca nu arati o imagine, jumatate din interes se pierde pe drum.. De asemenea, o alta caracteristica importanta a monedei jubiliare este pretul. NU cred ca se pot cumpara la valoarea nominala, ar fi prea frumos!
Domnii de la BNR nu prea au cunostiinte de marketing..
Domnii de la BNR nu prea au cunostiinte de marketing..
Ma mir ca tirajul a fost facut publicZAR scrie:Cred ca in politica BNR poza si pretul sunt confidentiale (inca).
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.
- saankarite

-
Olimpia
Da, s-a mai discutat acest subiect dar cum se mai zice..First Come, First Served!saankarite scrie:Stiu ca s-a mai discutat, insa eu cred ca exista o mica grupare de "colectionari" care cumpara en-gros, poate chiar inainte de aparitia oficiala, direct de la sursa. Poate de asta se explica abundenta de pe ebay si lipsa lor de la sediile BNR din tara
![]()
Pentru toti cei interesati de imaginea monedei dedicate industriei petroliere romanesti pozele sint disponibile la adresa de mai jos:
http://www.geocities.com/romaniancoins/ ... etrol.html
Dupa mine e o piesa doar "curatica", fara elemente extraordinare de design insa. Multe omagiale romanesti sint mai frumoase si mai interesante - atit ca subiect cit si ca realizare grafica - decit aceasta moneda. Dar sint o gramada de omagiale mult mai lipsite de inspiratie!
Peste citeva zile sper sa capat niste imagini mai bune, luate cu un aparat foto digital si nu cu scanerul.
Dupa mine e o piesa doar "curatica", fara elemente extraordinare de design insa. Multe omagiale romanesti sint mai frumoase si mai interesante - atit ca subiect cit si ca realizare grafica - decit aceasta moneda. Dar sint o gramada de omagiale mult mai lipsite de inspiratie!
Peste citeva zile sper sa capat niste imagini mai bune, luate cu un aparat foto digital si nu cu scanerul.
-
Olimpia
Poate ce o face frumusica cel mult la ochii nostri este si faptul ca abia pui mina pe ea si cînd reusesti sa pui mina pe o ''raritate'' tot e frumuselvladmario scrie:Pentru toti cei interesati de imaginea monedei dedicate industriei petroliere romanesti pozele sint disponibile la adresa de mai jos:
Ebay
Cred ca tocmai am vazut-o pe eBay fr sau de...
Interesant - nu?
Interesant - nu?
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Re: Ebay
Asta e ?drmau scrie:Cred ca tocmai am vazut-o pe eBay fr sau de...
Interesant - nu?
LINK
In 03.09 a fost lansata si in 08.09 este pe ebay Germania. Interesant... Astia au contract cu TNT, Fedex sau DHL ca altfel n-ajungea asa repede. O trimit direct din monetarie, nu se mai omoara cu statul la coada.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.