50 bani 2007
- saankarite

Imi aduc aminte vag de acea reclama dar oricum monedele de pe ceasul respectiv sunt imagini realizate digital cu programe speciale, au pus intentionat 2007 pt. ca e anul in curs.Eu inca nu am vazut si nici nu cred ca exista 50 bani 2007 in circulatie.DuMy yo scrie:Eu nu am vazut pana acuma, dar poti da detalii despre ce reclama este vorba? Nu vreau sa se considere pagina de publicitate, insa poate multi o sa fie curiosi de observatia asta si d-l Aldor nu se va supara, sunt sigur. Multumesc.
Ultima oară modificat 27 Sep 2007, 11:59 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
- saankarite

[quote="ZARImi aduc aminte vag de acea reclama dar oricum monedele de pe ceasul respectiv sunt realizate digital cu programe speciale, au pus special 2007 pt. ca e anul in curs.Eu inca nu am vazut si nici nu cred ca exista 50 bani 2007 in circulatie.[/quote]
Subscriu...Nici eu nu cred ca exista asa ceva...Inca...
Subscriu...Nici eu nu cred ca exista asa ceva...Inca...
MENTE ET MALLEO
Chiar nu m-am gandit ca ar putea fii facute in felul asta, dar cred ca aveti dreptate. Pana la urma nu au aparut, pentru ca nici eu nu am vazut in circulatie. Astept sa vad reclama pana atunci [curiosii mor repedeZAR scrie:Imi aduc aminte vag de acea reclama dar oricum monedele de pe ceasul respectiv sunt imagini realizate digital cu programe speciale, au pus intentionat 2007 pt. ca e anul in curs.Eu inca nu am vazut si nici nu cred ca exista 50 bani 2007 in circulatie.
Rau ne-a adus BNR-ul... sa ajungem sa vedem 50 bani 2007 peste tot...DuMy yo scrie:Chiar nu m-am gandit ca ar putea fii facute in felul asta, dar cred ca aveti dreptate. Pana la urma nu au aparut, pentru ca nici eu nu am vazut in circulatie. Astept sa vad reclama pana atunci [curiosii mor repedeZAR scrie:Imi aduc aminte vag de acea reclama dar oricum monedele de pe ceasul respectiv sunt imagini realizate digital cu programe speciale, au pus intentionat 2007 pt. ca e anul in curs.Eu inca nu am vazut si nici nu cred ca exista 50 bani 2007 in circulatie.].
Incep sa imi pierd speranta, nu cred ca s-a batut moneda. La mine in oras iar au aparut o gramada de monede 50 bani 2006 UNC si nu cred ca au fost batute anul trecut. Asta-i a doua oara cand apar.
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.
Si in Bucuresti vad destul de des UNC, posibil sa aveti dreptate si sa fie batute in 2007, ma gandesc ca nu prea avea rost sa bati anul trecut mai mult decat pui in circulatie, iar surplusul (daca exista) de regula se retopeste.Pt. anul asta au folosit aceeasi matrita, ca sa faci o matrita noua pt. BNR respectiv MS inseamna modificare proiect si asta implica costuri suplimentare chiar daca e vorba numai de o singura cifra.
Atunci 1, 5 si 10 bani de ce s-au batut cu 2007 ?
Nu e tot aceeasi munca la matrite ?
Eu cred ca 50 bani 2006 UNC au fost batuti anul trecut si sunt pusi in circulatie treptat. Probabil ca nici nu se va bate 2007 pana nu se epuizeaza stocul de 2006.
In alta ordine de idei la mine in oras e o lipsa acuta de monede. Singurele care mai circula sunt cele de 50 de bani. Comerciantii sunt disperati iar bancile nu mai au nici macar bietele monede de 1 ban din care aveau stocuri excedentare. Restul se da in bomboane.
Fenomenul se mai manifesta si prin alte parti ?
Nu e tot aceeasi munca la matrite ?
Eu cred ca 50 bani 2006 UNC au fost batuti anul trecut si sunt pusi in circulatie treptat. Probabil ca nici nu se va bate 2007 pana nu se epuizeaza stocul de 2006.
In alta ordine de idei la mine in oras e o lipsa acuta de monede. Singurele care mai circula sunt cele de 50 de bani. Comerciantii sunt disperati iar bancile nu mai au nici macar bietele monede de 1 ban din care aveau stocuri excedentare. Restul se da in bomboane.
Fenomenul se mai manifesta si prin alte parti ?
-Asta presupun si eu (am scris la inceputul topic-ului) dar iau in calcul si parerea dl. muresanhd pt. ca nu stim exact adevarul.sorin70 scrie: Eu cred ca 50 bani 2006 UNC au fost batuti anul trecut si sunt pusi in circulatie treptat.
-1 BAN cam dispar, se dau rest uneori si chiar se primesc la magazinele mari gen: Cora, Kaufland, Carrefour.
-5, 10 si 50 BANI circula normal.
-Bomboane se mai dau rest cand nu are sa-ti dea (sau nu vrea
Ultima oară modificat 27 Sep 2007, 17:26 de către ZAR, modificat 1 dată în total.